Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zeynep Ünal ile ilk tanışma…

uzunadam

Normal Üye
2 Şub 2021
7
28
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ebru’yla ilk tanışmamıza gelirken kapıdan girerken görüp beğendiğim Zeynepciğimle sonunda @KARAKIZ ’ ın sayesinde tanışma fırsatı bulmanın sevinciyle gittiğim Selma’cığımın evinde çok keyifli bir muhabbet eşliğinde başlayan gecemiz yüksek ateşte hazlara ulaşarak devam etti ve bu gecenin en kısa sürede tekrarlanması için günleri gecelere bağlamaya başladım, tekrar görüştükten sonra açacağım konuda en ince detayına kadar gireceğim için bu referansı burada sonlandırıyorum…

Zeynep’ciğim seviliyorsun canım benim 😘😘

Guinness Çevrimdışı

Guinness

Normal Üye
29 May 2019
43
117
Referans mesajını okumadan önce @BLUE MARLIN 'in mesajını okudum, "Allah Allah, orijinal referans ne yazmış ki acaba" dedim. Sonra asıl referansı okuyunca bir de arada Selma hanım'ın da dahil olduğunu gördüm... Grubun içinde farklı insanlar var...
Her neyse, sevişmelere tanışmalara sağlık :) Zeynep ile geçirilen zamanlar çok güzel oluyor kendisine öpücükler buradan.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

XbX666 Çevrimdışı

XbX666

Normal Üye
20 Tem 2009
43
83
Cinsiyetiniz nedir?
Ne şanslı arkadaşlarımız var 🙂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa paylaşım için teşekkürler...

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
302
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ve öz,
ama anlam yüklü paylaşım için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim. 🙏

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,806
1,536
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ebru’yla ilk tanışmamıza gelirken kapıdan girerken görüp beğendiğim Zeynepciğimle sonunda @KARAKIZ ’ ın sayesinde tanışma fırsatı bulmanın sevinciyle gittiğim Selma’cığımın evinde çok keyifli bir muhabbet eşliğinde başlayan gecemiz yüksek ateşte hazlara ulaşarak devam etti ve bu gecenin en kısa sürede tekrarlanması için günleri gecelere bağlamaya başladım, tekrar görüştükten sonra açacağım konuda en ince detayına kadar gireceğim için bu referansı burada sonlandırıyorum…

Sevişmenize sağlık paylaşım için teşekkürler

ggbebe

Normal Üye
22 Eki 2021
30
19
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler kısa ve öz.

Semih_34

Normal Üye
20 Ara 2021
28
92
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam lütfen böyle şeyler yapmayın, bu kadar pembişin adı bir arada anılır mı hiç, haset etsek size yazık, etmesek bize 😅 Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık ☺️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sewişmenize sağlik

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437

Teşekkür ederim canım. 🥰 güzel bir geceydi çok eğlendik hep beraber. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Rövanş birdahakine bende 💋💋😁

5ertertfdfg Çevrimdışı
18 Ocak 2021
124
291
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Zeynebim keyifli kadın iki kadının yatakta uyumlu olması da önemli bana göre keyif aldığım kadınlardan biridir Zeynep keyifli eylenceli kadın 💋💋💋

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar