Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arya Sen Hayata Dair Muhteşem Bir Detaysın

codexx

Normal Üye
27 Tem 2010
4
44
Cinsiyetiniz nedir?
Arya ile ilk karşılaşmamızdı, açıkcası görüşme talebimi kabul edince karşıma resimdekilerden farklı biri gelecek diye düşünmüştüm. Akşam 21:30 gibi beni Bomonti'de kendi evinde ağırladı. Kapıyı ilk açtığımda gerçekten çok şaşırdım. :love: Muhteşem bir yüz güzelliği ve fotoğraftakilerin aynısı hatta daha güzel bir fiziği vardı. Beni ilk karşılamasındaki güler yüzlülüğü ve muhabbeti çok hoştu. İçeriye girer girmez ikramda bulunmak istedi çok icecek sevmesemde böylesine muhteşem bir güzelliği kıramazdım 2 kahve hazırladı ve muhabbet etmeye başladık. O kadar hoş sohbet biri ki vakit nasıl geçti anlamadım.

Neyse hoş sohbet kısmı tabiki güzel ama bundan daha güzel olan kısmına gelelim. Yanına gittiğimde kırmızı bir tshirt vardı üstümde, oda kırmızı sevdiğimi düşündü sanırım bi anda kırmızı it çamaşırlarıya çok sexy bir şekilde karşımdaydı. Yavaş yavaş elbiselerimi çıkarmaya başladı. Daha o an çok farklı bir şey yaşayacağımın farkına varmıştım. Tüm çıplaklığıya onu keşfetme başladım. Vücudu mükemmeldi çok sexy bir hatun. Özellikleri göğüsleri ve poposu efsaannnee :love::p:D. Vücudu çok fit ve çeşitli yerlinde dövmeler var fotoğraflardan da görebilirsiniz.

Öpüşmesi o kadar içten ve duygulu ki saatlerce sevişebilirsiniz. Öyle bitsede gitsek bir havası yok. Sevişme sonrası oral sexe geçtik ve sanırım hayatımda yaşadığım en iyi oral sex tecrübesini yaşattı. Sex sırasında çeşitli pozisyonlarda sanki kız arkadaşımmış gibi tutkulu ve içten bir şekilde yine muhteşem bir tecrübeydi. Çok keyif aldım. Çok hoş sohbetlerde bulundum. Kapıdan uğurlarken bile bol öpüşmeli bol dokunmalı bir vedaydı. Umarım oda benim kadar keyif almıştır. Yaşattığı bu deneyim için kendisine çok teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar tekrar görüşmek üzere diyorum. :D:love:

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

WildTurkey

Normal Üye
11 Şub 2021
26
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
defalarca katılıyorum görüşlerinize. Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar