- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,845
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzelliğe bak yaaMalûm özel donemimdeyimbu sebeple 19 mart cuma gününe kadar görüşme almayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 61211Ekli dosyayı görüntüle 61212
Sen çok özel bir kadınsın üslubun hal ve tavırlarıyla ram bir prefosyenel fotolarinla yırtıcı bir kaplan gibisin seninle yolumuz elbet kesisecek birgünMalûm özel donemimdeyimbu sebeple 19 mart cuma gününe kadar görüşme almayacağım
şunun şurasında cumaya ne kaldıMalûm özel donemimdeyimbu sebeple 19 mart cuma gününe kadar görüşme almayacağım
2. Fotonuza bayıldım muhteşemsinizMalûm özel donemimdeyimbu sebeple 19 mart cuma gününe kadar görüşme almayacağım
Tşk ederim, inşallahGüzelliğe bak yaaçok az kaldı
![]()
Kısmet ne diyelimSen çok özel bir kadınsın üslubun hal ve tavırlarıyla ram bir prefosyenel fotolarinla yırtıcı bir kaplan gibisin seninle yolumuz elbet kesisecek birgün
Tşk lerGörüşmek üzere pozların cok sexy cok güzelsin kalbinin güzelliği fiziğine yansimis
Yanı dimişunun şurasında cumaya ne kaldı
elbet görüşürüz![]()
Bana niye kilo alıyorum gibi geliyorGörüşmeyeli bayağı fit olmuşsun![]()
Tşk lerGelsin Eti damak, gitsin Nutelladikkat edin kendinize
![]()
Teşekkürler2. Fotonuza bayıldım muhteşemsiniz![]()
Ilk defa mesaja geç cevap verip randevulasip görüşmeden menmun kalmadigim bir arkadaş oldunuz. Bir daha görüşmemek üzere.Her fotoğrafın ayrı güzel .Umarım görüşürüz ben mesaj attım bekliyorum =)
Özlettin kendini2. fotoda paketlendik![]()
Tşk lerEn güzeli ilk foto çok sexy bir duruş olmuş, çok estetik dalyan gibi bir fizik olunca her duruş sexy görünüyo
Diyene bak sen kayıp olan sensinÖzlettin kendini güzellik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!