Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 🐅 Aylin Hanım ile nihayet buluşabildik.🌹❤️😍

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle @AylinAylin hanım ile birlikte geçirmiş olduğumuz güzel ve hararetli vakit için kendisine ÇOOOK teşekkür ederim😘

Aylin Hanım'ın referanslarını fırsat buldukça okuyordum. Fakat randevu için uygun zamanına bir türlü denk getiremiyordum. Nihayet geçen hafta perşembe günü hoş bir mesajlaşma neticesinde Cuma akşamına randevuyu kaptım.🙏😀 Artık merak ettiğim kaplan ile tanışacaktım. İlk başta beni acaba neler bekliyor diye biraz tırsmadım da değil. Nihayet gün geldi çattı. Belirlediğimiz saatte Aylin hanım'ın vermiş olduğu konuma geldim. Kendisi kapının arkasından kafasını uzatarak hoş transparan bir elbiseyle beni içeri buyur etti.😋 Kısa bir temizlik sonrasında hoşgeldin öpücüğüyle beni salona davet etti. Hazırlamış olduğu kahve ve sigara eşliğinde güzel bir muhabbete koyulduk. İlk görüşmemiz olmasına rağmen Aylin hanım ile çabuk kaynaştık. Kendisi içten, hoş ve bilgili bir hanımefendi.😊 Koyu bir muhabbet eşliğinde ilerlerken bir anda kaplan kendini gösterdi. Sanki biraz önce görüştüğümüz kişi gitmiş başka birisi gelmişti. Ne yalan söyleyeyim şaşırdım(Aman Tanrım).😯😀 Buradan sonra kaplan'ın ziyafeti oluyorsunuz😀 Meşhur koridorda çılgınca öpüşerek bir yandan da Aylin hanımın meşhur oralı eşliğinde yatak odasına doğru ilerledik. Yatak odasına geldiğimizde beni yatağa yatırdı. Ne oldu ne bitti sonrası bende yok aklım başımdan gitmiş😀

Sonra güzel bir duş ile kendime gelmeye başladım ve Aylin hanımın ikramları eşliğinde muhabbettimize kaldığımız yerden devam ettik. Aylin hanım ile muhabbet etmek ayrı güzel.😊 İkramlar ve sigara eşliğinde muhabbet ilerlerken tüm ihtişamı ile kaplan tekrar kendini gösterdi. Meşhur koridoru geçtikten sonra yatakta odasında bir süre ayna karşısında aksiyona devam ettik. Ne aksiyon ama o aynadaki Aylin hanımın görüntüsü aklımdan hiç çıkmıyor.🤩😋 Sonra yatakta aksiyona devam ettik.

Tekrar bir duş sonrası sigaralarımızı yaktık ve muhabbet ederken bana telefon geldiği için acele ile ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada sonradan farkettim saatimi evde unutmuşum. Kendisine mesaj ile bildirdim. Kendisi de sana ne zaman uygunsa buyur gel, kahve eşliğinde laflarız demesiyle tekrardan mest etti beni😘

Tekrar görüşebilmek dileğiyle... 😍 Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.🙏😘

Aylin hanım anlatılmaz iliklere kadar yaşanır diyorum.❤🌹😍

Sürçü lisan ettiysem affola.🙏

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler. "Buradan sonra kaplan'ın ziyafeti oluyorsunuz" cümlesi başına gelecekleri özetlemiş zaten. Tabi bu arada şu meşhur koridor var. Her yorumda bahsi mutlaka geçiyor, enteresan.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve akıcı paylaşımınız için her iki tarafada teşekkürler.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu meşhur saati unutma bahanesi iyiymiş🤣🤣🤣Benim de yapmışlığım vardır😜😅

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yok ya hakikaten unuttum.😀 Nasip işte tekrar Aylin hanım'ı görmüş güzel bir sohbet etmiş oldum. Aylin hanımla sadece sohbet bile çok keyifli.
Sana bir sır vereyim mi? Bu tarz geri dönüşlerde asla bir kahve içimiyle,çıkılamaz oradan😜

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Güzel bir paylaşım. Belli ki tatminkar bir vakit geçmiş

Yalnız hocam bana kafayı yedirttin şu aşağıdaki pozisyonu bir türlü canlandıramadım.
1) sen çıplak ve yürüyorsun
2) Aylin çıplak değil ama bir şekilde sana tutunmuş
3) koridor uzun dolayısı ile hareket halinde
4) Aylin yatağa kadar orala deavam
5) Kız anladığım kadarı ile kaplan değil koala gibi sana sarılmış ve bırakmamış orala devam etmiş

Uzun koridorda yürürken Aylin oral yapıyor. sen yürüyorsun falan. Nasıl oluyor. ( şimdi merak eden gider diyeceksin benimki sadece merak işte)

Latife yapıyorum kimse alınmasın lütfen

Meşhur koridorda çılgınca öpüşerek bir yandan da Aylin hanımın meşhur oralı eşliğinde yatak odasına doğru ilerledik

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yalnız hocam bana kafayı yedirttin şu aşağıdaki pozisyonu bir türlü canlandıramadım.
5) Kız anladığım kadarı ile kaplan değil koala gibi sana sarılmış ve bırakmamış orala devam etmiş

Uzun koridorda yürürken Aylin oral yapıyor. sen yürüyorsun falan. Nasıl oluyor. ( şimdi merak eden gider diyeceksin benimki sadece merak işte)

Üstadım ikisini aynı anda düşünme koridor uzun😀 ama heralde ''bir yandan da'' kısmı konuyu farklı yere götürmüş haklısınız☺

Son düzenleme:
Kirlitoris Çevrimdışı
8 Ocak 2021
27
28
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

[url=https://hizliresim.com/1bbXxi] [/URL]

Hocam böyle bir şey oluyor sanırım 😂😂😜

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Öncelikle @AylinAylin hanım ile birlikte geçirmiş olduğumuz güzel ve hararetli vakit için kendisine ÇOOOK teşekkür ederim😘

Aylin Hanım'ın referanslarını fırsat buldukça okuyordum. Fakat randevu için uygun zamanına bir türlü denk getiremiyordum. Nihayet geçen hafta perşembe günü hoş bir mesajlaşma neticesinde Cuma akşamına randevuyu kaptım.🙏😀 Artık merak ettiğim kaplan ile tanışacaktım. İlk başta beni acaba neler bekliyor diye biraz tırsmadım da değil. Nihayet gün geldi çattı. Belirlediğimiz saatte Aylin hanım'ın vermiş olduğu konuma geldim. Kendisi kapının arkasından kafasını uzatarak hoş transparan bir elbiseyle beni içeri buyur etti.😋 Kısa bir temizlik sonrasında hoşgeldin öpücüğüyle beni salona davet etti. Hazırlamış olduğu kahve ve sigara eşliğinde güzel bir muhabbete koyulduk. İlk görüşmemiz olmasına rağmen Aylin hanım ile çabuk kaynaştık. Kendisi içten, hoş ve bilgili bir hanımefendi.😊 Koyu bir muhabbet eşliğinde ilerlerken bir anda kaplan kendini gösterdi. Sanki biraz önce görüştüğümüz kişi gitmiş başka birisi gelmişti. Ne yalan söyleyeyim şaşırdım(Aman Tanrım).😯😀 Buradan sonra kaplan'ın ziyafeti oluyorsunuz😀 Meşhur koridorda çılgınca öpüşerek bir yandan da Aylin hanımın meşhur oralı eşliğinde yatak odasına doğru ilerledik. Yatak odasına geldiğimizde beni yatağa yatırdı. Ne oldu ne bitti sonrası bende yok aklım başımdan gitmiş😀

Sonra güzel bir duş ile kendime gelmeye başladım ve Aylin hanımın ikramları eşliğinde muhabbettimize kaldığımız yerden devam ettik. Aylin hanım ile muhabbet etmek ayrı güzel.😊 İkramlar ve sigara eşliğinde muhabbet ilerlerken tüm ihtişamı ile kaplan tekrar kendini gösterdi. Meşhur koridoru geçtikten sonra yatakta odasında bir süre ayna karşısında aksiyona devam ettik. Ne aksiyon ama o aynadaki Aylin hanımın görüntüsü aklımdan hiç çıkmıyor.🤩😋 Sonra yatakta aksiyona devam ettik.

Tekrar bir duş sonrası sigaralarımızı yaktık ve muhabbet ederken bana telefon geldiği için acele ile ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada sonradan farkettim saatimi evde unutmuşum. Kendisine mesaj ile bildirdim. Kendisi de sana ne zaman uygunsa buyur gel, kahve eşliğinde laflarız demesiyle tekrardan mest etti beni😘

Tekrar görüşebilmek dileğiyle... 😍 Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.🙏😘

Aylin hanım anlatılmaz iliklere kadar yaşanır diyorum.❤🌹😍

Sürçü lisan ettiysem affola.🙏

Sevgili @freehuman78 , tanıştığımıze pek memnun oldum. 😍 Sohbet sırasındaki ben ile sevişme sırasındaki ben cidden değişik iki insanız galiba, sayenizde artık bunu ben bile tescilledim. 🤭🤭😘

Harika sohbetin, değerli vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim.

Kısa süreli de olsa, hayatımızda yer alan insanlar üzerinde hoş izler bırakmak mutluluk verici, yazdıklarından anladığım, ben hoş izler bırakabilmişim ve belirtmeliyim ki sen de hoş izler bıraktın.

Saatini unutman da ayrı bir cilvesi oldu görüşmemizin ama ben hiç şikayetçi değilim valla, oldukça gergin bir günün sonunda keyifli bir sohbetle normal moda eriştim sayende. 😍

Her şey için çok teşekkür ederim ve bir gün tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler... 😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel paylaşım için teşekkürler. "Buradan sonra kaplan'ın ziyafeti oluyorsunuz" cümlesi başına gelecekleri özetlemiş zaten. Tabi bu arada şu meşhur koridor var. Her yorumda bahsi mutlaka geçiyor, enteresan.

Ahahah, ona ben de pek güldüm; nefis bir ziyafet paha biçilemez. 😈😈

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @freehuman78 , tanıştığımıze pek memnun oldum. 😍 Sohbet sırasındaki ben ile sevişme sırasındaki ben cidden değişik iki insanız galiba, sayenizde artık bunu ben bile tescilledim. 🤭🤭😘

Harika sohbetin, değerli vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim.

Kısa süreli de olsa, hayatımızda yer alan insanlar üzerinde hoş izler bırakmak mutluluk verici, yazdıklarından anladığım, ben hoş izler bırakabilmişim ve belirtmeliyim ki sen de hoş izler bıraktın.

Saatini unutman da ayrı bir cilvesi oldu görüşmemizin ama ben hiç şikayetçi değilim valla, oldukça gergin bir günün sonunda keyifli bir sohbetle normal moda eriştim sayende. 😍

Her şey için çok teşekkür ederim ve bir gün tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler... 😘

Sevgili @AylinAylin, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Sizde hoş bir izlenim bıraktığım içinde ayrıca mutlu oldum. Ben sizinle geçirdiğim vakitten çok keyif aldım. Tek sıkıntı zaman sizinle birlikteyken su gibi akıp geçiyor. 😊
Herşey için çok teşekkür ederim. Tekrar birlikte olacağımız güne kadar HOŞÇAkal😘😘😘

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yok ya hakikaten unuttum.😀 Nasip işte tekrar Aylin hanım'ı görmüş güzel bir sohbet etmiş oldum. Aylin hanımla sadece sohbet bile çok keyifli.

Bingo! Anahtar kelime nasip/kısmet. 🤗 Seni tekrar görmek de hoştu. 🤭🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Sabah sabah bu kadar madde çok değil mi ya? 😂😂 Efenim, işin sırrı Olin'de, iki kere rafine reklamı vardı ben bebeyken, AylinAylin ( iki kere rafine 😂 ) olmak sürekli devinim halinde olmak demek. 🤣

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabah sabah bu kadar madde çok değil mi ya? 😂😂 Efenim, işin sırrı Olin'de, iki kere rafine reklamı vardı ben bebeyken, AylinAylin ( iki kere rafine 😂 ) olmak sürekli devinim halinde olmak demek. 🤣
tatlım benimki hep analitik düşünce yüzünden. Nasıl oluyor merakı hep okuyunca. Güzel bir hafta dilerim iki kere Rafine Aylin Aylin Hanım

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
129
152
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler. Koridor tehlikenin habercisi 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar