Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 30 ağustos gecesi yaşananlar :))

9mmParabellum Çevrimdışı
17 Haz 2022
51
141
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi geceler forum halkı

Tatil dönüşü ve 30 ağustos olması sebebiyle boşluğum olduğundan Marina'ya 1 gün önceden yazdım. Hızlı bir referans kontrolünden sonra kendisi dönüş yaptı ve akşam için randevulaştık.
Bu arada bana referans olan hanımefendilere de hakkımdaki güzel sözleri için ayrıca teşekkür ederim :) Her neyse konumuza dönelim. Dediğimiz saatte , dediği yere gittim. Direktifleri ile eve giriş yaptım.
- Öncelikle Marina herkesin "güzel yüzlü" diyebileceği bir kadın, Titanyum sarısı saçları ve keskin yüz hatları ile tam bir Doğu Slav.
- Güzel bir sohbeti var. Spordan siyasete baya bir konu konuştuk.
- İkramları baya iyi. Hemen hemen 5 yıldızlı otel barı gibi bir dolabı var.
- Banyosunda bakteri şampuanı dahil baya farklı şampuanları var bu Baya önemli bir artı benim için.
- Yatak performansı gayet tatmin edici. Sevişmeyi ve farklı pozisyonları denemeyi seviyor. Birlikte iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum.

Sadece kendini düşünen bencil bir kadın kesinlikle değil. Fazla ayrıntı vermeyeceğim ama güvenini kazandığınız takdirde sohbet çok ilginç yerlere gidiyor :). Tabi bunda sizin karakteriniz de önemli olduğunu düşünüyorum.

Kendisi tam bir profesyonel, zamparalık hayatımda potansiyeli ve tutkusuyla ilk 5'ime girer. Aldığı ücretin kat be kat fazlasını veriyor.

Seni tanımak çok keyifliydi Marina :) Tekrar görüşmek üzere.

-9 mm Parabellum

Not : Evi güzel olmasına karşın konumu park için biraz problemli . Benim aracım biraz geniş olduğu için zamanlıca gittim. Geç gitme durumunda park yeri problem olabilir.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Duş başlığı nasıldı acaba?
Etrafından ve bağlantı yerlerinden su kaçırıyor mu?
Yoksa çok güzel bir şekilde su kaçırmadan suyu, düzenli ve muntazam bir şekilde fişkirtiyormuydu?
Paylaşım için teşekkürler....

9mmParabellum Çevrimdışı
17 Haz 2022
51
141
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yoksa çok güzel bir şekilde su kaçırmadan suyu, düzenli ve muntazam bir şekilde fişkirtiyormuydu?
Bu bir sarcasm 'mı yoksa ciddi misiniz anlayamadım :D
Fakat yine de sorunuzun cevabını vereyim. Gittiğim evlerde tamamen duş almam, kısmen vücudumu ve genital bölgemi yıkayıp şampuanlarım. O yüzden dikkat etmedim. :) :)

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,907
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tatil dönüşü ve 30 ağustos olması sebebiyle boşluğum olduğundan Marina'ya 1 gün önceden yazdım. Hızlı bir referans kontrolünden sonra kendisi dönüş yaptı ve akşam için randevulaştık.
Bu arada bana referans olan hanımefendilere de hakkımdaki güzel sözleri için ayrıca teşekkür ederim :) Her neyse konumuza dönelim. Dediğimiz saatte , dediği yere gittim. Direktifleri ile eve giriş yaptım.
- Öncelikle Marina herkesin "güzel yüzlü" diyebileceği bir kadın, Titanyum sarısı saçları ve keskin yüz hatları ile tam bir Doğu Slav.
- Banyosunda bakteri şampuanı dahil baya farklı şampuanları var bu Baya önemli bir artı benim için.
- Yatak performansı gayet tatmin edici. Sevişmeyi ve farklı pozisyonları denemeyi seviyor. Birlikte iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum.

Sadece kendini düşünen bencil bir kadın kesinlikle değil. Fazla ayrıntı vermeyeceğim ama güvenini kazandığınız takdirde sohbet çok ilginç yerlere gidiyor :). Tabi bunda sizin karakteriniz de önemli olduğunu düşünüyorum.

Kendisi tam bir profesyonel, zamparalık hayatımda potansiyeli ve tutkusuyla ilk 5'ime girer. Aldığı ücretin kat be kat fazlasını veriyor.

-9 mm Parabellum

Not : Evi güzel olmasına karşın konumu park için biraz problemli . Benim aracım biraz geniş olduğu için zamanlıca gittim. Geç gitme durumunda park yeri problem olabilir.
Cnm 🥰🥰🥰şimdi yanaklarım kızardı ama🥰🥰🥰bu güzel yorum için çok tşk ederim 💓sizi tanıdığıma gerçekten çok çok memnun oldum, gene beklerim 🙏💓🥰💓💓💓💓

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,907
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Tom Ford Anlamadım bana geldiğinizde bi sorunmu yaşadınız duşla alakalı, yazarsanız sevinirim

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Estağfurullah hocam,
Sarcasm geçmek ne haddimize,
Sevgili Hürrem Sultan Marina'mi ziyaret ettiğimde duş başlığı bozulmuştu da,
Canım benim rahat duş alabilmemiz için yeni bir duş başlığı almıştı,
Onu benden rica etmişti takmam için,
Bende takmıştım,
Herhangi bir sıkma aparatı olmadığı için elimle çevirerek takmıştım,
Bu sebeple biraz eğreti olabilir,
Zamanla gevseyerek su kacirabilir endişesi hasıl oldu bende,
Dikkatinizi cekmediyse demek ki gevsememis,
Zira gevsese etrafa su sicratirdi,
Buda sizin nazarinizdan kacmazdi diye düşünüyorum,
Sizin araciginizla da burdan tekrar söylemek isterim ki,
Eğer kacirirsa,
Elinizle hafiften saat yönünde çevirmek suretiyle sikiştirirsaniz kaçırmaz,
Ufak bir şeyde olsa ben taktigim için sorumluluğu bende hocam,
Bunu galiba ölene kadar üstümde taşıyacağım,
Paylaşımınız çok güzel,
Hürrem Sultan'imi da çok öpüyorum burdan...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,946
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

-9 mm Parabellum

paylaşim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar