Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zarafet

7 Nis 2019
57
80
Selam herkese,
Ceren hanımla daha önce 2-3 kez randevu için yazışmış olsak da bir türlü denk getiremedik. Benim de çok yoğun çalışmamdan kaynaklı biraz tabi. Kendisi çok konuşkan, karşı tarafı rahat hissettiren, samimiyetinden gerçekten bir arkadaşınızın yanındaymış gibi hissettiren bir kadın. Burada kadının altını çizmek istiyorum zira kendisinin fiziği beni baştan sona yükseltti. Pek uzun bir görüşme olmadı fakat kendisiyle daha çok görüşrüüz diye düşünüyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam herkese,
Ceren hanımla daha önce 2-3 kez randevu için yazışmış olsak da bir türlü denk getiremedik. Benim de çok yoğun çalışmamdan kaynaklı biraz tabi. Kendisi çok konuşkan, karşı tarafı rahat hissettiren, samimiyetinden gerçekten bir arkadaşınızın yanındaymış gibi hissettiren bir kadın. Burada kadının altını çizmek istiyorum zira kendisinin fiziği beni baştan sona yükseltti. Pek uzun bir görüşme olmadı fakat kendisiyle daha çok görüşrüüz diye düşünüyorum.
Paylaşim icn teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,019
6,694
Selam herkese,
Çok teşekkürler canım güzel yorumun için💋💋♥️🥂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar