Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeynep'le Dobra Dobra..

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tüm forum ahalisine merhaba ..

Zeynep'le Twitter'dan konuşurduk ,kendisi foruma da girmiş oldu,öncelikle tekrardan hoşgeldin diyorum kendilerine ..

Mağazada çalıştığında yine kendisine mesaj attım,dönüşü yaptıktan sonra üstüne birde kahve sözüyle beraber evinin yoluna koyulduk. Evi Osmanbey metrosuna yakın,güzel şirin bir dairede oturuyor. Konumu da güzel ama araba ile gelecekler ,aracını biraz geride parkedip evine yürüme gitmeleri gerekiyor . Katına çıkarken kapıda karşıladı,güzel bir gülümseme ile hoşgeldin dedi , el yüz yıkaması ile hazırlamış olduğu kahveyi içmeye ve sohbet için masasına oturduk ..

Kendisi uzun boylu,güzel ve güler yüzlü, sohbeti akıcı ,bilgili,dobra ve hoş bir hanımefendi. Kendisinin de ticarete merakı ile ortak noktamızı da bulup,uzunca bir sohbete daldık. Artık yatağa geçelim dediğinde,bir duş alıp ,yatağa geçtik ..

Ayakta yavaş yavaş soyması,bir taraftan öpüşmesi ,kıvrım kıvrım dansı ve ilk oralı ayakta yapması güzel anlardı 😍😍. Sonra yatakta karşılıklı oral ile doggy ve misyoner pozisyonları ile ilk seansı bitirdik . 👍👍

Yataktan çıkmayıp ,yatakta sohbete devam ettik . İkinci seans da uzun ve ıslak oral ile doggy pozisyonuyla😍 güzel bir anla bitirip ,duşa girdim .

Çıktığımda son bir sohbet ve öpüşme ile evinden çok rahatlamış ve iyi ki bu bayanı tanıdım diyerek ayrıldım ..👌

Herşey için çok teşekkür ederim Zeynep Hanım,tekrar görüşeceğimizi buradan belirterek,tüm forum ahalisine sağlıklı günler dilerim ..

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve akıcı paylaşımınız için her iki tarafada teşekkürler.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Zeynep'le Twitter'dan konuşurduk ,kendisi foruma da girmiş oldu,öncelikle tekrardan hoşgeldin diyorum kendilerine ..

Mağazada çalıştığında yine kendisine mesaj attım,dönüşü yaptıktan sonra üstüne birde kahve sözüyle beraber evinin yoluna koyulduk. Evi Osmanbey metrosuna yakın,güzel şirin bir dairede oturuyor. Konumu da güzel ama araba ile gelecekler ,aracını biraz geride parkedip evine yürüme gitmeleri gerekiyor . Katına çıkarken kapıda karşıladı,güzel bir gülümseme ile hoşgeldin dedi , el yüz yıkaması ile hazırlamış olduğu kahveyi içmeye ve sohbet için masasına oturduk ..

Kendisi uzun boylu,güzel ve güler yüzlü, sohbeti akıcı ,bilgili,dobra ve hoş bir hanımefendi. Kendisinin de ticarete merakı ile ortak noktamızı da bulup,uzunca bir sohbete daldık. Artık yatağa geçelim dediğinde,bir duş alıp ,yatağa geçtik ..

Ayakta yavaş yavaş soyması,bir taraftan öpüşmesi ,kıvrım kıvrım dansı ve ilk oralı ayakta yapması güzel anlardı 😍😍. Sonra yatakta karşılıklı oral ile doggy ve misyoner pozisyonları ile ilk seansı bitirdik . 👍👍

Yataktan çıkmayıp ,yatakta sohbete devam ettik . İkinci seans da uzun ve ıslak oral ile doggy pozisyonuyla😍 güzel bir anla bitirip ,duşa girdim .

Çıktığımda son bir sohbet ve öpüşme ile evinden çok rahatlamış ve iyi ki bu bayanı tanıdım diyerek ayrıldım ..👌

Herşey için çok teşekkür ederim Zeynep Hanım,tekrar görüşeceğimizi buradan belirterek,tüm forum ahalisine sağlıklı günler dilerim ..
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437

Baya detaylı bir paylaşım olmuş. Bu kadar ayrıntıya girmeden iyidi. Şimdi bütün cevherlerimi herkes okudu. Artık randevu bulamaZsın 🤣. Teşekürler canım tekrar görüşmek üzere 👄

8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baya detaylı bir paylaşım olmuş. Bu kadar ayrıntıya girmeden iyidi. Şimdi bütün cevherlerimi herkes okudu. Artık randevu bulamaZsın 🤣. Teşekürler canım tekrar görüşmek üzere 👄
Bu nedir ki, yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri bile değil 😉

Kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler, bu daha başlangıç Sultanım 😊

8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya bu arada başlık nedir yahu gerçekten sinirleniyorum siyaset programı adı gibi olmuş. Millete güzel saatler harika dakikalar banada dobra dobra.

İçeriği açık seçik yazmışsın bari başlığı da öyle yaz
Sultanım , hükümet gibi kadın cümlesinin canlı versiyonusun 😊😊

İstersen değiştiririm ..

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
üstadım çok merak ediyorum Zeynep hanımı bir türlü denk getiremedik ama bir gün muhakkak tebrikler sanada

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
CYxmOOEWkAAxhtK

Dobra dobra deyince nedense bu geldi aklıma :D

Huajauahajzkwosklamzslwösmdkwğaşamlwpwksşwwldlqş🤣🤣🤣

8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okuyan, cevap veren herkese teşekkürler ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar