ercüment.tekir
Normal Üye
- 29 Mar 2021
- 9
- 40
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle Minilisanın burada pek keşfedilmemiş olmasına şaşırmakla birlikte, bana yaşattığı özel ve eşsiz⁸ anlara bir borç olarak buraya referans vermek istediğimi belirteyim...
Mini hanımla yakın zamanda Kadiköyde nezih bir otelde, öğle vakti, 3 saatlik program oluşturduk. Evli ve yoğun iş temposunda olduğumdan, nadiren fırsat yaratabildiğimden kendisiyle 1 gün önceden haberleştim. Kendisi kısa sürede dönüş yaptı ve özenle iletişim kurdu. Bu tip görüşmelerde nadiren hem fiziksel hem kafa yapısı olarak elektrik aldığım insan olur. Minilisa da bu kadinlardan biri oldu. Kesinlikle beklentimin çok üstünde biri çıktı karşıma. Kendisi bir lolita gibi, çok zarif fizikli ve beni zevkten dört köşe etti. Kapıda karşılaştığımda biraz heyecanlandım doğrusu, ona bunu çaktırmasam da
Lissa'nın gözleri, kalçası, göğüsleri her erkeğin deneyimlemesi gereken bir mesele. Acele etmeden, uzun sevişmelerle ve son derece hijyen bir sekilde benimle ilgilendi. Benim de kendisiyle ilgilenmeme izin verdi tabii ki.
Ayrıca sohbetinin içtenliği ve kültürel birikimi de tam aradığım düzeydeydi.
Umarım en kısa sürede yine görüşeceğiz MiniLissa.
Mini hanımla yakın zamanda Kadiköyde nezih bir otelde, öğle vakti, 3 saatlik program oluşturduk. Evli ve yoğun iş temposunda olduğumdan, nadiren fırsat yaratabildiğimden kendisiyle 1 gün önceden haberleştim. Kendisi kısa sürede dönüş yaptı ve özenle iletişim kurdu. Bu tip görüşmelerde nadiren hem fiziksel hem kafa yapısı olarak elektrik aldığım insan olur. Minilisa da bu kadinlardan biri oldu. Kesinlikle beklentimin çok üstünde biri çıktı karşıma. Kendisi bir lolita gibi, çok zarif fizikli ve beni zevkten dört köşe etti. Kapıda karşılaştığımda biraz heyecanlandım doğrusu, ona bunu çaktırmasam da
Umarım en kısa sürede yine görüşeceğiz MiniLissa.