Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arya sevgili deneyiminin vücut bulmuş hali

codexx

Normal Üye
27 Tem 2010
4
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bayram tatilinin başlamasıyla bütün yoğunluğumu atlatmıştım. Şehirdışına gitmeden önce hoş sohbet ve saat dolana kadar memnun kaldığım Arya ile tekrar görüşmek istedim. İlk görüşmemizden sonra heyacanla bu görüşmeyi beklediğimi söyleyebilirim. Geçen gittiğimde 2 saatlik görüşmemiz çok hızlı geçmişti bu seferkinde daha uzun kalmak istedim beni kırmadı gecelik olacak şekilde konuştuk.

Yanına ilk gittiğimde yeşil gözleriyle gözlerimin içine bakıp "hoşgeldin canım" demesi sanki kız arkadaşımla uzun zaman sonra görüşmüşüm hissi yarattı. Dün gece bambaşka bir deneyim yaşadım açıkcası. Ben direk mevzuya girme durumlarını sevmiyorum önce sohbet edip ortamı karşılıklı yumuşatıp, iki kadeh bişeyler içip sonra akışında yaşamak daha heyacanlı ve zevk verici geliyor. Sohbet muhabbet faslını geçecek olursak.

Zaten güzelliği ve fiziği konusunda daha öncede yorum yapmıştım. Taş gibi bir hatun, muhteşem göğüsler, Jenifer Lopez vaari kalcalar, hem yüz güzelliği hem fiziki olarak eksiksiz diyebilirim. Sevişme kısmını öyle kısa tutmuyor. Uzun uzun sevişiyor ve bunu yaparken öyle bitsede gitsek kafasında değil çok istekli ve birlikte haz alıyorsunuz. Sex'de zaten istediğiniz pozisyonlarda gerçekten kendiside keyif alarak mükemmel ve şehvet dolu saatler geçirmenizi sağlıyor.

Ben çok eğlendim rahatladım umarım oda eğlenmiştir. Açıkcası bir sonraki görüşmemiz için sabırsızlanıyorum. 😘😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,871
8,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar