Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zarif Minilissa ile ilk görüşmemiz.

ercüment.tekir

Normal Üye
29 Mar 2021
9
40
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Minilisanın burada pek keşfedilmemiş olmasına şaşırmakla birlikte, bana yaşattığı özel ve eşsiz⁸ anlara bir borç olarak buraya referans vermek istediğimi belirteyim...

Mini hanımla yakın zamanda Kadiköyde nezih bir otelde, öğle vakti, 3 saatlik program oluşturduk. Evli ve yoğun iş temposunda olduğumdan, nadiren fırsat yaratabildiğimden kendisiyle 1 gün önceden haberleştim. Kendisi kısa sürede dönüş yaptı ve özenle iletişim kurdu. Bu tip görüşmelerde nadiren hem fiziksel hem kafa yapısı olarak elektrik aldığım insan olur. Minilisa da bu kadinlardan biri oldu. Kesinlikle beklentimin çok üstünde biri çıktı karşıma. Kendisi bir lolita gibi, çok zarif fizikli ve beni zevkten dört köşe etti. Kapıda karşılaştığımda biraz heyecanlandım doğrusu, ona bunu çaktırmasam da :) Lissa'nın gözleri, kalçası, göğüsleri her erkeğin deneyimlemesi gereken bir mesele. Acele etmeden, uzun sevişmelerle ve son derece hijyen bir sekilde benimle ilgilendi. Benim de kendisiyle ilgilenmeme izin verdi tabii ki. :) Ayrıca sohbetinin içtenliği ve kültürel birikimi de tam aradığım düzeydeydi.

Umarım en kısa sürede yine görüşeceğiz MiniLissa.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Donkarlos Çevrimdışı
18 Mar 2021
65
34
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
gazanız mübarek ola.

234234324ewsd

Öncelikle Minilisanın burada pek keşfedilmemiş olmasına şaşırmakla birlikte, bana yaşattığı özel ve eşsiz⁸ anlara bir borç olarak buraya referans vermek istediğimi belirteyim...

Mini hanımla yakın zamanda Kadiköyde nezih bir otelde, öğle vakti, 3 saatlik program oluşturduk. Evli ve yoğun iş temposunda olduğumdan, nadiren fırsat yaratabildiğimden kendisiyle 1 gün önceden haberleştim. Kendisi kısa sürede dönüş yaptı ve özenle iletişim kurdu. Bu tip görüşmelerde nadiren hem fiziksel hem kafa yapısı olarak elektrik aldığım insan olur. Minilisa da bu kadinlardan biri oldu. Kesinlikle beklentimin çok üstünde biri çıktı karşıma. Kendisi bir lolita gibi, çok zarif fizikli ve beni zevkten dört köşe etti. Kapıda karşılaştığımda biraz heyecanlandım doğrusu, ona bunu çaktırmasam da :) Lissa'nın gözleri, kalçası, göğüsleri her erkeğin deneyimlemesi gereken bir mesele. Acele etmeden, uzun sevişmelerle ve son derece hijyen bir sekilde benimle ilgilendi. Benim de kendisiyle ilgilenmeme izin verdi tabii ki. :) Ayrıca sohbetinin içtenliği ve kültürel birikimi de tam aradığım düzeydeydi.

Umarım en kısa sürede yine görüşeceğiz MiniLissa.
Ne güzel sözler bunlar🥰 Benim için de çok keyifliydi her şey,kibarlığın,saygın ve paylaşımın için çok teşekkürler♥ Tekrar görüşelim tabii,ne zaman istersen,öptüm seni💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar