Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehir içinde kullanmak için, bütçe olarak 25bin TL yi çok aşmayan otomatik/yarı otomatik araba tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Aklımda yaris, panda, clio var. farklı önerilerinizi ve yorumunuzu merak ediyorum
teşekkürler
vallaha o fiyatlara o araçları buluyorsan al hemen
temiz alacaksan ki parayı sokaktan toplamıyorsun,bi 30'luk olursun
aynı dert bende de var
ama sana önerim otomatikte hondadan şaşma,biraz fiyat farkı olur ama otomatik hondanın işi
2.el otomatik vites o fiyata zor bulursun. Opel corsa 1.3 dizel otomatik vitesler var bir bak istersen. Birde honda civic modellerine bak eski kasalara onlarda sağlamdır japon arbaaları.
benim arabaya çarptılar geçen gün. Yerine nissan micra 1.2 otomatik getirmişler. bu ne ya dedim aradım kasko şirketinibaşka araç yokmuş da bilmemne. sinirlendim bi kaç tane filo şirketini aradımsonra markete gittim micra ile... o motora göre bayağı seri gidiyor. alt devirleri de iyi, yakıtta 550km falan yaptım 1 depokendi aracımın torku 320 beygiri de yüksek olunca başta küçümedim ama herkesin bütçesine göre tabiiarabalar şu an inanılmaz pahalı o seviyelerde para verip alacaksanız ben olsam konfordan şaşmam volvo eski modellerine bakarım2000 model volvolarda bile koltuk ısıtma hafıza vs varşimdi c3 sıfırı 64 bin tl olmuş
Arıza oranları ile ilgili istatistiki bilgiler bazen otomobil dergilerinde yayınlanır. Şanzımanla ilgili kısmında tam otomatiklerin daha az arıza yaptığı bilgisini okumuştum.