Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapma böyle şeyler İzmir'in Eros u. Kan dolaşımım hızlandı
sabah sabah yapma şunu da.
Süper olmuş
Sen uzat bacakları ben masaj yapayım sana ağrıların ağrılarım olsun
Başını koyacağın sağlam bir omuza ihtiyacın var sanırım !!! Pozlar çok hoş..... Kalbini de ferah tut lütfen.....
Cok tesekkur ediyorumTek kelime ile yaşanılması gereken mükemmel bir kadınsın.
Ara ara oluyor babamı özlüyorum belki ondandırBaşını koyacağın sağlam bir omuza ihtiyacın var sanırım !!! Pozlar çok hoş..... Kalbini de ferah tut lütfen.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasıl bakmıyormuyum ama ben sadece whatsapptan iletişim kuruyorum bana nick name yazıp öyle yazın tanırımah ah su telefonlara baksan omuzumuzda gormek ısterız narın bacaklarını![]()
Forumda gece gündüz seni takip etmeye başladım. Resmen formun bağımlısı yaptın beniCok tesekkur ediyorum![]()
TMam ama yav okumuon ki ben pztden sonra regl olabilirim ama gün bilmiyorum bu arada nereden geliceksin benle iletişim kurmadan cıkayım deme cünkü regl olursam bosaForumda gece gündüz seni takip etmeye başladım. Resmen formun bağımlısı yaptın benisenden ötürü, senden ötürü be ya...
Önümüzdeki hafta inşallah İzmire sadece senin için geleceğim. Görüşmek dileklerimle
Ankara'dan geleceğim pazartesi salı çarşamba günü olabilir.TMam ama yav okumuon ki ben pztden sonra regl olabilirim ama gün bilmiyorum bu arada nereden geliceksin benle iletişim kurmadan cıkayım deme cünkü regl olursam bosa
Bu pazartesimi yoksa diğer haftamıAnkara'dan geleceğim pazartesi salı çarşamba günü olabilir.
Bu pazartesimi yoksa diğer haftamı
Ama Aralık gecti hberin olsun şubata gircez1aralık 4 Aralık arasında İzmir'de olmayı düşünüyorum. Yarın belli olacak programım olur olmaz iletişime geçerim sizinle. Müsaitlik durumunıza göre görüşmek isterim
Ama Aralık gecti hberin olsun şubata gircez![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!