Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana soru sor sex hakkında?

• Konbuyu başlatan ARYA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevişirken yapmaktan en cok hoşlandgn şey nedir

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Temizlik ve hastalıklar konusunda hassas biriyim. Bu yüzden bu konuda hassasiyet gösteren partnerler seçmeye özen gösteriyorum. Randevu planlama öncesi bu konuda sorular sorulması sizi rahatsız eder mi yoksa anlayışla karşılıyormusunuz?
Ztn hijyene tamamı ile özen gösteriyorum bunu tersini aklıma bile getirmek istemem her iki taraf içinde ilk kural hijyen temizlik tanıyanlar bilirler özen gösterdiğimi referans larda bunun için bence temiz ve sağlıklı günler diliyorum 🤩🤗🚿🛁🧽

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Popoların ve vucudun diriliğini nasıl koruyorsunuz ??? Size uzun oral seks yapılmasını seviyormusunuz? Planlı olmayan, ayak üstü ve karşılıklı libido yükselmesi ile ani gelişen direkt seksten hoşlanırmısınız?

Maşrapa

Normal Üye
24 Ağu 2020
12
12
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Partnerinizle beraber olurken hoşnut olsun diye yalandan sesler çıkartıyor musunuz ve biz erkekler olarak partnerimizin çıkarttığı seslerin yalan ya da gerçek olduğunu nasıl anlayabiliriz? 😅

Septokayba

Normal Üye
22 May 2020
47
33
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, eski lakabım ADNAN HOCA idi!! Bende size sorayım, en uzun bacak ve büyük doğal kalçalı kimler??Bu arada burcum ikizler yükselen akrep doğum saatime göre,!
Gurup sex yaptınız mı

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar