- 4 Haz 2020
- 2,021
- 6,718
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi eğlenceler, afiyet olsun
Yok çıkmıyor artık o @Dilsizseytan diye bir süperstar var o sahne alıyorCumartesileri hala Serhat Kılıç sahne alıyor mu? Gayet sağlam 80'ler rock söylerdi. Bir iki kere gitmişliğim var
I am very impressed![]()
SeverimSalut
Viski seviyoruz galiba.
Yok çıkmıyor artık o @Dilsizseytan diye bir süperstar var o sahne alıyor
Zaten @CEREN BAŞAK ta onu görmeye geliyor![]()
İyi eğlenceler, afiyet olsun
Çok fazla emin değilim ama dün mesela yoktuCumartesileri hala Serhat Kılıç sahne alıyor mu? Gayet sağlam 80'ler rock söylerdi. Bir iki kere gitmişliğim var
I am very impressed![]()
Ooo süper tercihin neSeverim![]()
ChivasOoo süper tercihin ne
Chivas ni Jack mi
Alemsiniz sesli güldüm@Dilsizseytan senden Jazz makamı beklemiyorum açıkçası ama çok iyi Hijazz olabilir
Ooo süper tercihin ne
Chivas ni Jack mi
Bak ortak noktalarımız çok fazla bende Chivas bayilirim. O iş bende Chivas, @CEREN BAŞAK ve unutilmaz anlarChivas
OlabilirBence @CEREN BAŞAK Macallan 18 years old'tan başlar öyle devam eder listeye![]()
Alemsiniz sesli güldüm![]()
SüpersinBak ortak noktalarımız çok fazla bende Chivas bayilirim. O iş bende Chivas, @CEREN BAŞAK ve unutilmaz anlar![]()
Hehrhehe ada sahillerinde bekliyorum al sana hijazzz makamı@Dilsizseytan senden Jazz makamı beklemiyorum açıkçası ama çok iyi Hijazz olabilir
AhahahaDostum sana kötü bı haberim var @CEREN BAŞAK in gönlü bendeymis öyle soledi bana![]()
afiyet olsun
Afiyet olsun.![]()
![]()
![]()
EvetTurkish Jazz and/or Blues have really different sounds also acoustic.
google translate
Türk Caz ve/veya Blues'un akustik de çok farklı sesleri var.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!