Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin efsanesi kaldığı yerden devam ediyor.

motleycrue Çevrimdışı

motleycrue

Normal Üye
23 Eyl 2014
21
1
Cinsiyetiniz nedir?
Dört gözle Aylin Hanım'ın görüşmelere başlamasını bekleyenlerden biriydim. Nihayetinde pazartesi günü bu hasretime son verdim ve Aylin Hanım ile ikinci görüşmemi gerçekleştirdim. Birbirimizi tanımanın verdiği güven ve samimiyet neticesinde mükemmele yakın olan ilk görüşmemizin ötesine geçmeyi başardık. Aylin gerçekten muhteşem biri, kapıdan girdiğiniz ilk andan itibaren bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sizi resmen büyülüyor. Daha sık ve daha uzun görüşmek dileğiyle Aylin, gerçekten muhteşemsin. Her şey için tekrar teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LeBron enerjisi ile sahalara dönüş yapan AylinAylin e selam olsun :buyuksun: Paylaşım için de teşekkürler nnkk (clap)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Dört gözle Aylin Hanım'ın görüşmelere başlamasını bekleyenlerden biriydim. Nihayetinde pazartesi günü bu hasretime son verdim ve Aylin Hanım ile ikinci görüşmemi gerçekleştirdim. Birbirimizi tanımanın verdiği güven ve samimiyet neticesinde mükemmele yakın olan ilk görüşmemizin ötesine geçmeyi başardık. Aylin gerçekten muhteşem biri, kapıdan girdiğiniz ilk andan itibaren bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sizi resmen büyülüyor. Daha sık ve daha uzun görüşmek dileğiyle Aylin, gerçekten muhteşemsin. Her şey için tekrar teşekkür ederim.

Sevgili nnkk, seni tekrar görmek harika :*
Bu arada, sana hala bir eleştiri borçluyum biliyorum lakin bugün o işi de halledeceğim. (giggle)

Auramız, her şeyden beslenir malum, ben de o bahsettiğin güzel enerjiyi karşımdakinden alınca enerjik oluyorum. :)

Seni tanımak da muhteşem, hep söylerim : ŞANSLI HATUNUM VESSELAM! :)

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle güzel insan :*

Tabii ki NOT : HAYAT, SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! (giggle)

Sevgiler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Paylaşım için teşekkürler .Güzel bir geri dönüş olmuş anlaşılan :)

Romeo59, Romeoooooo, Romeooooo :)
Romeo ölmeli ama biliyorsun. :)
Dönüşler hep güzeldir, çünkü bir şeyler muhakkak ki değişmiştir. :)

Aklıma Dönme Dolap şarkısı geldi nedense (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bir doz Aylin bedene damarlardan enjekte edilmiş geçiçi mutluluk ve adrenalin duyguları alınmış:); ne mutlu aynı frekansta buluşup güzel sevişebilen insanlara...
Moria, dopamin ve seratonini de ekleyelim o halde :)
Ortak frekanslarda buluşabilenlere öpücükler :*
Yaşasın hormonlar :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bir doz Aylin bedene damarlardan enjekte edilmiş geçiçi mutluluk ve adrenalin duyguları alınmış:); ne mutlu aynı frekansta buluşup güzel sevişebilen insanlara...

Moria, dopamin ve seratonini de ekleyelim o halde :)
Ortak frekanslarda buluşabilenlere öpücükler :*
Yaşasın hormonlar :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yess :) hep sevişelim ve hayata karışalım:) en kısa zamanda :) dermişim:)

Beni ürkütüyorsun sevgili Moria (giggle) diyeceğim ama senden ürkemem yahu, CİN DERBEDER DERWISH seni... :*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar