- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Malum nedenlerle geri gelen yasaklar ve kendi fiziksel sakatlıklarımın nüksetmesiyle bir süredir sahalardan uzak kalmıştım. Dün takvime baktığımda, @Frida ile görüşmemizin üzerinden tam tamına 4 ay geçtiğini fark ettim; alışkın olmadığımız bir ara... Neyse, şansımı deneyeyim dedim ve ender de olsa şanslı bir güne denk gelmiştim; akşama doğru uygun olduğunu söyledi. İşlerimi halledip, bir de tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek baklavamla birlikte kapısına dayandım hava kararmadan
(Bu arada dipnot: Hamurlu tatlı ile arası yokmuş, tatlı da yanına aldığım yüksek alkollü bira da bana kaldı ve güzel bir şekilde şeker yüklemesi yapmış oldum
) Kapıdan girer girmez, yeşil kısa elbisesi ve topuklu ayakkabıları ile gayet fit bir hatunla karşılaşınca kıskanmadım değil, biz bu dönemde evde göbek büyütürken, @Frida hanımefendi üzerine kilo verip, kelimenin hakkıyla "taş" gibi olmuş
Ufak bir lavabo ziyaretinden sonra, nihayet sarılabildik ve koltuklara yayılıp kız kıza dedikodumuza başladık
Laf lafı açarken çat diye, "nasıl olmuş memmelerim?" diye elbisenin askısını indirip, ikizleri avuçlayınca, dedim "benim acil bi duş almam lazım bu iş daha da ileri gitmeden"
Ilık bir duş sonrası geçtiğimiz yatak odasında, yavaş ve hakkını vererek yaptığı masaj ile pamuk gibi olduktan sonra, her zamanki kışkırtıcı yavaş oralına başladı ve giderek cow girl, bacaklar havaya (kibarca anlatıyoruz artık
), doggy derken en son bir de hatrı kalmasın göğüs arası yapalım dedik; ama (tatlı üzeri biranın da etkisi olsa gerek), bu kadar yoğun harekete, "hayrola, ne bu azgınlık Mart kedileri gibi?" yorumu gelince, "Harareti söndürmek için duşa girip, finali orada yapalım" dedim ben de ve yasak saatinin yaklaşması nedeniyle, kısa ama mutlu sonlu bir duş seansı ile görüşmemizi bitirmek zorunda kaldık. (duşta @Frida nın sırtıma yapışmış kondomu alması da akşamın son esprisi oldu
)
Bu sağlam rahatlamanın salgılattığı mutluluk hormonuna bir de Fenerin basketteki Euroleague galibiyeti eklenince (Kadıköy maç öncesi totemi teorimiz sağolsun
), gecenin kalanında bebişler gibi mışıl mışıl uyumuşum
Geriye tek eksik kaldı, verilen kilolara rağmen halen taş gibi duran @Frida nın memmelerinin fotolarını çekmek, o da her zamanki gibi gelecek sefere diyelim 

Ilık bir duş sonrası geçtiğimiz yatak odasında, yavaş ve hakkını vererek yaptığı masaj ile pamuk gibi olduktan sonra, her zamanki kışkırtıcı yavaş oralına başladı ve giderek cow girl, bacaklar havaya (kibarca anlatıyoruz artık

Bu sağlam rahatlamanın salgılattığı mutluluk hormonuna bir de Fenerin basketteki Euroleague galibiyeti eklenince (Kadıköy maç öncesi totemi teorimiz sağolsun