Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alkışş ayyy sen randevu alıpta ektinmi ay sen oyunmu oynamak oynamak istedin

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Özellikle randevu saatimi bekledim insan olmak bu kadar kolay iken becerememek ayrı bir başarı okadar söz varki sen ve senin gibi insanlara söylenicek ama zaten bu tarz davranışı olan bireyin nörolojik sorunları olduğu kanaatindeyim yani ne desekte boş 3 saatimi yedin ohh taksiyle geldim tatmin oldunuzmu mutlu ettimi sizin eğlenceniz benim işim sizin oyun oynadığınız benim mücadelem ben planımı ödememi sizlerin aldıgı randevulara göre ayarlıyorum ne diyeyim ki ayıp ayıp
IMG_20220107_152357.jpgScreenshot_2022-01-07-15-10-49-95_7352322957d4404136654ef4adb64504.jpgScreenshot_2022-01-07-15-20-52-11_7352322957d4404136654ef4adb64504.jpgScreenshot_2022-01-07-15-21-44-17_7352322957d4404136654ef4adb64504.jpg

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Ne denilebilir ki geçmiş olsun Kayla hanım. Madem o gün gelememe durumu iptal durumu vardı birkac saat önceden haber verilebilirdi ya da acil bir durum olduysa dile getirilebilirdi

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne denilebilir ki geçmiş olsun Kayla hanım. Madem o gün gelememe durumu iptal durumu vardı birkac saat önceden haber verilebilirdi ya da acil bir durum olduysa dile getirilebilirdi
Ya suan yasadım ki bugün saat 15:00 e aldı randevuyu ve yazdım gelmeyecek siniz söyleyin diye ama cevrim içi oldugu anları yakaladım ya tenezzül edip cevap verme lütfunda bulunmadı iptal edilebilir gayet normal ama insanı salak yerine koyuyorlar cok ayıp

Tombik Çevrimdışı
4 Şub 2019
506
783
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Özellikle randevu saatimi bekledim insan olmak bu kadar kolay iken becerememek ayrı bir başarı okadar söz varki sen ve senin gibi insanlara söylenicek ama zaten bu tarz davranışı olan bireyin nörolojik sorunları olduğu kanaatindeyim yani ne desekte boş 3 saatimi yedin ohh taksiyle geldim tatmin oldunuzmu mutlu ettimi sizin eğlenceniz benim işim sizin oyun oynadığınız benim mücadelem ben planımı ödememi sizlerin aldıgı randevulara göre ayarlıyorum ne diyeyim ki ayıp ayıp
Ekli dosyayı görüntüle 76724Ekli dosyayı görüntüle 76725Ekli dosyayı görüntüle 76726Ekli dosyayı görüntüle 76727
Geçmiş olsun ne dıyelım

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben şimdi buraya bir cümle yazardım ama direk uzaklaştırma alırım o yüzden onu yazmıcam
Kayla hanım kesinlikle haklısınız şahıs ayıp etmiş sizin adınıza üzüldüm.
Heralde normal değil çünkü sağlıklı düşünen hiçbir birey böyle bir davranışta bulunmaz

7 Kas 2021
207
166
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ekli dosyayı görüntüle 76724Ekli dosyayı görüntüle 76725Ekli dosyayı görüntüle 76726Ekli dosyayı görüntüle 76727
Geçmiş olsun bence nezaketsizlik yapilmış sana @Kayla

Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
229
169
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun demek gerekiyor. Çok sınır bozucu bir durum. O kadar yazışmışsan özür dileyip iptal etmek zor olmamalıydı. Forumdan olduğunu yazıp o kadar ismi referans vermek….

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
459
674
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Saygısızlık ötesi bir durum, en deli olduğum nokta. Her insanın işi çıkabilir ama bunu bi kaç saat öncesinden haber vermesi gerekir. Büyük ayıp. Geçmiş olsun canım🙏🏻

20 Nis 2021
47
52
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adettendir, birde mavisi dinlemek lazim belki geçerli bir sebebi vardır.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Adettendir, birde mavisi dinlemek lazim belki geçerli bir sebebi vardır.
Gecerli sebepmi bana mesaj atıp son dakka bile olsa kusura bakma gelemicem demedi deseydi suan bu konu acılmazdı hatta ben yazdıgımda cevrim içi olup takmadı mesajımı hala bu davranışın haklı sebebini arıyoruz ben 2 den beri haber bekliyorum ama randevu saatimi bekledim yargısız infaz yapmamak için

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Saygısızlık ötesi bir durum, en deli olduğum nokta. Her insanın işi çıkabilir ama bunu bi kaç saat öncesinden haber vermesi gerekir. Büyük ayıp. Geçmiş olsun canım🙏🏻
Teşekkür ediyorum aslında hata bende @HERDİF24 İle sohbetimiz oldugu için cok sorgulamadım kefilde olununca ama demekki tek sizlere güvenmeliyim sormak aklıma gelmedi hepinizin burda numarası var alıp yazabilirdim

20 Nis 2021
47
52
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle sonuna kadar haklisiniz. Normal olan boyle durumlara isyan etmek zaten. Böyle olumsuz referansları yüze vurmak gerekir ciddiye almak gerekir. "Birde pembisi/ mavisi dinleyelim" kafasi cok yanlis. Benim yorumumu kinaye olarak kabul edin lutfen umarim uzmemisimdir sizi.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

çok geçmiş olsun canım maalesef ki bunlarda var işte bitmiyor bitmezler yapacak hiç birşey yok hepimizin başına herzaman gelen şeyler umarım birdaha yaşamazsın 🙏

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kesinlikle sonuna kadar haklisiniz. Normal olan boyle durumlara isyan etmek zaten. Böyle olumsuz referansları yüze vurmak gerekir ciddiye almak gerekir. "Birde pembisi/ mavisi dinleyelim" kafasi cok yanlis. Benim yorumumu kinaye olarak kabul edin lutfen umarim uzmemisimdir sizi.
Estafurullah üzülmedim ama inanın ben haksız itamda bulunacak insan değilim haksızlığa gelemem haksız duruma da düşmem ve tahmin ettiğim halde yinede saatmi bekleyip öyle yazdım son dakkika bile iptal olsa bir özel hayatı var diyip saygı duyup sorun etmem ama cevrim içi olup cevap vermemekte hiç normal değil ya bakın ben bunu kesinlikle acınmak için demiyorum ama benim kanser annem var ben belki o adama güvenip anneme vericek olsaydım yada borcum olup söz verseydim yani miğde bulandırıyor

Bybelahacker Çevrimdışı
8 Kas 2021
85
223
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bunlar yüzünden bir arkadaşla görüşmek istesek görüşemeyeceğiz,bizim referansımızda yok…bu şekilde yaparak insanlara güvensizlik aşılıyorlar…Birde iş yerinde hep sizi çekiştiriyorlarmış…ba..ba…siz moralinizi bozmayın @Kayla hanım…

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
çok geçmiş olsun canım maalesef ki bunlarda var işte bitmiyor bitmezler yapacak hiç birşey yok hepimizin başına herzaman gelen şeyler umarım birdaha yaşamazsın 🙏
Cok sağol canım ne yazıkki yaşıyoruz ve yaşıcaz sonra diyorlar neden evine kabul etmiyorsun referansa kefil olunmasına rahmen böyle nasıl güvenelim umarım hepimiz iyi insanlarla karsılasırız

Abdullahihsan

Normal Üye
13 Haz 2021
12
2
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,129
1,997
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
belki linç yiyeceğim ama biraz daha düşününce şöyle bir sonuca vardım. hepimiz insanız. ölüm kalım hastalık meselesi bir ihtimal olabilir. dönüş için hiç zaman bulamamış olabilir.
bence doğru olan kendisinin ilk zamanı olduğunda pembişe aralarında kararlaştırılan ödemenin yapılmasıdır. sonuçta pembiş aralarındaki anlaşmaya uymuş. adalet bu şekilde yerini bulabilir...

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bunlar yüzünden bir arkadaşla görüşmek istesek görüşemeyeceğiz,bizim referansımızda yok…bu şekilde yaparak insanlara güvensizlik aşılıyorlar…Birde iş yerinde hep sizi çekiştiriyorlarmış…ba..ba…siz moralinizi bozmayın @Kayla hanım…
Bide keşke İstanbul'a gelseymişim güvenipte nasıl gelelim ki sokakta kalırız böleleri yüzünden kimsede yok tanıdık

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
belki linç yiyeceğim ama biraz daha düşününce şöyle bir sonuca vardım. hepimiz insanız. ölüm kalım hastalık meselesi bir ihtimal olabilir. dönüş için hiç zaman bulamamış olabilir.
bence doğru olan kendisinin ilk zamanı olduğunda pembişe aralarında kararlaştırılan ödemenin yapılmasıdır. sonuçta pembiş aralarındaki anlaşmaya uymuş. adalet bu şekilde yerini bulabilir...
Asla görüşmediğim yanyana gelmediğim kişiden ücret kabul etmem sizi anlıyorum ama kacırdıgınız nokta var ben haber beklerken beyefendi ara ara cevrim içi oluyordu ki bu saate kadar hep yazabildide son dakkadamı yazamadı cevrim içi olmasını bilen yazmayıda bilir ama düşüncenizi saygı duyuyorum derdinde para değil bana verceğine sokak hayvanlarına bagıslasın yardım etsin hakka girdi ama ben haketmediğimi ne isterim ne alırım nede talep ederim

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Linc yemeniz için sebep yok saygı cercevesinde herkes fikrini söylemekte özgürdür aynı düşüncedede olmayabilirim saygılı olmak yeterli ama acaba dencek durum olsa inanın ben suan bu konuyu konusuyor olmazdım ön yargılı da değilim yargısız infzda yapmam ve hep ben önce kendimi sorgular baskasına öyle yorum yaparım ama %100 hatalı arkadan vurdu😀 yakışmadı yani

Albiz35

Normal Üye
26 May 2021
7
5
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun Kayla Hanim.. Arkadaşı dinlemekte fayda var ama yapilan yanlış.. bu yaşananlardan sonra hem referansi olmayanlar hem de o arkadaşa referans olanlar zarar görüyor.. daha erken bir zamanda geri dönüş yapilmaliydi

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mesela ben artık referansız asla birbeyin hatrı dahi olsa referanslı da en az 2 den fazla bundan sonra öyle

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,129
1,997
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asla görüşmediğim yanyana gelmediğim kişiden ücret kabul etmem sizi anlıyorum ama kacırdıgınız nokta var ben haber beklerken beyefendi ara ara cevrim içi oluyordu ki bu saate kadar hep yazabildide son dakkadamı yazamadı cevrim içi olmasını bilen yazmayıda bilir ama düşüncenizi saygı duyuyorum derdinde para değil bana verceğine sokak hayvanlarına bagıslasın yardım etsin hakka girdi ama ben haketmediğimi ne isterim ne alırım nede talep ederim

bence hak ediyorsunuz. hepimizin zamanı değerli ve aslında siz, bizler ile asla geri alamayacağınız değerli zamanınızı paylaşıyorsunuz. sonuçta siz kendi üzerinize düşeni yapmışsınız. beyefendinin ödemeyi yapması gerekir. neyse er yada geç gerçeklerin ortaya çıkma huyu vardır. tekrar geçmiş olsun.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,278
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cok sağol canım ne yazıkki yaşıyoruz ve yaşıcaz sonra diyorlar neden evine kabul etmiyorsun referansa kefil olunmasına rahmen böyle nasıl güvenelim umarım hepimiz iyi insanlarla karsılasırız

çok haklısın canım referansıda sağlam ama kişi bozuk olunca işte yapacak birşey yok @HERDİF24 zora sokmuş 🤷‍♀️

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok geçmiş olsun Kayla Hanim.. Arkadaşı dinlemekte fayda var ama yapilan yanlış.. bu yaşananlardan sonra hem referansi olmayanlar hem de o arkadaşa referans olanlar zarar görüyor.. daha erken bir zamanda geri dönüş yapilmaliydi
Daha erken dönüş yapmalıydı demişsiniz ama son dakka bile dönüş yapsa sıkıntı yok bu arkadaş dönüş yapmadı hatta cevrim içi oldugu halde ve saat 15:00 gelincede engelledi

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bide keşke İstanbul'a gelseymişim güvenipte nasıl gelelim ki sokakta kalırız böleleri yüzünden kimsede yok tanıdık
sehirlerarasi bir talep olsa zaten en azindan yol parasi + ucretin bir miktarini almaniz lazim onden bence

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,129
1,997
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Linc yemeniz için sebep yok saygı cercevesinde herkes fikrini söylemekte özgürdür aynı düşüncedede olmayabilirim saygılı olmak yeterli ama acaba dencek durum olsa inanın ben suan bu konuyu konusuyor olmazdım ön yargılı da değilim yargısız infzda yapmam ve hep ben önce kendimi sorgular baskasına öyle yorum yaparım ama %100 hatalı arkadan vurdu😀 yakışmadı yani

yakışmadığı kesin. pembiş ile görüşmeye 1 saat erken giden benim gibi biri için korkunç bir şey
bu tip olaylar nedeni ile bizlerde zarar görüyoruz. pembişlerinde mavişler hakkında yorum yazabileceği hatta puanlama yapabileceği sistem olsun

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
bence hak ediyorsunuz. hepimizin zamanı değerli ve aslında siz, bizler ile asla geri alamayacağınız değerli zamanınızı paylaşıyorsunuz. sonuçta siz kendi üzerinize düşeni yapmışsınız. beyefendinin ödemeyi yapması gerekir. neyse er yada geç gerçeklerin ortaya çıkma huyu vardır. tekrar geçmiş olsun.
İnanın istemem kendisinin ne parasını nede baska birseyini para bugün olmaz yarın olur dert değil yapılan ayıp ben her yazılana dönüş sağladım özel isteğe gayet olumlu döndüm elimden geldiğince düzgün davrandım ama bu şahıs yazdıklarımı görüyor cevrim içi oluyor tenezzül etmiyor gezmeye gelmiş geziyor insanlar hata yapar ama doğru insan yanlıs yapmaz bu yapılan hata değil bile isteye yapılan yanlış böle insanlarla işim olmaz ben eğerki hatalı olsaydım inanın bu polemiğe girmezdim kendimi bile bile salak yerine koymazdım ya konum attım sonra baktı. Oralı olmuyor sildim korktum amac ne

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnanın istemem kendisinin ne parasını nede baska birseyini para bugün olmaz yarın olur dert değil yapılan ayıp ben her yazılana dönüş sağladım özel isteğe gayet olumlu döndüm elimden geldiğince düzgün davrandım ama bu şahıs yazdıklarımı görüyor cevrim içi oluyor tenezzül etmiyor gezmeye gelmiş geziyor insanlar hata yapar ama doğru insan yanlıs yapmaz bu yapılan hata değil bile isteye yapılan yanlış böle insanlarla işim olmaz ben eğerki hatalı olsaydım inanın bu polemiğe girmezdim kendimi bile bile salak yerine koymazdım ya konum attım sonra baktı. Oralı olmuyor sildim korktum amac ne
her şerde bir hayır vardır.. emin olun bunda da bir hayır vardır kayla hanim..

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
72
60
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun yapılan çok yanlış

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
çok haklısın canım referansıda sağlam ama kişi bozuk olunca işte yapacak birşey yok @HERDİF24 zora sokmuş 🤷‍♀️
Onun içinde tecrübe olur bir daha kimseye referans olmaz birde sadece herdif24 değil kefil bu kadar emin yani direk Mehmet diye kendi söyledi yani herdif24 bişey diyemem baskasının yaptıgı yanlıs ama tek soru işareti daha 10dk önce herdif24 le konustum saat dolunca ikisinede ulaşılmadı belki şarjı bitmiştir ama bukadar denk nasıl gelir sağlık olsun benim kimseyle sorunum yok o beyide sorun etcek kadr ciddiye almıyorum ama böyle insanlarında yaptıgını paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Voss Çevrimdışı
11 Eki 2021
80
94
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sanırım insanlar buradaki bayan arkadaşların rutin bir hayatları olduğunu günlük planları olduklarını unutuyorlar randevu ya gelemiceksen yada işin çıktıysa kibar bir şekilde özür dileyip iptal istenene bilir kimse kimseyi bekletmek yada kandırmak durumunda değil ayıp ve saygısızca bir durum olmuş çok geçmiş olsun tekrar umarım böyle bir sorun tekrar yaşamazsınız.

234resfdaw2323 Çevrimdışı

234resfdaw2323

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
191
284
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kayla'cım çok geçmiş olsun...malesef ki böyle insalar var senin adına üzüldüm keşke bize no sorsaydın 🙏en azından kötü bir durumla karşılaşmazdın herşey de vardır bir hayır boşver de geç ayıp etmiş insan bir cevap verir olumlu yada olumsuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım 🙏

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,129
1,997
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sizin için tanıdık referansları olduğundan kötülük amacını düşünmemiştim. bilerek kötülük amacı ile yapılmış ise tabi o başka bir şey. o zaman görüşmediğinize belkide sevinmek lazım böyle bir insan ile.
her işte bir hayır vardır derler. kendinizi üzmeyin hayat bu tip insanlar için kahrolacak kadar uzun değil🖐
bir tane de değiller bir çok var

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
150
217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buradaki en kötü olay sanırım bir noktadan sonra hiç kaale bile almayıp, cevap vermeye bile tenezzül etmemek ve referans olan kişileri bile önemsememiş, bu artık magmanın dibi oluyor.

Çok geçmiş olsun, kesinlikle moralinizi bozmayın, gerçekten çok üzüldüm.

Albiz35

Normal Üye
26 May 2021
7
5
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha erken dönüş yapmalıydı demişsiniz ama son dakka bile dönüş yapsa sıkıntı yok bu arkadaş dönüş yapmadı hatta cevrim içi oldugu halde ve saat 15:00 gelincede engelledi
Hoş bir davranış değil haklisiniz.. ne diyelim kaybedilen zamanin telafisi olmuyor ama sizin ruhunuz güzel.. bunu bilip buna değer veren insanlarin sayısı daha fazladır

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kayla'cım çok geçmiş olsun...malesef ki böyle insalar var senin adına üzüldüm keşke bize no sorsaydın 🙏en azından kötü bir durumla karşılaşmazdın herşey de vardır bir hayır boşver de geç ayıp etmiş insan bir cevap verir olumlu yada olumsuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım 🙏
Kuzum sağol ama 1 referans 1 kefil vardı ve İstanbul'dan bu bey ona referans olan kişiylede konusmusluğum oldugu için hata ama inanmak istedim sdec e

Bybelahacker Çevrimdışı
8 Kas 2021
85
223
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesela ben artık referansız asla birbeyin hatrı dahi olsa referanslı da en az 2 den fazla bundan sonra öyle
Bende tam bundan bahsediyordum işte…maalesef bizim gibi foruma yeni katılanlar için üzücü…Ne yazık ki haklısınız @Kayla hanım…umarım bir daha böyle şeyler başınıza gelmez…😿

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
459
674
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ediyorum aslında hata bende @HERDİF24 İle sohbetimiz oldugu için cok sorgulamadım kefilde olununca ama demekki tek sizlere güvenmeliyim sormak aklıma gelmedi hepinizin burda numarası var alıp yazabilirdim
Benimde bir kaç kez farklı kişilerden aynı durumu yaşadım. Bir erkeğin kesinlikle kefilliğini arttık kabul etmiyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,843
8,053
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beni bu müptezelle kıyaslamayın ben kayla hanımdan randevu almadım randevu istemedim mahalleden tanıyorum adımı kullanmış yaptığı terbiyesizlik iç açıcı değil benim bu forumdaki bayankarın hepsine saygım sonsuz verdiği emeklere saygım sonsuz bütün forumdaşlarada saygım sonsuz ve asla bitmez

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beni bu müptezelle kıyaslamayın ben kayla hanımdan randevu almadım randevu istemedim mahalleden tanıyorum adımı kullanmış yaptığı terbiyesizlik iç açıcı değil benim bu forumdaki bayankarın hepsine saygım sonsuz verdiği emeklere saygım sonsuz bütün forumdaşlarada saygım sonsuz ve asla bitmez
@HERDİF24 Seni onunla kıyaslamıyoruz hatta yukarıda yazdım onun yaptıgı senin sucun değil ama adam sık sık beni çekiştirdiğinizi samimi oldugunuzuda söyledi sen bişeyini görmeyip ref vermiş olabilirsin ama kefil falan dediğin için ben inandım ama seni suclamadım ama ref verdiğimiz gelipte kötü birseyde yapabilir ozamanda basınız agrır zaten senin iyi bir ark olsaydı sen referans oldugun için senin için bile böyle bir davranışta bulunmazdı bu tarz insanlar adamı yarı yolda bırakır sıkıntılı tipler

Son düzenleme:
Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buradaki en kötü olay sanırım bir noktadan sonra hiç kaale bile almayıp, cevap vermeye bile tenezzül etmemek ve referans olan kişileri bile önemsememiş, bu artık magmanın dibi oluyor.

Çok geçmiş olsun, kesinlikle moralinizi bozmayın, gerçekten çok üzüldüm.
Aynen öyle ve 5 saatimi hiç etti işte cok sey denirde karakter meselesi güvenmeyincede güvensiz olan yanlış olan bizleriz dersimi aldım

234resfdaw2323 Çevrimdışı

234resfdaw2323

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
191
284
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kuzum sağol ama 1 referans 1 kefil vardı ve İstanbul'dan bu bey ona referans olan kişiylede konusmusluğum oldugu için hata ama inanmak istedim sdec e
Anladım canım haklısın dicek birşey bulamıyorum umarım tekrar yaşanmaz 🙏kenidine cici bak öpüyorum 💋

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
829
548
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun bir aksilik her insanın başına gelebilir ama bunu izah etmemesi en büyük ayıp❤️‍🩹❤️‍🩹😍😍

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

@Kayla senin adına üzgünüm diyecek bişi yok. Mesajlarda üzerine ne giyeceğini söyleyene kadar buna harcadığı vakti randevusuna sadık kalmadığında nelere yol açacağına harcasaydı böyle bir şey olmazdı ama kafa başka çalışıyor bazılarında 🤷🏻‍♂️ ayrıca hiçbir bahane son anda dahi olsa özür dileyip gelemeyeceğini söylenmesine de neden değil. Buna herşey dahil. Allah korusun ölüm olsa iş yerine patrona birilerine haber verirsiniz, bu da karşınızdaki insanın hayatında çaldığınız saatler. Bilgi vermek zorundasınız.

Son olarak ben isim ifsasini postlarda görmedim ama lütfen dikkat @Kayla herkes için hassas bir konu.

@HERDİF24 kimseye kefil olmayın abi. En yakın arkadaşınız olsa bile bu büyük bir sorumluluk

Ufuck Çevrimdışı
7 Kas 2017
60
103
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun Kayla hanım, konuştuğu dili düzgün yazamayan ve ilk irtibata geçildiğinde siz’li hemen sonrasında sen’li konuşan insanlar nedense bana güven vermiyor.

AC8001A2-97FB-469C-ACDE-74613CC2AA7B.jpeg

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
Kaylacım sen @HERDİF24 le görüşmüşmüydün?

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Kayla senin adına üzgünüm diyecek bişi yok. Mesajlarda üzerine ne giyeceğini söyleyene kadar buna harcadığı vakti randevusuna sadık kalmadığında nelere yol açacağına harcasaydı böyle bir şey olmazdı ama kafa başka çalışıyor bazılarında 🤷🏻‍♂️ ayrıca hiçbir bahane son anda dahi olsa özür dileyip gelemeyeceğini söylenmesine de neden değil. Buna herşey dahil. Allah korusun ölüm olsa iş yerine patrona birilerine haber verirsiniz, bu da karşınızdaki insanın hayatında çaldığınız saatler. Bilgi vermek zorundasınız.

Son olarak ben isim ifsasini postlarda görmedim ama lütfen dikkat @Kayla herkes için hassas bir konu.

@HERDİF24 kimseye kefil olmayın abi. En yakın arkadaşınız olsa bile bu büyük bir sorumluluk
Yav kuzu inan bana benim demedi ben referansım dedi birde ismi söyledi kefil dedi ben baska x kişi sandım burdn ve öğrendiğim gibide temizledim sildim hepsini suan kendi kendini ifşa eden o ya özelden dahi adam akıllı saygı cercevesinde konustum ayıp ama kefilim dediğin adama müptezel benim haberim olmadan ismimi vermiş diyor ama banada whatsapptan ben biri senin ismini verdi dediğimde direk Mehmet diyor yine kefilim diyor Burda'da haberim yok ismimi vermiş diyor buna ragmen ne sucladım ne kötü bir laf söyledim duruyor hepsi yani diyorum ya iyiyim ama salak değilim

Son düzenleme:
Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok diğer müptezelde forumda kayıtlı bile değil ben mi aradım mesaj attım kayla hanıma bu kişiye randevu ver diye
Arkadaş sen neyin peşindesin seni suclayan olmadı bak kefil oldun direk Mehmet görüş dedin bunlara ragmen sana kimse birsey demedi ama sen illa kendine birsey buldurcan kendi kendine cekiyorsun öfkeyle kalkma zararla oturursun

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok diğer müptezelde forumda kayıtlı bile değil ben mi aradım mesaj attım kayla hanıma bu kişiye randevu ver diye
Müptezel müptezel diyip duruon ama müptezel kefil oluyorsun referans oluyorsun haberim yok adımı vermiş diyorsun ama müptezel oldugunda kdr biliyorsun ee senin yaptıgın ne kadar doğru arkadasını müptezel diye etiket ettin maşallah müptezel olsursa olsun banane insan olsun yeter

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bak benim kavga etmem camurluk yapmam konusarak cözen insanım kendimden emin değilsemde salak gibi burda konusmam düşünerek yaz lütfende en azından beyinlerinin savaşsın

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

22 Eki 2019
9,843
8,053
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müptezel müptezel diyip duruon ama müptezel kefil oluyorsun referans oluyorsun haberim yok adımı vermiş diyorsun ama müptezel oldugunda kdr biliyorsun ee senin yaptıgın ne kadar doğru arkadasını müptezel diye etiket ettin maşallah müptezel olsursa olsun banane insan olsun yeter
forumda kayıtlı olmayan birine randevu verip sonrada burdan benim gerçek adımı soyadımı kullanıyorsun sonrada linç ediyorsun biri sizden randevu istediğinde referansınız varmı diye sorarsınız sanırım herkeste öyle biliyor gerçi forumda kayıtlı olmayan birinede hangi bayanla referansınız var diyede sorulmaki hepinize saygılarımı sunuyorum herkese şuanda mesajımı okuyan mesajımın ulaştığı herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum başka birşeyde demiyorum

Banu SOYDAN Çevrimdışı
31 May 2017
814
2,009
Hayır canım ya whatsapptan yazmıstı normal konusmustuk bende asıl boklukta neyse

Kaylacım herdif in kendi randevularına bile pek sadık olmadıgı daha önce burda konu açılıp paylaşılmıstı.Tabi var görüştükleride bu her randevu aldıgı kişiye sadık demek değil tabiki.
Kendisi sever whatsaptan böyle herkese yazmayı bana da yazar 1 yıldır.Randevu almak için değil yanlıs anlaşılmasın gelecek planlarında oldugumu hatırlatmakhiç cevap vermediğim halde adını soyadınıda yazar herkese

Böyle böyle tecrübe kazanıyor insan kiminle muhattap olup olmayacagını öğreniyor.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
forumda kayıtlı olmayan birine randevu verip sonrada burdan benim gerçek adımı soyadımı kullanıyorsun sonrada linç ediyorsun biri sizden randevu istediğinde referansınız varmı diye sorarsınız sanırım herkeste öyle biliyor gerçi forumda kayıtlı olmayan birinede hangi bayanla referansınız var diyede sorulmaki hepinize saygılarımı sunuyorum herkese şuanda mesajımı okuyan mesajımın ulaştığı herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum başka birşeyde demiyorum
Bak yazışmalar var seni linçleyen olmdı bunu kafana sok adını soyadını sen oldugunu bilmediğim için baskası oldugunu sandıgım için yazdım öğrenincede sildim kendi kendini burda kötü pozisyona sokmaya calısan sensin linc edilen kefil oldugun arkadasın seninde magdur edildiğin dahi konusuldu özelde senlede konustuklarımı paylaştırma olayı banada döndürmeye calısma bendede sabır var olayları kendine cevirmeye calısanda uğrasanda sensin surda seni suclayan yazı göster ok dicem suclayabilirdim ama yapmadım sadece senide zor duruma soktuğunu söyledim uzatma sorunda arama

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Kaylacım herdif in kendi randevularına bile pek sadık olmadıgı daha önce burda konu açılıp paylaşılmıstı.Tabi var görüştükleride bu her randevu aldıgı kişiye sadık demek değil tabiki.
Kendisi sever whatsaptan böyle herkese yazmayı bana da yazar 1 yıldır.Randevu almak için değil yanlıs anlaşılmasın gelecek planlarında oldugumu hatırlatmakhiç cevap vermediğim halde adını soyadınıda yazar herkese

Böyle böyle tecrübe kazanıyor insan kiminle muhattap olup olmayacagını öğreniyor.
Ondan sonra Banu Soydan neden engelledi hemen referanslarıni açayım oraya yazayım :D

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Okadar haklısın ki evet bir tecrübe daha kazandım işte kırmayalım diye kırılıyoruz ama zaten hersey ortada cn sağlığı olsun demekten Baska sey gelmez elden

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Foruma kayıtlı değilim bana forumdan oldugunu söyledi söylediniz ya konusma konustukca batıon lan adamla yakın arkadasken kefilken ne ara böyle oldu aman sizin arkadaşlığınız ayak üstü hrcandı böyle olan bize ne yapmaz dimi tamam tamam sensin sen on numarasın bende hata agamsın

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

22 Eki 2019
9,843
8,053
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
benim adım burdan geçmesin artık kayla hanım

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,284
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yav kuzu inan bana benim demedi ben referansım dedi birde ismi söyledi kefil dedi ben baska x kişi sandım burdn ve öğrendiğim gibide temizledim sildim hepsini suan kendi kendini ifşa eden o ya özelden dahi adam akıllı saygı cercevesinde konustum ayıp ama kefilim dediğin adama müptezel benim haberim olmadan ismimi vermiş diyor ama banada whatsapptan ben biri senin ismini verdi dediğimde direk Mehmet diyor yine kefilim diyor Bursa'da haberim yok ismimi vermiş diyor buna ragmen ne sucladım ne kötü bir laf söyledim duruyor hepsi yani diyorum ya iyiyim ama salak değilim

@Kayla inan çok üzüldüm. Randevuyu patlatan kişiye diyecek söz yok.

Biz de bazen birbirimizi az çok tanıdığımız için görüştüğümüz kişilere bu kişi iyi adamdır diyebiliyoruz ama birinin tavsiyesini burada paylaşmak isterim. Ne siz bizden gelen referans ile birini kabul edin ne biz birbirimize referans verelim. Referanssız burada görüşme yapmak konusunda sıkıntılar yaşamış biri olarak bunu söylüyorum. Referans alip vermek de referanssız güvenip görüşme kabul etmek de bırakalim buradaki hanımlara kalsın. Sorumlulugu cok fazla 🤷🏻‍♂️

Şimdi biraz ortamı yumuşatayim:

@Dilsizseytan sana hiçbir konuda kefil değilim kardeşim 🤣🤣🤣

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
benim adım burdan geçmesin artık kayla hanım
Bak sabrımı tasırmaya basladın adının gecmesini istemiyorsan yakın arkadaşına kefil olmucn olduysnda Sana birsey denmiyorsa efendi gibi burda konusup tartısıp susmayı bilcen yazdıklarına konustukların birbirini tutsun basa cıkamayınca topu basksına atıp rol kesmicen beyinlerimiz savaşsın isterdim ama anladım ki siz silahsızsınız bayım

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Randevu ya riayet etmemek maalesef bizim kulturumuzde normal karşılanan bir durum.
Herkeste şöyle bir kanı var, vardır bir sebebi. Elbette vardır ama bunu randevunun sahibi diğer kişiye mutlaka ama mutlaka bildirilmesi gerekir. Aksi takrirde özür kabahatten büyük olur. Saygı deriz biz buna kısaca. Bu topraklarda yine maalesef ki saygı da anlamsız bir kelimedir.
Birine referans olma durumu işte buda başka bir muamma. Hesap soramayacagimiz kimseye referans olmamak gerekir.
İnsan ilişkileri aslında şeffaf ve samimi olunduğu sürece çok kolay, aksi taktirde icinden çıkılmaz bir sorunlar yumagidir.
@Kayla cim tekrar gecmis olsun.

Son düzenleme:
Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Kayla inan çok üzüldüm. Randevuyu patlatan kişiye diyecek söz yok.

Biz de bazen birbirimizi az çok tanıdığımız için görüştüğümüz kişilere bu kişi iyi adamdır diyebiliyoruz ama birinin tavsiyesini burada paylaşmak isterim. Ne siz bizden gelen referans ile birini kabul edin ne biz birbirimize referans verelim. Referanssız burada görüşme yapmak konusunda sıkıntılar yaşamış biri olarak bunu söylüyorum. Referans alip vermek de referanssız güvenip görüşme kabul etmek de bırakalim buradaki hanımlara kalsın. Sorumlulugu cok fazla 🤷🏻‍♂️

Şimdi biraz ortamı yumuşatayim:

@Dilsizseytan sana hiçbir konuda kefil değilim kardeşim 🤣🤣🤣
Paran varsa kefil ol
Vaktin varsa şahit ol demiş atalarımız
Zaten kefilim sensen ben bitmisin birader 😁😁

Oktayca Çevrimiçi
29 Ağu 2021
1,755
1,429
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun @Kayla Hanim çok üzüldüm
Çok ayıp etmiş randevu gelecek olan arkadaş son anda bile olsa haber verilmesi gerekir. Canın sağolsun sıkma canını Kayla Hanım

8 Kas 2021
142
93
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun kayla hanım. Ama sizin gibi nazik ve güzel hanımefendiyi ekmekte ne bilim...

9 Haz 2019
56
57
Cinsiyetiniz nedir?
kayra hanım geçmiş olsun. bu gibi densizler yüzünden bizlerede olumsuz gözle bakmazsınız umarım...

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun. herkesin başına birşey gelebilir ama açıp özür dilerim iptal etmek zorunda kaldım denilebilir. bu kadar basit :(

25 Eyl 2021
82
79
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaylacgm geçmiş olsun.
Senin gibi misafirlerine değer veren o kadar hazırlık yapan bir insanın böyle üzücü bir olayla karşılaşması büyük haksızlık.
İnşallah böyle canını sıkan bir şey olmaz🙏🙏🙏

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun,hayatta yaşanılan herşey bir tecrübedir. Umarım bundan sonra iyi insanlara denk gelirsiniz @Kayla hanım..

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kaylacgm geçmiş olsun.
Senin gibi misafirlerine değer veren o kadar hazırlık yapan bir insanın böyle üzücü bir olayla karşılaşması büyük haksızlık.
İnşallah böyle canını sıkan bir şey olmaz🙏🙏🙏
Ben yine misafirlerine aynı özeni göstericem yanlış insanlar yüzünden iyileri harcamanın alemi yok tesekkur ederim düşüncelerin için ya anlık sıkar benim canımı bu tarz insanlar gecti bile😁

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
geçmiş olsun. herkesin başına birşey gelebilir ama açıp özür dilerim iptal etmek zorunda kaldım denilebilir. bu kadar basit :(
İnan umrumda olan zamanımdı sadece hah bu tarz insanlar bilinir randevu vermezler en fazla bu olur son dakikada bile iptal olabilir özel hayatı var herkesin ama yazdıklarımı cevrim içi olup takılmamak sorun bu tarz insanlarla bulunmamış olmak zaten güzel ortada olan bir kişilik var benim tarzım değil öyle karakterdeki insanlar

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,829
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herdif24 kardes seni tanımam etmem, ismini sadece buralarda gordum, bir kere sen kendi kendini neden ifsa ediyorsun birader onu anlamıs degilim. İkincisi yahu burda güzel dostluklar kurabilirsiniz erkekler olarak, bana da soru soranlar var hatta samimiyetine inanarak yazıstıgım beyler var ara ara ve birkac kere de bana kefil olur musun diyenler oldu, yahu adamla yazısırım ama adamı tanımam etmem, niye kefil olayım, ne yapıcagını nerden bileyim adamın, sacmalık baska birsey degil yaptıgınız. Ücüncüsü abicim işyerlerinde falan karı kızı mı konusuyorsunuz, abi bu platformu, ortamı hayatınızın merkezine koymayı bırakın ya, işiniz gücünüz yok mu baska.

Kayla hanım siz de sizle görüsme yapmamıs biri ile Allah askına ne diye konusuyorsunuz, yahu ben gorusme yapmadıgım ya da randevu almadığım birine ne yazıpta konusacam. Ki 50 kere gorustugumuze dahi sadece randevu alırken yazıyoruz.Tanımadığım, görüsmedigim adamında referansına guvenecem siz de basmıssınız maalesef.
Haklısın salaklık bende yav konustuğum yok sadece yazdığında cevap verdim birde işte arkadası ismini verdiği için yazdım ama diğer konuda haklısın

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar