- 7 Kas 2021
- 58
- 65
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba;
4 yıldan fazla foruma yolum düşmemişti.
Yaşadığım muhteşem @elif özbek deneyimi paylaşmak ve yeni deneyimlere yelken açmak için tekrar forumdayım.
@elif özbek hanım ile iletişim gerçekten çok kolay, pozitif bir kadın.
Slim fit vücut yapısına hayran olduğumu tekrar buradan belirtmiş olayım.
Evi kolay bulanabilecek bir konumda (ben Anadolunun zamparasıyım, ben bile kolay buldum
sizde bulabilirsiniz. ) temiz ve düzenli.
Mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, elleriyle hazırladığı ikramlar için gerçekten çok teşekkür ederim.
Yatakta size fazlasıyla uyum sağlıyor. Öpüşmeye doyamıyor insan. Çıplak olarak onu yatak izlemek ve tek vücut olmak harika
Siz anladığını ne demek isteğimi.
Elif hanıma tekrar teşekkürler bana ayırdığı zaman dilimi için.
Yeni pembişler ile tanışmak için can atar, büyüklerimin ellerinde, küçüklerimin yanaklarından, pembişlerin her yerlerinden öperim, kalın sağlıcakla
4 yıldan fazla foruma yolum düşmemişti.
Yaşadığım muhteşem @elif özbek deneyimi paylaşmak ve yeni deneyimlere yelken açmak için tekrar forumdayım.
@elif özbek hanım ile iletişim gerçekten çok kolay, pozitif bir kadın.
Slim fit vücut yapısına hayran olduğumu tekrar buradan belirtmiş olayım.
Evi kolay bulanabilecek bir konumda (ben Anadolunun zamparasıyım, ben bile kolay buldum
Mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, elleriyle hazırladığı ikramlar için gerçekten çok teşekkür ederim.
Yatakta size fazlasıyla uyum sağlıyor. Öpüşmeye doyamıyor insan. Çıplak olarak onu yatak izlemek ve tek vücut olmak harika
Siz anladığını ne demek isteğimi.
Elif hanıma tekrar teşekkürler bana ayırdığı zaman dilimi için.
Yeni pembişler ile tanışmak için can atar, büyüklerimin ellerinde, küçüklerimin yanaklarından, pembişlerin her yerlerinden öperim, kalın sağlıcakla