- 17 Eyl 2021
- 195
- 630
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hazır her şeye rağmen dünya dönmeye devam ederken, nicedir gözümde olan @Sunam Karaca sultana gözümü karartıp yazdım, aslında endişeliydim, çünkü kadın seçici, azıcıkta tersi pis, tırsmıyorum desem yalan yani, neyse gayet efendi bir üslupla kendimi tanıttım, referans alabileceği isimleri yazdım, başladım beklemeye, dink telefon çınladı, anam tuş kilidi neden 0,001 salisede açılmıyordu, birde baktım ki oluru var, detayları hallettik, saati belirledik, vakti gelince düştük yola, malum cuma trafiği beni 10 dakika kadar geç bıraktı, sıkıntı olmasın diye haber verdim, sorun yok gelince ara yeter dedi, sonunda minik, şirin bahçe katına ulaştım, evde iki tane karakedi var, yalnız biri dört ayaklı gerçek kedi, öteki masal prensesi, size şöyleyeyim kadın güzel değil, çoooooook ama çok güzel, benim kendi ölçülerime göre çok hoş bir kadın, önce biraz cool duruyor, ama sadece 1 dakika sürüyor, ardından sohbet, ikram havada uçuyor, şarap ikram etti, zaten gelmeden kendisinden kıyafeti abartmamasını istemiştim, sağolsun dikkate almış, gayet gündelik bir kıyafet, ortalama bir makyaj ne şade ben abartılı, hatları gösteren ama saklayan spor bir kıyafet, sohbet ballandıkça ballandı, sonunda odaya geçildi, fazla detay vermeyeceğim ama hem çok orantılı hemde çok diri bir vücudu var, gerçekten çok istekli ve zevkle sevişiyor, ve pırıl pırıl misler gibi bir kadın, bal kutusunu bırakmak çok zor inan, iki muhteşem seans oldu, süreyi çok aşmama rağmen en küçük bir sitemde bulunmadı, fiziki koşullar ve yaşım elverdiği kadar istediğim her pozisyona cevap verdi, sıkı sıkı sarıp sarmaladı yatakta, gerçekten aşkla seviştik bana göre....
@Sunam Karaca yı tanımak gerçekten büyük zevk ve ayrıcalık, bana ayırdığı uzun zaman ve ayrıcalıklı hissettiren ağırlaması için çok teşekkür ederim, hep güzelliklerle karşılaşsın
@Sunam Karaca yı tanımak gerçekten büyük zevk ve ayrıcalık, bana ayırdığı uzun zaman ve ayrıcalıklı hissettiren ağırlaması için çok teşekkür ederim, hep güzelliklerle karşılaşsın