Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin & Privylife

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet arkadaşlar

Gönüllerin İncall Hatunu Sonunda İncallolan Aylin ile birlikteliğim..

HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL Mottomuzla Aylin ile güzel birliktelik yaşadım ve yaşattı..

Evine ulaştım kapıyı çok seksi bir kıyafetle açarak beni içeri buyur etti. O anda kendimi kaybetmiş olmalıyım çünkü uçarcasına odaya girdiğimi hatırlıyorum ve ilk bakışı o dolgun kalçalarına atmıştım, biraz sonra o kalçalara yapacaklarımı düşünerek tabii ki neyse duştu v.s derken bir baktım Aylin'nin kollarındayım ve hayalini kurduğum fantezileri bizzat yaşar haldeyim, süremi de büyük bir mutluluk ile tamamlamış ve yüzümde gülücüklerle evinden ayrılmıştım.

Resimlerde gördüğünüzden daha güzel bir bayanı karşınızda bulacaksınız, vücut hatları son derece seksi ve kalçalarına da bayıldım. Tavsiye olunur.

Son düzenleme:
Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,691
1,805
Evet arkadaşalar (clap)

Gönüllerin Incall Hatunu Sonunda Incall :) olan Aylin ile birlikteliğim..

HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL Mottomuzla :yes: Aylin ile güzel birliktelik yaşadım ve yaşattı..

Evine ulaştım kapıyı çok seksi bir kıyafetle açarak beni içeri buyur etti. O anda kendimi kaybetmiş olmalıyım çünkü uçarcasına odaya girdiğimi hatırlıyorum ve ilk bakışı o dolgun kalçalarına atmıştım, biraz sonra o kalçalara yapacaklarımı düşünerek tabii ki neyse duştu v.s derken bir baktım Aylin'nin kollarındayım ve hayalini kurduğum fantezileri bizzat yaşar haldeyim, süremi de büyük bir mutluluk ile tamamlamış ve yüzümde gülücüklerle evinden ayrılmıştım.
:cicek:

Resimlerde gördüğünüzden daha güzel bir bayanı karşınızda bulacaksınız, vücut hatları son derece seksi ve kalçalarına da bayıldım. Tavsiye olunur.
:iloveu:

oo süper bi haber yakın zamanda kız atarım aylinciğimin evine :)

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,691
1,805
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Evet arkadaşalar (clap)

Gönüllerin Incall Hatunu Sonunda Incall :) olan Aylin ile birlikteliğim..

HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL Mottomuzla :yes: Aylin ile güzel birliktelik yaşadım ve yaşattı..

:cicek:

:iloveu:

Sevgili privylife seni görmek zevkti :)

Güzel yorumların için teşekkür eder, seni bolca öperim :)
NOT : Fotolarla ilgili yorumlarını en kısa sürede dikkate alıp profesyonel çekim organize edeceğim. Fotolardakinden çok farklı (olumlu manada) yorumlarını okumayacağız artık :)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne oluyor arkadaşlar yaa ses yalıtımıda nereden çıktı ben sessiz sedasısız girip çıktım.
Sanki yanımdaydınız. @Joker @polente @Donotalone şahsen çok keyif aldım aylincim ses yalıtımına takılma

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
oo süper bi haber yakın zamanda kız atarım aylinciğimin evine :)

arabın derdi kırmızı pabuç ! :D ... iyi yaa aylin bana da ufak odayı ayırsın, bi pc, bi telefon, emlak ofisi olarak kullanıcam :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ne okuyor arkadaşlar yaa ses yalıtımıda nereden çıktı ben sessiz sedasısız girip çıktım.
Sanki yanımdaydınız. @Joker @polente Donotalone şahsen çok keyif aldım aylincim ses yalıtımına takılma

privylife ben de şaşırdım, dedim acaba sen arkadaşlara yorum mu yaptın :)) Sen sessizdin çünkü de ben bazı zamanlar sesli olmuş olabilirim :)
Meğer Ümraniyeden duymuşlar :)) Joker Donotalone , ne iş? Ne içtiyseniz bize de ikram lütfen :)
polente olayına da beyefendi online olunca kendisi yorum yapsın artık, gıyabında konuşmasak :) bu arada onu da mı haber aldınız ya, yuh! :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
arabın derdi kırmızı pabuç ! :D ... iyi yaa aylin bana da ufak odayı ayırsın, bi pc, bi telefon, emlak ofisi olarak kullanıcam :D
HiPo ya ben emlakçıya mı benziyorum acep?
Emlakçı Aylin :) Cıkss, yakışmadı :)

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayırlı olsun sevişilmiş yine hemde incall :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Madem incall, denemek lazım derhal ;) Paylaşana da paylaştırana da teşekkürler...

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
845
730
forum incall, incall diye haykırıyordu, ama AylinAylin hiç oralı olmuyordu
forum feveran, forum sakinleri bi çare, forum mutsuz, forumdakiler uykusuz
ya forumda yoksan AylinAylin

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Madem incall, denemek lazım derhal ;) Paylaşana da paylaştırana da teşekkürler...
kadikoylu adminim yakalayabilirsen ... :)
Beni gören cennetlik bu ara, leyleği havada mı gördüm ne :)
Yeni ayak bastım kozmopolit, trajik ve karmaşık şehrimize :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
forum incall, incall diye haykırıyordu, ama AylinAylin hiç oralı olmuyordu
forum feveran, forum sakinleri bi çare, forum mutsuz, forumdakiler uykusuz
ya forumda yoksan AylinAylin
Piyade ciğim yarattığımız mağduriyet için üzgünüz , ancak aradığınız kişi sizinle iletişime geçti diye hatırlıyorum :)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Privylife hızına yetişilmiyor.Yaşayan yaşatana teşekkürler.İncalların çoğalması güzel haber.Değerlendirmek gerek.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
AylinAylin biz buradayız seni dinliyoruz... Telefonları cebimizden çıkarttık ışıklarını yaktık bekliyoruz senin parçaya girmeni :)

privylife cığım Allah kimseyi telefon ışığıyla sevişmeye mahkum etmesin :)
Diyeceğimi dedim -malum-, herkes görevini iyi bellesin yoksa polente bilir, en tizzz sesimle konuşurum :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar