Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arya..

nightmar3

Normal Üye
19 Eki 2021
40
138
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar, öncelikle gecikmiş olan referans için huzurlarınızda @ARYA hanımdan özür dilemek isterim.

İşim gereği anlık plan yapmak zorunda kalan ben uzun arayış sonrasında @ARYA hanım ile hızlı iletişim sonrasında kendimi dairesinin önünde buldum. Evi temiz, güzel, konum kolay bulunabilir bir yerde olup kesinlikle park sorunu yaşanmamaktadır.

Kapı acıldıgında resimlerinden daha hoş ve alımlı bir şekilde oldugunu belirmek isterim saatin geç olmasına rağmen özenli bir şekilde hazırlanması ayrıca gözümden kaçmadı. Kahve eşliğinde hoş sohbet ederken (muhabbeti asla sıkan biri değil her konuda muhabbet edebileceğiniz birisi) hadi geçelim dedi ve o an geldi çattı.. Özel anlara cok girmek istememek ile birlikte Oralı gerçekten sahane gereksiz ve asılsız konsantrasyıon bozucu ses yok :) posizyon zenginliği mükemmel oldu bitti asla yok tam bir GFE...

Her şey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,947
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar, öncelikle gecikmiş olan referans için huzurlarınızda @ARYA hanımdan özür dilemek isterim.

İşim gereği anlık plan yapmak zorunda kalan ben uzun arayış sonrasında @ARYA hanım ile hızlı iletişim sonrasında kendimi dairesinin önünde buldum. Evi temiz, güzel, konum kolay bulunabilir bir yerde olup kesinlikle park sorunu yaşanmamaktadır.

Kapı acıldıgında resimlerinden daha hoş ve alımlı bir şekilde oldugunu belirmek isterim saatin geç olmasına rağmen özenli bir şekilde hazırlanması ayrıca gözümden kaçmadı. Kahve eşliğinde hoş sohbet ederken (muhabbeti asla sıkan biri değil her konuda muhabbet edebileceğiniz birisi) hadi geçelim dedi ve o an geldi çattı.. Özel anlara cok girmek istememek ile birlikte Oralı gerçekten sahane gereksiz ve asılsız konsantrasyıon bozucu ses yok :) posizyon zenginliği mükemmel oldu bitti asla yok tam bir GFE...

Her şey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.
paylaşim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar