- 14 Eki 2019
- 817
- 1,608
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Biraz geç yazdım,geçen haftalarda yapılmış görüşmeydi..Lokasyon rahat metrobüse yakın güvenilir dairesi..Temiz düzenli..Kapı açılır cıvıl cıvıl,kıpır kıpır enerjik çok hoş bakışlı,yüzü güzel bir Carmen gördüm.İkramla birlikte sohbet başladı Carmenin manzara güzel gözler,yüz,kalçalar bir yandan evin manzarada güzel gözüm iki yöne de kayıyor.Duş temizlik sonrası.Temizliğe dikkat ettiriyor..Bu yönü artısı gelip kendi ilgileniyor,gargara vs..Özel anlarda ateşli sevişme,kalçalar,dudaklar tahrik edici dayanması güç.Keyif alıyor kendi ilişkide zevk alıyor.Birlikte yaşadığımız haz unutulmazlarımdan.Islanıyor kadın daha ne olsun.O kalçalar arasında doggy de ve değişik pozisyonlarda keyifli,ateşli saatler geçirdik.Tahrik ediyor,istiyor sizi ateşliyor.Üzerinizdeyken de çok zevk ve seksiliğini tutku ile sevgiliyor.Oralı sulu çok iyi..Benim tekrar yolum Carmen e düşer.Yüz güzelliği,gözleri ve sempatikliğini çok beğendim..Misafirperverliğin,sohbetin,neşen,enerjin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim
Sevgiler güzellik