Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinle görüşme

1 Ağu 2018
143
105
Dün akşam aylin hanımla iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.kendisini hep merak ederdim gerçektende merak ettiğim kadar varmis . Aylin hanım son derece iyi niyetli misafirlerini iyi ağırlayan bir bayan yanında hiç yabancılık cekmedim. Sanki kirk yillik arkadasmisisiz gibi baya gulduk eglendik. Sex konusuna gelirsek beni yedi bitirdi yani o derece.gercektende yatakta aylin hanım çok farklı bir kimliğe bürünüyor sınırlarınızı zorluyor. Ondan önce bir saatlik bir bayanla(haifa) gorusmustum onun verdiği yorgunluktan ötürü yatakta çok aktif olamasamda elinden geleni yaptı baya bir terletti. Her sey için teşekkürler Aylin efsanesin

King of theRoad Çevrimdışı

King of theRoad

Normal Üye
8 Kas 2018
32
23
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınız için teşekkürler,Aylin hanımı bende çok merak ediyorum.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Dün akşam aylin hanımla iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.kendisini hep merak ederdim gerçektende merak ettiğim kadar varmis . Aylin hanım son derece iyi niyetli misafirlerini iyi ağırlayan bir bayan yanında hiç yabancılık cekmedim. Sanki kirk yillik arkadasmisisiz gibi baya gulduk eglendik. Sex konusuna gelirsek beni yedi bitirdi yani o derece.gercektende yatakta aylin hanım çok farklı bir kimliğe bürünüyor sınırlarınızı zorluyor. Ondan önce bir saatlik bir bayanla(haifa) gorusmustum onun verdiği yorgunluktan ötürü yatakta çok aktif olamasamda elinden geleni yaptı baya bir terletti. Her sey için teşekkürler Aylin efsanesin

Sevgili Erdi78krb, seni tanımak zevkti. :*
Merakına değdiğini anlıyorum bu harika yorumlardan... (giggle)

Pozitif ve esprili insanları çok severim, sen de öylesin. Uyum, asla tek kişinin enerjisine bağlı değildir, senin pozitif yaklaşımın benimkiyle birleşince... :)

Bu arada, yatakta başka bir kimliğe bürünuyor olayı da bir motto olmak üzere benim için :) (şımaracağım)

Harika yorumların için teşekkür eder, seni çokça öperim :* İlaveten, beni sana özellikle öneren forumdaşımıza da sevgiler :*

Ve tabii ki Not : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler...

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541

Pozitif ve esprili insanları çok severim, sen de öylesin. Uyum, asla tek kişinin enerjisine bağlı değildir, senin pozitif yaklaşımın benimkiyle birleşince... :)

Bu arada, yatakta başka bir kimliğe bürünuyor olayı da bir motto olmak üzere benim için :) (şımaracağım)

Harika yorumların için teşekkür eder, seni çokça öperim :* İlaveten, beni sana özellikle öneren forumdaşımıza da sevgiler :*

Sevgiler...

Sevgili AylinAylin seni tanıdığıma ne kadar çok mutlu olduğumu sanırım anlatmama gerek yok her ne kadar bazı aksaklıklar sorunlarda olsa umarım en kısa sürede aşar kaldığı yerden devam edebiliriz. Erdi78krb arkadaşımızında seni tanımasına ve güzel bir zaman geçirmesine vesile olabildiysem ne mutlu sevgiler benden sana AylinAylin

1 Ağu 2018
143
105

Sevgiler...

Ben teşekkür ederim güzel görüşme icin

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhabbette on minnoş, yatakta on kaplan gücündeki "çılgın" kızla güzel ve tatmin edici bir deneyim yaşamamak pek de mümkün değil bence. Paylaşım için teşekkürler...

4 Eki 2015
67
84
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzelliklerle tanışmak için müdavim veya platin üye olmak lazım mı?

1 Ağu 2018
143
105
Aylin hanima kendinizi guzel ifade ederseniz olmayacagini dusunuyorum ama tabi onun adina karar veremem

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili AylinAylin seni tanıdığıma ne kadar çok mutlu olduğumu sanırım anlatmama gerek yok her ne kadar bazı aksaklıklar sorunlarda olsa umarım en kısa sürede aşar kaldığı yerden devam edebiliriz. Erdi78krb arkadaşımızında seni tanımasına ve güzel bir zaman geçirmesine vesile olabildiysem ne mutlu sevgiler benden sana AylinAylin

Teşekkürler kuzum, selamlarını da aldım bu arada :*
Seni tanımak benim için de zevk, biliyorsun :)

En kısa sürede denk gelebilmek dileğiyle... :*

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
Teşekkürler kuzum, selamlarını da aldım bu arada :*
Seni tanımak benim için de zevk, biliyorsun :)

En kısa sürede denk gelebilmek dileğiyle... :*

Umarım dediğin gibi olur kuzu kısa sürede.... olur
Ama artık senden bir adım bekleyeceğim haberin olsun. (happy)(call):*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bu güzelliklerle tanışmak için müdavim veya platin üye olmak lazım mı?

Hayır değil sevgili ozkan68 :) mı, mi ekini ayrı yazabilmeniz + puan :)

Doğru iletişim harika sonuçlar doğurur düşüncesindeyim :)

Denk gelebilmek dileğiyle...

4 Eki 2015
67
84
Cinsiyetiniz nedir?
Hayır değil sevgili ozkan68 :) mı, mi ekini ayrı yazabilmeniz + puan :)

Doğru iletişim harika sonuçlar doğurur düşüncesindeyim :)

Denk gelebilmek dileğiyle...

Gelen cevap ve yorumlardan anladım. Bazı arkadaşlar hiç cevap vermiyorda onun için merak ettim. Bende en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle diyorum

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bugün cevahirdeydim zaten Aylin hanım ısınma turlarını attım ,eski güzel günleri arkadaşımla yad ettik sizde aklımdan geçtiniz yakın zamanda görüimek dileğiyle.

Hedefe gittikçe yaklaşıyorsun demektir bu :)
Bir ara bir bakmışsın hoopp yanımdasın :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Umarım dediğin gibi olur kuzu kısa sürede.... olur
Ama artık senden bir adım bekleyeceğim haberin olsun. (happy)(call):*

Benim 35.5 ayakların atacağı adımlar biraz küçük olsa da :) idare edeceksin artık kuzu :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Gelen cevap ve yorumlardan anladım. Bazı arkadaşlar hiç cevap vermiyorda onun için merak ettim. Bende en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle diyorum

Denk gelebilmek dileğiyle. Bana da ulaşamayabilirsiniz zaman zaman ama kısmetse elbet bir gün buluşuruz (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yani o konuda sende haklısın :) Hala damağımda tadı :)

Şuralarda bir birinin damak tadını en iyi bilen iki insan olduğumuzdan mütevellit... :)

Bu arada, tabii ki haklıyım, hatta duble haklıyım, yuppik! :* Yaşasın duble haklılık ulaaaaann! :)
(Birazdan siyasi söylemlere de geçeceğim bu hızla, susuyorum (giggle) )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar