Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yüksek Lisans Tamam! Sırada Doktora Var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiger6129

Normal Üye
1 Haz 2022
16
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, iyi forumlar.

Ramazan ayı boyunca zamparalığa ara vermiştim. 1 aylık bu süreçte ister hormon ister alışkanlık deyin. Sebebi ne olursa olsun bitimine bir program yapmak istedim. Tabii doğal olarak kaliteli hizmet, hoş sohbet ve güler yüzü ile işinin ehli olan Toprak'dan tam 20 gün evvel Bayramın 2.günü için randevu istedim. Sağolsun Toprak beni kıramayıp kabul etti. Tam 20 gün randevu saatinin gelmesini dört gözle bekledim. O gün gelip çattığında daha önce işten doğru gittiğim Halkalı'ya. Evimden nasıl gidebilirim diye Moovit ve Google Haritalar üzerinden uzun çaplı araştırmalar yaptım. Yol birinde 2 saat birinde 3 saat görününce geç kalmamak adına evden kafamdaki saatten 30 dk erken çıktım. Yol 1 saat 30 dk sürmüştü. Ve planan saaten 2 saat önce konuma ulaşmıştım. Yakınlarda takılıp Toprak'a geldiğimi haber verdim. Sağolsun büyük bir nezaket gösterip programı 1 saat 30 dk öne çekip beni evine misafir etti.

Gelelim benim pek detay vermeyi sevmediğim kısma. İlişki kısmında genel yapım gereği heyecanlı biriyimdir. Lakin Selma söz konusu olunca heyecan yerini huzura bırakıyor. 2 saat dop dolu ve benim için son derece kıymetli geçti. Sanırım bu 5. görüşmemiz oldu Toprak ile. Her seferi bir öncekinden daha büyük haz ve mutluluk veriyor.

Askerlik vakti şimdi. Biraz ara verip sonra sahalara yine yeniden Toprak ile dönebilmek arzusuyla. Gülüşü ile mutluluk haleleri açtıran; dobralığı güven veren güzel hanımefendi Toprak'a bu eşsiz master deneyimi için teşekkür edip doktorada görüşmek dileğiyle diyorum. 😍😘🥰💐🌹

Evet Sevgili forum üyeleri bir referansımızın da sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 😂

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar