Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla bir izmirli olarak bayiliyorum. Ankara'ya hic gitmedim. Sirf "la" diyorlarmi diye gitmeyi dusunuyorum
Zaten harunsuz cevdetsiz edasiz çok eksik kaldıEfsanedir.Blu tvdeki bölümlerini de izledim ama keşke öyle bişey yapmasaydılar yada eski kadro ile devam etseydiler.
Erotik shop efsane ve cıa dikmenHarun un kendini başka başka yerlerden geliyoruz diye tanıtmasına bayılırım
Angaralı olupta Behzat Ç. Sevmeyen de ne bileyim. Hayalet efsanedir. Kesinlikle ama benim favorim harun dur .Evet Ankaralıyım ve Behzat amirimi seviyorum
adamlar aşırı doğal olduğu için cok sevdim diziyi ve müptelası oldum diyebilirim...
Favori karakterim hayalet bu arada
Yorumları bekliyorum...
Harun ve akbabaAngaralı olupta Behzat Ç. Sevmeyen de ne bileyim. Hayalet efsanedir. Kesinlikle ama benim favorim harun dur .☺
Suna ya çok iyidi memduh basgan da ampir ampir konuşma derdiBen memduh basgan ve suna komserciydim
Ha haDebriyaj da sorun var ( akbaba )
Evet yaaaa en efsanesi oydu, hele İsmail abi nin bagajda seyahatiHa haistanbula geldikleri bölüm efsaneydi
onu herkes merak ediyorHep merak ediyorum behzatin soyadı ne
FutbolcuFantezi mi sapiklikmi diyince aklıma iş adaminin iki Rus kadini kirbaclamasi geldi. Bölümü hatırlayan varmı?
Behzat Ç nin soyadını Emrah Serbes'ten başka bilen yok malesef. O da bu bilinmezlikten zevk alıyo psikopat herif.Hep merak ediyorum behzatin soyadı ne
Adam hapse bile girerken serbes serbest değil demiştiBehzat Ç nin soyadını Emrah Serbes'ten başka bilen yok malesef. O da bu bilinmezlikten zevk alıyo psikopat herif.
Dizi vesilesiyle kendisini merak edip kitaplarını okumuştum normal birisi değil bence tek olumlu tarafı deliliğini kitap, hikaye yazarak kullanması. Ayrıca hapise girmesi ayrı bi magazinsel konuAdam hapse bile girerken serbes serbest değil demişti
3 sene sonra çıkıyorDizi vesilesiyle kendisini merak edip kitaplarını okumuştum normal birisi değil bence tek olumlu tarafı deliliğini kitap, hikaye yazarak kullanması. Ayrıca hapise girmesi ayrı bi magazinsel konu
Çıksa da insanların yüzüne bakamaz bence. O kadar haktan hukuktan adaletten bahset sonra alkollü arac kullanıp insanların hayatını karart buda yetmezmiş gibi suçu arkadaşının üstüne yıkmaya çalış umarım af yasasından filan yararlanıp erkenden çıkmaz.3 sene sonra çıkıyor
Aftan yararlandı normalde 15 seneydi 5 seneye düştü... hapishane dizisi patlatır unutur millet herşeyiÇıksa da insanların yüzüne bakamaz bence. O kadar haktan hukuktan adaletten bahset sonra alkollü arac kullanıp insanların hayatını karart buda yetmezmiş gibi suçu arkadaşının üstüne yıkmaya çalış umarım af yasasından filan yararlanıp erkenden çıkmaz.
Ah ya esraDünyanın ekseni kaydı behzat 12 cm yerinden oynadı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın. İyi diziydi be özledik amirim
Bizde mutsuz oluruz dedi kadın öyle de oldu. Güzel diziydi yazık oldu blu tv de tam fiyaskoydu zaten devam etmese daha iyiydi.Ah ya esra
Aynen akbaba 3 bölümde geldi saka gibi çok hayal kırıklığı çokBizde mutsuz oluruz dedi kadın öyle de oldu. Güzel diziydi yazık oldu blu tv de tam fiyaskoydu zaten devam etmese daha iyiydi.
Harun en renkli karakterdi zaten onun olmayacağını öğrendiğimde tutmaz diye düşünmüştüm. Blu tvye boşa para kazandırdıkAynen akbaba 3 bölümde geldi saka gibi çok hayal kırıklığı çok
Evet ya çok kavgalı ayrıldı oyuncular en son hayalet erdal besikcioglunu suçladı twitterdanHarun en renkli karakterdi zaten onun olmayacağını öğrendiğimde tutmaz diye düşünmüştüm. Blu tvye boşa para kazandırdık![]()
Erdal beşikçioğlu haklı ama senaryo çok saçma olacaktı 2.sezon olsaydıEvet ya çok kavgalı ayrıldı oyuncular en son hayalet erdal besikcioglunu suçladı twitterdan
EvetErdal beşikçioğlu haklı ama senaryo çok saçma olacaktı 2.sezon olsaydı
Düğün sahnesi de güzel diEvlenek mi?
Ne?
Evlensek mi biz?
Nasil?
Evlencen mi benle?
Eeeeevet...
Super bi evlenme teklifi degilmiydi starim eylulum
Tiyatro da da çok başarılı 2 kere izledimSamimi bir diziydi. Zeki tiplemesi olan dizileri sever tekrar tekrar izlerim..
Bu yüzden Besikcioglu nün her dizisini veya filmini severek heyecanla izlerim. Bazi dizileri tutmayıp kaldırılınca sinirleniyorum..
Tahmin ediyorum. Ama izlemeye fırsatım olmadı. Yapılacaklar listemde..Tiyatro da da çok başarılı 2 kere izledim
Bir delinin hatıra defterini birde ondan seyretmek isterim..Tahmin ediyorum. Ama izlemeye fırsatım olmadı. Yapılacaklar listemde..![]()
Ya şevket ç ayrı bir adamdı![]()
Behçat ZYa şevket ç ayrı bir adamdı![]()
Çok çok güzeldi resmen gerçek gibi o kadar kendini kaybediyor role bürünüyor ki oyun sonunda rahat 2 kilo veriyordurBir delinin hatıra defterini birde ondan seyretmek isterim..
Asayiş şube müdürü tahsinBehçat Z
Unutmadan; Ercüment Çözer kalitesi
Memduh başkan samimiyeti
Tahsin (rütbesini unuttum ) saflığı
Takibinde.Çok çok güzeldi resmen gerçek gibi o kadar kendini kaybediyor role bürünüyor ki oyun sonunda rahat 2 kilo veriyordur
Çözer olsa gerekHep merak ediyorum behzatin soyadı ne
Yok ya Ercüment çözer di, amirim çakar falandırÇözer olsa gerek
Korona günlerinden en baştan başlayım tekrar bitirdim.Harun bambaşka bi adam zaten onun performansta cok iyi![]()
Harun gerçekten çok iyiydiKorona günlerinden en baştan başlayım tekrar bitirdim.
Dizinin her karateri ayrı ayrı muhim ama Harun başkaaa
Böyle dizi gelmez birdahaEvet Ankaralıyım ve Behzat amirimi seviyorum
adamlar aşırı doğal olduğu için cok sevdim diziyi ve müptelası oldum diyebilirim...
Favori karakterim hayalet bu arada
Yorumları bekliyorum...
biraz maldı ama kalbi temizdiBen cevdeti de seviyordum
Saf çocuktu ama sevdirdi kendinibiraz maldı ama kalbi temizdi![]()
Bence deBehzat Ç. sevmeyen de, ne bileyim.
He yaParası yetmeyince birayı değil kaşarı bırakan adam gibi adam![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!