- 29 Haz 2022
- 51
- 182
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar değerli dostlar uzunca süredir radarimda olan Fulya hn. ile bugün 2 saatlik bir program oluşturduk. İletişim geri dönüş vs hersey harika. Kendisini Kasım ayından beri takipteydim. Ve bugüne güzel bir güneşli İstanbul gününde görmek fırsat oldu diyebilirim. Anadolu yakasından lokasyona doğru boğaz havası alarak müzik eşliğinde aylardır görmek istediğim kadına doğru sürüyordum. Bugün makas atmadan gittim yol boştu vaktim çoktu ahahaha, konuma ulaştım biraz sosyal medya da takildiktan sonra artık vakit gelmişti yine zaafım olan Kulotlu siyah çorap ricam ile simsiyah bir elbise dekolteli karşımdaydi o pürüzsüz doğal tenli kadın, sarıldım sarıldık. sonra ikramlar sohbetler eşliğinde frekansı yakaladik işte ince çizgi burası frekansi yakaladiginiz anda vakit güzel geçiyor 2 saat yine doyumsuz ve hizli geçti Fulyacigima doyamadım özel anlar anlatmıyorum ama ben 5 aydır peşindeyim ve pişman da olmadım harika bir kadın minyon pürüzsüz doğal güzellik ayaklarına doyamadım ah ah 35.5, corapla deneyimlemedigi pozisyonu da yaptık hoşuna gitti bu da beni mutlu etti balik burcu olduğumdan hem ayak, hem çorap hem de farklı heyecanlarla seksi eğlenceli hale getirebiliyordum bu da partnerimi mutlu ediyor onu bugün tekrar yaşadım. Hersey için teşekkürler naif kadın seni tanıdığıma mutlu oldum tekrar görüşeceğiz.