- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaz kızım 40 torba çimento 5 çuval alçı 3 galon boyaKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl..... Bu repliği herhalde biliyorsundur.Konusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Yorumları okurken ilk aklıma gelenyaz kızım 40 torba çimento 5 çuval alçı 3 galon boya
Minnos gel yineama gerçekten konuşmamız gereken konular var![]()
iş yerinden eve gitmem heralde![]()
Corabi sanirim kadin erkek herkes sevioDesene çayımızı kendimiz koyacağız
Zaten fazlası ile güzel görünüyorsun, bir de çorap ile akıl almaz birşey olmuş
Hatirlamaz miyimYaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl..... Bu repliği herhalde biliyorsundur.Ben senin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmem. Kıyamam sana. Senin patronun olur sana hizmet ederim....
Askim hayir yaaŞu şekil bi asistanim olsun,
Evdekini hemen boşarim...
Olur tabi ndn olmasn masada konuşulacak cok konular warKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Seve seve en sevdiğim yer konuşmak içinKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Şaka yaptım tatlımAskim hayir yaa
Bosamak yok![]()
Konuşmaktan daha güzel şeyler yaparız benceKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
sanat esri gibisiniz buse hanım cımKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Ozledimmm tabikiii
Yerim ben seniigelmeye geleceğim yine ama alışkanlık yapmandan korkuyorum cnmklasörler biraz daha tozlansın 2 haftaya sendeyim
![]()
Hemde nasil….masanın üstünde konuşmayalım sevişelim
Canim bakan gozler guzelsanat esri gibisiniz buse hanım cım
HarikaKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Özel dosyayı kapıp gelin @Model Buse hanımKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Ne kadar düzgün bir vücut,Konusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
O’çalışma masasında bir toplantı yapmak gerekliKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Sekreterim olsan yaz kızım 2 kilo cimentoKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Anlaşılan masa alevlenicekKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
çift asgari ücret artı sodexoKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Tsk ederimmCok iyi kombin , super
Canim tsk ederimmNe kadar düzgün bir vücut,![]()
Tatlimm tsk ederimmMükemmel bir asistan görüyorum![]()
Olur hadi gecelimMasa rahat olmaz, bana geçelim istersen![]()
Benim guzelimfizik ; o kadar iyiki
class ı o kadar yüksek ki
ne yazsam bilemedim şahsen
çok hoş...
Yawrum benim isircam bakNe asistan ı parti kur oy verelim sana![]()
Yerim seni gulumAranılan asistan bulundu
Asistanların kraliçesi gibisiniz![]()
neden olmasın tabikideKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Memnuniyet le buse hanımKonusmamiz gereken konular var efendimcalisma masa uzerinde konusabilir miyiz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!