- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Gunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese 
Twitter adresime gelin bebekler

Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın Buse hanım.Gunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Günaydin prensesim yine herzamn ki gibi aklimi başimdan aldin harikasn mükemmelsin muhteşemsin bebek gibisinGunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Beraber antrenman gelir mi?Gunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Simartiyorsunuz askimHatun kendi içinden şaheser çıkartmış...
VAllahi enerjim herseye herkese yetiyorBana her seyi kaldırırmissiniz gibi geliyor![]()
Olur kuzum. Planlariz birgunBeraber antrenman gelir mi?![]()
Thorum benim. Sana degisik bir merakim var. hadi hayirlisiGünaydin prensesim yine herzamn ki gibi aklimi başimdan aldin harikasn mükemmelsin muhteşemsin bebek gibisin![]()
Bbebegimm tsk ederimmmmhatun her yurde kull güzellikte
Kaldırırsın sen kaldırır...Gunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Gerçekten mi gibi degişik bnde merak ettimThorum benim. Sana degisik bir merakim var. hadi hayirlisi![]()
Tamamdır. Seviliyorsun 🫶Olur kuzum. Planlariz birgun![]()
E böyle bir fizik, ancak böyle çalışma ile olurGunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Bitanemmm hepsini yapalimVallahi beraber antrenman da yapcaz beraber sabahlama da yapıcaz liste kabarıyor bitanem @Model Buse![]()
Guzelim benimmmmmmmPirelli takvim kızı gibi çıkmışsın. Tüm aylar Buse![]()
![]()
Tesekkur ederim guzelimE böyle bir fizik, ancak böyle çalışma ile olur
Zaten kuşluda takipteyim sizi, merak buyurmayınız muhteşem hanımefendi![]()
Güzeller güzelim ben bu fikri çok beğendim seninle her geçen saniye her şeye değer rüya gibi gün olurBitanemmm hepsini yapalim
Beraber bir gun kalip , sabahinda beraber antrenman yapalim![]()
Sende böyle samimi güzel cewaplar verince bnmda sana karşi merak kat kat artiyorThorum benim. Sana degisik bir merakim var. hadi hayirlisi![]()
Bunu yazmak için geldim hocam, yazarken de eve gidene kadar bir bira yolluk için diğer elimdeBizde kadeh kaldırmaktan götü göbeği saldıkmaşallah sana
![]()
Ben de 4. biradayım, daha saat 9 olmadı, ne olacak bizim bu göbeklerin hali?Bunu yazmak için geldim hocam, yazarken de eve gidene kadar bir bira yolluk için diğer elimde![]()
@Model Buse bize gerekli idmanı yaptırır diye düşünüyorumBen de 4. biradayım, daha saat 9 olmadı, ne olacak bizim bu göbeklerin hali?
Not: Sportif vücuda hastayız, ayrı konu @Model Buse![]()
Enerjiniz uzaktan bile beni etkiliyorVAllahi enerjim herseye herkese yetiyorkaldiririm dogru
![]()
sizede hayırlı hafta sonları buse hnmGunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
HarikaGunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Thoorr ah ahSende böyle samimi güzel cewaplar verince bnmda sana karşi merak kat kat artiyor❤
Yapalim canim. Kalmali olmasa bile uzun bir gorusme yapalimGüzeller güzelim ben bu fikri çok beğendim seninle her geçen saniye her şeye değer rüya gibi gün olur@Model Buse
HeheBizde kadeh kaldırmaktan götü göbeği saldıkmaşallah sana
![]()
Canimm cok tesekkur ederimEnerjiniz uzaktan bile beni etkiliyor![]()
Antrenman programi bile cikartirim, Hocalar bunun icin ucret aliyor ben yillardir spor icindeyim yaladim yuttum anatomiyi. Isteyene program yazarim. Arkadaslar beybiler
Bak birkaç gündür ayarlarimla oynuyorsun geldgmde bnde senn ayarlarinla oynayacağim bakThoorr ah ah![]()
Thor. Gel ama gitmeBak birkaç gündür ayarlarimla oynuyorsun geldgmde bnde senn ayarlarinla oynayacağim bak![]()
Cok tatlisin sen. Neden bana boyle tatli geliyosun anlamiyorumSen nasl istersen busecimmmm![]()
Üzdün bak seni bırakmak mi asla öyle birşey olamazCok tatlisin sen. Neden bana boyle tatli geliyosun anlamiyorum
Gelince birakmak istememeyi istiyorum 🥹
Ya hic birakmak istemezsemÜzdün bak seni bırakmak mi asla öyle birşey olamaz![]()
Ya bende birakmak istemezsemYa hic birakmak istemezsem![]()
Hic birakmayalim o zamanYa bende birakmak istemezsem![]()
Olur bırakmalayim sabahtan akşama kadrHic birakmayalim o zaman
enfessGunaydinn mussmutlu haftasonuna giris olsun herkese
Sevgilimmmenfess
Canimmm tsk ederim. Dikkat ediyorumSelam, spora devam. Fazla ağıra girme ama lazımsın.
OzledimmmOlur bırakmalayim sabahtan akşama kadrşapalımmmm
![]()
BndeeeeeeeOzledimmm![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!