Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir dönem inşaat işi ile uğraşmıştım. Odaları biraz daha büyütmek için banyo küçültülüyor. E tabi banyo küçük olunca duş alanıda daralıyor. Sizlik bir durum değil tüm vebal bizim üzerimizde
Hahahah sesli güldüm( Şener şen - Müjde ar arabesk filmi kahvehane sahnesi ) bütün forum erkekleri bir anda "sığdıralım anam" diye şaha kalkı şu an![]()
Valla sığmıyor kadraja da duşa daBir dönem inşaat işi ile uğraşmıştım. Odaları biraz daha büyütmek için banyo küçültülüyor. E tabi banyo küçük olunca duş alanıda daralıyor. Sizlik bir durum değil tüm vebal bizim üzerimizde![]()
Kadrajın vebalinide başkası alsın.Valla sığmıyor kadraja da duşa da![]()
Nicon canon samsung iphone mercek hatta kuş gozlemek için kullanılan makine de denedim sığmıyor geniş aci da da deneyeyimKadrajın vebalinide başkası alsın.geniş açılı bir mercek veya telefon almanızı öneririm.
![]()
TripotFoto ları siz mi çekiyorsunuzben de kim bu şanslı kişi diye düşünüyordum. Doğuştan şanslısınız demek ki.
AynenHay aksi şeytan, bir dahaki sefere artık.
Harika muhteşem enfes zarafet.. Yıldızlar ışıltınız karşısında sizi kıskanıyorlardır eylül hanım
pekiiii zeki murende bizi gorecekmi
Her zamanki gibi muhteşem kalçalar
Kalça dediğin sığmayacak zaten.
muhteşemsiniz eylülstar
110 üstüydu en son şuan aldı başını gidiyor kendi haline bıraktımölçtüm benim avuçlarıma da sığmaz gibi geliyor![]()
Saldım ya takılsınÇoktaannn,özgürlüğünü ilan etmiş onlar![]()
Merak iyidirBu hatunu gun geçtikçe merak ediyorum ya![]()
İnsanin basına ne gelirse meraktan gelirmişMerak iyidir
Aynenİnsanin basına ne gelirse meraktan gelirmiş![]()
ilk fırsatta gorusmek uzere
Efenim biz onu şaplaklay şaplaklaya sığdırıdık dert etmeyiniz
Sığmamış iwit![]()
Bu kadar guzel ve sexi kalca nin sigacagi daha guzel yerler de var. Duskabinde heba etmeyelim. Eylul hanim sigmak la kalmaz her sekle de girer, cok sexi siniz.
Kalça ayrı bir cumhuriyet kurduÇok seksi star kalçası![]()
muhteşemsiniz eylülstar
Hakkıdır bence vatandaşlık başvurusu yapabiliyor muyuz?Kalça ayrı bir cumhuriyet kurdu
Eylül hanım hayranlarını nasıl kışkırtacağını çok iyi biliyorsun harika ve ihtişamlıgözüküyor.!!!Hani derler ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Böylesine bir güzellik varmı ya
muazzam
Eylül hanım kalçalarınıza o kadar uzun düşmüşüm ki bir süre sonra kalçalarınızda kabin camından yansıyan tripotunuzu gördüm, sonra telefonunuzu, sonra o bükülmüş belinizi, ve bütün banyonuzu sizle ve kalçanızla beraber izledim.
Eylül hanım kalçalarınıza o kadar uzun düşmüşüm ki bir süre sonra kalçalarınızda kabin camından yansıyan tripotunuzu gördüm, sonra telefonunuzu, sonra o bükülmüş belinizi, ve bütün banyonuzu sizle ve kalçanızla beraber izledim.
Kalçanız duş kabinine sığmamış ama banyonuz kalçalarınızın manzarasına sığmış, umarız tanışabiliriz kendisiyle
![]()
Kalçanız duş kabinine sığmamış ama banyonuz kalçalarınızın manzarasına sığmış, umarız tanışabiliriz kendisiyle
![]()
Bir an önce seni ziyaret etmem lazım
Bence deBir an önce seni ziyaret etmem lazım
Bence deBir an önce seni ziyaret etmem lazım
Bu konu şart oldu artık çok merak ediyorum siziBence de![]()
![]() ![]() ![]() |
Bu saclara dokulen kıvırcık sacları hayal ettim ve bir an icim gittti sanki
Çok asiler çokKalçalar halinden memnun Eylül hanım![]()
Ouyyyyyşşşşşş
Valla aynenSığdığı kadar ; sığmadığı kader![]()
orda bir küçük ince su gördüm, işte onu kıskanıyorum şu an
Sevilsin tabiBu kalçalarla uğraşmayınız. Biz onları böyle seviyoruz.
Hımm hele birde yakından görünArzuları kaşıyacak kadar çıplak...
....................... Bal mumu kadar sıcak![]()
çok tatlılar çoooook
Hımm hele birde yakından görün![]()
Ozlemek iyidirGeldim
---------Gördüm
--------------Özledim.
çok tatlılar çoooook
insanın kollarını sıvayıp iki eliyle sevesi geliyor![]()
Hahaha bence deİtiraf ediyorum zoom yaptımAma yok yeterli gelmedi. Birkaç duyu organını mixleyerek bizzat iyice tetkik etmek gerekecek
)
Az squat yapsaydin
Yapmıyorum Allah vergisiAz squat yapsaydin![]()
Walla iyi vermiş hatta basklarin hakkinida sna vermisYapmıyorum Allah vergisi
Beraber sığmayız o halde izlemek mi kalıyor bana acaba
Radyo-tv ve fotoğrafçılık okuyan ben nikon harici sevmemİlacınız bende mevcut....
Canon 20 - 35 mm geniş açı objektifi...
İsterseniz kuşlu siteden fotoğrafını da yollarım..,
Not: insan gözü dünyayı 44 mm Lik acı ile görür.....
Walla iyi vermiş hatta basklarin hakkinida sna vermis![]()
O duş kabini in yerinde olmayı çok isterdim
Yine harikasınız sığmaz tabi çeken böyle güzel olunca iyi keyifler olsun Eylül Hanım
Harika
Çok teşekkür ederimYine harikasınız sığmaz tabi çeken böyle güzel olunca iyi keyifler olsun Eylül Hanım![]()
Sığmıyor
Şu an ne durumda acaba merak ettim. Hala sığmıyor mu?
Rica ederim![]()
Kismet tanışırız umarımEylül hanım sizleri ve o muhteşem kalçalarınızı tanımak için her gün biraz daha sabırsızlanıyorum.
Daha da sığmıyor
Şu an ne durumda acaba merak ettim. Hala sığmıyor mu?
Sığmaz tabi İyi keyifler olsun harikasınız yine Star Eylül hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!