- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,842
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yıldızlar karmasi
Sağol cnmAfiyet olsun,keyfiniz daim olsun ..
Haberim vardı.
Sende sağol tatlım,herkese selamSağol cnm![]()
Keyfiniz bol olsun afiyet olsun çok iyi yapmışsınız benide çagırsaydınız kız kıza takılırdık
Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi diye bir türkü vardı onu hatırladım afiyet, bal şeker olsun muhteşem 5 li
Maşallah şampiyonalar ligi gibi ortam baktım da tanışmadığım @STAREYLÜL ile @HANDE var sadece onlarada selamlar sevgiler afiyet olsun hanımlar![]()
Sen tam bir vicdansızsınAfiyet olsun löp löp et olsun...![]()
Tesekkur ederizAfiyet olsun,keyfiniz daim olsun ..
Bir gün sizinle deBu gece Ataşehir cayır cayır yanar biz Kadıköy’den ancak seyrederiz. Keyfiniz bol, en kötü gününüz böyle olsun.
Rakı yeni de olsa kadehler hep eskiye kalkar - Can Yücel
Çok teşekkürlerBeşi bir yerde mi?
Bence sarrafların dahi bulamayacağı eşsiz bir değerler topluluğu,
Mezeniz sohbet, keyfiniz daim,
Afiyet bal şeker olsun.
![]()
Sağol cnm. Bir dahakine cagiririzKeyfiniz bol olsun afiyet olsun çok iyi yapmışsınız benide çagırsaydınız kız kıza takılırdık❤
Canım benim varlıgın yeterSağol cnm. Bir dahakine cagiririz![]()
Gece takip ettim, selam söyledim aldınızmı, birde kebap eksikti
Tşk ler, beraber olsunAfiyet olsun,keyfiniz daim olsun ..
Bide o çarpsınAfiyet çarpsın
Tşk lerYıldızlar karmasi![]()
Tşk ler, evet eylüle el koydukVay arkadaş vende diyorum @STAREYLÜL neden cevap vermiyor. Gecerli sebebi varmışafiyet olsundu @Cansu kaya
![]()
Gerçekleri ile karşılaşmak umudu ile
Ben senin merakını seve seve gideririmHaberim vardı.Hangi kızlardı merak ediyordum. Efsane kadro. Kendi adıma ilginç olan en çok merak ettiklerim listesinin neredeyse tamamı. Kızlar @Cansu kaya ya iyi bakın bana lazım azıcık. Afiyet şeker olsun. Yarında baş başa benimle olsun.
Tşk lerVay vay afiyetler olsun güzellikler![]()
Tşk ler, guzel sözBu gece Ataşehir cayır cayır yanar biz Kadıköy’den ancak seyrederiz. Keyfiniz bol, en kötü gününüz böyle olsun.
Rakı yeni de olsa kadehler hep eskiye kalkar - Can Yücel
Tşk lerBeşi bir yerde mi?
Bence sarrafların dahi bulamayacağı eşsiz bir değerler topluluğu,
Mezeniz sohbet, keyfiniz daim,
Afiyet bal şeker olsun.
![]()
Tşk lerAfiyet olsun slmlar![]()
Tşk lerAfiyet olsun kizlar yarasin![]()
Tşk lerKeyfiniz bol olsun, afiyet olsun![]()
Hemde nasıl yaradıAfiyet olsun, yarasın![]()
Bir dakine senide çağırırızKeyfiniz bol olsun afiyet olsun çok iyi yapmışsınız benide çagırsaydınız kız kıza takılırdık❤
Tşk lerKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi diye bir türkü vardı onu hatırladım afiyet, bal şeker olsun muhteşem 5 li
Tşk lerMaşallah şampiyonalar ligi gibi ortam baktım da tanışmadığım @STAREYLÜL ile @HANDE var sadece onlarada selamlar sevgiler afiyet olsun hanımlar![]()
Bencede birazcık çınlamış olabilirŞampiyonlar ligi çeyrek finali pozu diyelim
İnsanın hayallerini süsleyen güzellikte ve bir o kadar keyifli sohbetin döndüğü muazzam bir masa olmuş, artık forum ahalisinin kulakları çınlargossip time kızlar
Tşk ler, kesinlikle tanışmalısınVayyyy bee. "Masa da masaymış ha" - Edip Cansever. Yarasın...
Bu arada 5'liden tanışamadığım bir tek @Derin Su Hanım. İnşallah onunla da kısmet olur yakında tanışırız. Ben de kendi 5'i bir yerdemi tamamlamış olurum.
şu sesi duydum adeta :
Tşk ler, hep beraber olsunKeyfiniz daim olsun, tanışmadıklarımızla da tanışmak üzere...
Tşk ler, yaradı vallaYarasın,dostluğunuza nazar değmesin.Selam olsun
Tşk lerAfiyet bal şeker olsun en kötü gününüz böyle olsun![]()
Tşk ederizMasa güzel , masadakiler daha güzel. Keyfiniz muhabbetiniz bol olsun .. @STAREYLÜL @HANDE @Derin Su @EDA @Cansu kaya
Tşk lerAfiyetler olsun.
Ortam şampiyonlar ligi gibi.
Kim ki acaba4unuzle görustum 1iniz kaldi onunla da gorusmek isrerim hepinizin ayrı güzelliği var
Tşk lerEkip şahane![]()
Slm lar alındıGece takip ettim, selam söyledim aldınızmı, birde kebap eksikti![]()
Tşk leriçmeden güzel olunmaz içmeden gerçekler söylenmez
afiyet olsun bol keyifli zamanlarınız olsun
Tşk ler, inşallah tanışmak kısmet olurBu güzel kadınlardan sadece ikisini tanıyorum ama eminim ki diğer üçü de şahane kadınlardır. Keyfiniz bol olmuştur umarım.
Tsk lerAfiyet olsun; muhabbetiniz bol olsun.
Cansucugum Eda nın tvtde söylediği laf üstüne benim içerken bir daha düşünmem lazımBir dakine senide çağırırız![]()
Pazartesi sabahı ve bugün aradim ama!!!Tşk ler![]()
Ancak kendime geldim deYeni rekorumuz, 14 dakikada 32 mesaj ile @Cansu kayaKendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz
![]()
Yaaa ben orda yokum takip edemiyorumCansucugum Eda nın tvtde söylediği laf üstüne benim içerken bir daha düşünmem lazım![]()
Bugun ancak kendime geldim, şimdi arayabilirsinizPazartesi sabahı ve bugün aradim ama!!!
Tşk lerAfiyet olsun ,keyfiniz bol olsun...
Düşünme asamasindayim
Inşallah oda olurKeşke hande hanımda anadolu yakasında olsa![]()
İnsalalh cansum ikinizle bir duo güzel olurdu hayali bile güzelInşallah oda olur![]()
Inşallah, oda olabilir neden olmasınİnsalalh cansum ikinizle bir duo güzel olurdu hayali bile güzel![]()
harem kursak ekip hazır
Sevgili ="Serhat11 kısmetse tabikide olur neden olmasinkiİnsalalh cansum ikinizle bir duo güzel olurdu hayali bile güzel![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!