- 23 Ocak 2020
- 90
- 141
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Artık Sinem ile görüşmek bir alışkanlık oldu. Ne demişler: Alışmış kudurmuştan beterdir.
Normalde işin bu kısmını anlatmayı pek sevmiyorum, tasvip de etmiyorum ama forumda ilgi çeken kısım burası ve forum bunun için var(mış).
Sinem ile defalarca görüştüm, hep tek seans şeklinde gerçekleşti çünkü ben işin sadece sex tarafına değil geçirilen güzel zamana ve samimiyete önem veren biriyim, bu yüzden pek gezenti de değilim. Zaten seansların da normalden uzun sürdüğünü söyleyebilirim (daha doğrusu öyle söylerler
). Bu kez 2 saat görüşmek istedim ve biraz Sinem'i düşündürmüş olabilirim. Ama beklenilen gibi olmadı. Sinem alev alıyor, dokunduğu yeri yakıyor. Ben de yokluktan çıkmışım herhalde (bir ara "yavaş koparacaksın" diye bir ses duydum
). Artık Sinem mi çok sıcaktı ben mi yokluk çekiyordum bilinmez ama bu sefer ortalama diyebileceğim bir sürede bitti (belki de ben çok yormak istemedim
). Sonradan eve bir misafir (@ışıl parlak) daha geldi. Onunla da bir iki lafladık (bana yürüdü galiba tam anlayamadım
). İşin şakası bir yana ikisi de çok cana yakın insanlar (konu yine amacından saptı
).
Velhasıl, yine güzel bir gün geçirdim. Her şey için (özellikle de arkadaşlığın için) çok teşekkür ederim. Corona belasını def edene kadar çok özleyeceğim kesin.

Normalde işin bu kısmını anlatmayı pek sevmiyorum, tasvip de etmiyorum ama forumda ilgi çeken kısım burası ve forum bunun için var(mış).
Sinem ile defalarca görüştüm, hep tek seans şeklinde gerçekleşti çünkü ben işin sadece sex tarafına değil geçirilen güzel zamana ve samimiyete önem veren biriyim, bu yüzden pek gezenti de değilim. Zaten seansların da normalden uzun sürdüğünü söyleyebilirim (daha doğrusu öyle söylerler

Velhasıl, yine güzel bir gün geçirdim. Her şey için (özellikle de arkadaşlığın için) çok teşekkür ederim. Corona belasını def edene kadar çok özleyeceğim kesin.