- 7 Kas 2020
- 199
- 326
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle @AylinAylin hanım ile birlikte geçirmiş olduğumuz güzel ve hararetli vakit için kendisine ÇOOOK teşekkür ederim
Aylin Hanım'ın referanslarını fırsat buldukça okuyordum. Fakat randevu için uygun zamanına bir türlü denk getiremiyordum. Nihayet geçen hafta perşembe günü hoş bir mesajlaşma neticesinde Cuma akşamına randevuyu kaptım.
Artık merak ettiğim kaplan ile tanışacaktım. İlk başta beni acaba neler bekliyor diye biraz tırsmadım da değil. Nihayet gün geldi çattı. Belirlediğimiz saatte Aylin hanım'ın vermiş olduğu konuma geldim. Kendisi kapının arkasından kafasını uzatarak hoş transparan bir elbiseyle beni içeri buyur etti.
Kısa bir temizlik sonrasında hoşgeldin öpücüğüyle beni salona davet etti. Hazırlamış olduğu kahve ve sigara eşliğinde güzel bir muhabbete koyulduk. İlk görüşmemiz olmasına rağmen Aylin hanım ile çabuk kaynaştık. Kendisi içten, hoş ve bilgili bir hanımefendi.
Koyu bir muhabbet eşliğinde ilerlerken bir anda kaplan kendini gösterdi. Sanki biraz önce görüştüğümüz kişi gitmiş başka birisi gelmişti. Ne yalan söyleyeyim şaşırdım(Aman Tanrım).
Buradan sonra kaplan'ın ziyafeti oluyorsunuz
Meşhur koridorda çılgınca öpüşerek bir yandan da Aylin hanımın meşhur oralı eşliğinde yatak odasına doğru ilerledik. Yatak odasına geldiğimizde beni yatağa yatırdı. Ne oldu ne bitti sonrası bende yok aklım başımdan gitmiş
Sonra güzel bir duş ile kendime gelmeye başladım ve Aylin hanımın ikramları eşliğinde muhabbettimize kaldığımız yerden devam ettik. Aylin hanım ile muhabbet etmek ayrı güzel.
İkramlar ve sigara eşliğinde muhabbet ilerlerken tüm ihtişamı ile kaplan tekrar kendini gösterdi. Meşhur koridoru geçtikten sonra yatakta odasında bir süre ayna karşısında aksiyona devam ettik. Ne aksiyon ama o aynadaki Aylin hanımın görüntüsü aklımdan hiç çıkmıyor.
Sonra yatakta aksiyona devam ettik.
Tekrar bir duş sonrası sigaralarımızı yaktık ve muhabbet ederken bana telefon geldiği için acele ile ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada sonradan farkettim saatimi evde unutmuşum. Kendisine mesaj ile bildirdim. Kendisi de sana ne zaman uygunsa buyur gel, kahve eşliğinde laflarız demesiyle tekrardan mest etti beni
Tekrar görüşebilmek dileğiyle...
Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Aylin hanım anlatılmaz iliklere kadar yaşanır diyorum.❤

Sürçü lisan ettiysem affola.

Aylin Hanım'ın referanslarını fırsat buldukça okuyordum. Fakat randevu için uygun zamanına bir türlü denk getiremiyordum. Nihayet geçen hafta perşembe günü hoş bir mesajlaşma neticesinde Cuma akşamına randevuyu kaptım.

Sonra güzel bir duş ile kendime gelmeye başladım ve Aylin hanımın ikramları eşliğinde muhabbettimize kaldığımız yerden devam ettik. Aylin hanım ile muhabbet etmek ayrı güzel.

Tekrar bir duş sonrası sigaralarımızı yaktık ve muhabbet ederken bana telefon geldiği için acele ile ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada sonradan farkettim saatimi evde unutmuşum. Kendisine mesaj ile bildirdim. Kendisi de sana ne zaman uygunsa buyur gel, kahve eşliğinde laflarız demesiyle tekrardan mest etti beni

Tekrar görüşebilmek dileğiyle...

Aylin hanım anlatılmaz iliklere kadar yaşanır diyorum.❤

Sürçü lisan ettiysem affola.