- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine güler yüzlü şık bir karşılama. Beyaz gömlek + siyah mini ve çoraplarıyla yanınızda oturan gülücükler saçan bir afet. Fiziğinden falan bahsetmiyorum fotoğraflara bakın gördüğünüzü bulacaksınız. Duştan sonra içecek ve sohbet faslı.. Zeynep'in yanında mutlu ve huzurluyum biraz sonra olacakları düşünürsem aynı zamanda heyecanlı. Sevgi şefkat un şeker bal kaymak envai çeşit duygular dolup taşıyor kelebekler uçuşuyor. Güzel olan elbette sadece fizik ten sevişme değil davranışları da öyle. Cimcikleriyle şımarmaya başladım mis kokulu boynuna yanaklarına kedi gibi sırnaştım. Bıraksanız bağrında yatıp uyurum ama vakit kısıtlı yatağa geçelim. 2 saat boyunca Zeynep'in derin sularında kayboldum defalarca serbest dalışlar düzenleyip nefessiz kaldım. Oralından daha önce bahsedilmişti değil mi? Asmr etkisi var usul usul gıdıklayıcı tüyleri diken diken ediyor bakışları çok hoş yine. İri cüsseye challenge harika 2 seans mutlu son ama ayrılmak kötü daha kapıdan çıkar çıkmaz özlemeye başladım. Süpersin Zeynep!