- 28 May 2019
- 51
- 67
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
Geçen pazar günü birkaç gün öncesinden teyitleştiğimiz saatte merkezi konumda, çok rahat ulaşılan ve park sorunu olmayan bir lokasyondaki evinde görüşme imkanı buldum, kendisine misafir oldum. Öncelikle daha mesajlaşırken son derece nazik ve anlayışlı bir hanımefendiyle muhatap olduğunuzu hissetirmesi sonrasında evinin şirinliği, temizliği ve sıcaklığı ile sizi kendinize iyi hissettirip hoş sohbetiyle yabancılığınızı anında tanışıklığa dönüştürmesi ardından ikramıyla sizi gevşetmesi baştan kendisine hayran bıraktırıyor zaten. Geriye asıl işin ikinci aşaması kalıyor. Orada da daha koltukta başlayan oral ve diri bir fizik, dolgun kalçalar ve kısa zamanda sevişmenin ve pozisyonun hangi türünden hoşlandığını kısacık zamanda şipşak keşfeden ve hemen uygulayan bir hatunla karşılaşınca her şey doğal seyrinde önce çağlayıp zirveye çıkıyor, durulup dinginleşiyor... Yani o Ceren Başak o bir med cezir kadını... Sizi dolunay gibi gel- gitlere maruz bırakır. Sonrasında su akar yatağını bulur.... Her şey için teşekkürler Ceren... Umarım beni hatırlamışsındır.