Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zarafetin adı Özbek Güzeli Elif

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
309
272
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi

Elif ile 5-6 defa görüşmüş biri olarak şunu söylemeliyim ki, kendisi gerçekten çok kibar ve naif bir hanımefendi, hani böyle kırmaktan ,incitmekten korkacağınız nadide bir çiçek gibi…

Kendisinin güzelliği, kıyafet/kostum çeşiti ve bunları üzerinde görmek çok güzel, ister istemez libido tavan yapıyor…

Kişisel bakımı ve temizliği 10/10, mis gibi kokan pürüzsüz bir tene sahip seksi bir kadın…

Evine gelecek olursak, Ah o çatı katı yokmu ahh J konuma ulaşım çok kolay (osmanbey) ev temizliği 10/10 gönül rahatlığı ile diyebilirim… Kahvesi, ikramları ve sohbeti fazlası ile yeterli…

Elif’in evinde kendimi rahat, huzurlu ve güvende hissettim, aksi bir durum ile hiç karşılaşmadım…

Elif ile özel anlara gelecek olursak tam bir GFE zevk almasını ve vermesini çok iyi biliyor ve en önemlisi hiç yapmacık değil… Güzelliğinin ve zarafetinin yanında pürüzsüz tene sahip seksi bir kadın… Gidip görüp o anları yaşadığınızda bir daha ondan vazgeçmek çok zor ve bana kattığın güzel anılar için çok teşekkür ederim, tekrar tekrar görüşebilmek üzere…

Yeni yılda sana ve sevdiklerine sağlık, mutluluk ve huzur dilerim…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Merhaba forum ahalisi

Elif ile 5-6 defa görüşmüş biri olarak şunu söylemeliyim ki, kendisi gerçekten çok kibar ve naif bir hanımefendi, hani böyle kırmaktan ,incitmekten korkacağınız nadide bir çiçek gibi…

Kendisinin güzelliği, kıyafet/kostum çeşiti ve bunları üzerinde görmek çok güzel, ister istemez libido tavan yapıyor…

Kişisel bakımı ve temizliği 10/10, mis gibi kokan pürüzsüz bir tene sahip seksi bir kadın…

Evine gelecek olursak, Ah o çatı katı yokmu ahh J konuma ulaşım çok kolay (osmanbey) ev temizliği 10/10 gönül rahatlığı ile diyebilirim… Kahvesi, ikramları ve sohbeti fazlası ile yeterli…

Elif’in evinde kendimi rahat, huzurlu ve güvende hissettim, aksi bir durum ile hiç karşılaşmadım…

Elif ile özel anlara gelecek olursak tam bir GFE zevk almasını ve vermesini çok iyi biliyor ve en önemlisi hiç yapmacık değil… Güzelliğinin ve zarafetinin yanında pürüzsüz tene sahip seksi bir kadın… Gidip görüp o anları yaşadığınızda bir daha ondan vazgeçmek çok zor ve bana kattığın güzel anılar için çok teşekkür ederim, tekrar tekrar görüşebilmek üzere…

"...Güzelliğinin ve zarafetinin yanında pürüzsüz tene sahip seksi bir kadın…"

Harika yazinin galiba en begendigim kısmı burasıydı. Çok tesekkurler.

IMG-20210710-WA0019.jpg

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
309
272
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,956
4,514
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ahalisi

sewişmenize saglık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar