Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden

yavuzkara

Normal Üye
21 Eki 2020
12
74
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün Meltem ile görüştüm. Herhalde 1.5 ay kadar olmuştur son görüşmemizden beri. Fiziği, karşılaması, birlikteliği üzerine ne kadar yazılsa azdır. İlk defa koltukta başlayan bir ön sevişme, yatakta devam etti. GFE denilen şeyin bence daha ötesi yok. Meltem ile her anlamda tatmin oluyor insan. GFE duygusu, beraberlik, cinsellik, göz zevki, muhabbet, fizik, yataktaki uyum, karşı tarafın da inanılmaz zevk alması vs. Ona da dediğim gibi bence kendini klonlamalı. Insan her istediği anda ulaşabilmek istiyor ama maalesef bir tane var :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahhhh aslında çok görüşmek isteğim bir pembişşşş

paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,056
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem efsane efsane böyle bir fizik yok oralı ön sevişmesi harika hele doggy deki manzara oy oy

cihanmurat Çevrimdışı

cihanmurat

Normal Üye
20 Ağu 2017
29
148
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız için teşekkürler

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Dün Meltem ile görüştüm. Herhalde 1.5 ay kadar olmuştur son görüşmemizden beri. Fiziği, karşılaması, birlikteliği üzerine ne kadar yazılsa azdır. İlk defa koltukta başlayan bir ön sevişme, yatakta devam etti. GFE denilen şeyin bence daha ötesi yok. Meltem ile her anlamda tatmin oluyor insan. GFE duygusu, beraberlik, cinsellik, göz zevki, muhabbet, fizik, yataktaki uyum, karşı tarafın da inanılmaz zevk alması vs. Ona da dediğim gibi bence kendini klonlamalı. Insan her istediği anda ulaşabilmek istiyor ama maalesef bir tane var :)
Paylaşımın için çok teşekkür ederim canım 🥰 Benim için de yine keyifli yine güzeldi 😘🤗

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu paylaşımdan sonra özlemim bir kat daha arttı 👍
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

canoz3

Normal Üye
23 Ağu 2021
23
25
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem hanım cazibesi yüksek kaliteli özel bir insan fakat biraz seçici sanırım. Herkesle 2.görüşme yapmıyor. Yanıt vermediği için sebebini bilemiyoruz.
Görüşen görüşüyor, sadece anlık veya birkaç saat öncesinden istenince (ki bende de sık sık oluyor), doğal olarak müsait olmuyor... (tabii pazarlık etmeme, nazik-insan gibi davranma, süreyi fazlasıyla aşıp iyi niyeti kötüye kullanmama gibi zaten yapmadığımız şeyleri saymıyorum bile)

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
574
1,278
31
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem hanım cazibesi yüksek kaliteli özel bir insan fakat biraz seçici sanırım. Herkesle 2.görüşme yapmıyor. Yanıt vermediği için sebebini bilemiyoruz.
Ben pazar günü için dünden yazdim Meltem çok sevilen bir partner gerçekten manken gibi vücudu var kusursuz
Dudaklar
Kalça
Meme
Bu kadar uyum ancak çizgi karakterinde olur Meltemi yakalamak kolay değil talep çok bir tane Meltem var maalesef oda hergün 4 kişi almak istemiyor sabır göstermek lazım

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
102
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşen görüşüyor, sadece anlık veya birkaç saat öncesinden istenince (ki bende de sık sık oluyor), doğal olarak müsait olmuyor... (tabii pazarlık etmeme, nazik-insan gibi davranma, süreyi fazlasıyla aşıp iyi niyeti kötüye kullanmama gibi zaten yapmadığımız şeyleri saymıyorum bile)

Yorumunuz için teşekkürler.. Müsaitlik durumu için sadece soru soruyorum yanıt alamıyorum, aceleci değilimdir. 2-3 gün hatta 1 hafta öncesinden planlama yaparım. Sizin de dediğiniz gibi Meltem hanım özelinde değil yaptığım hiçbir görüşme veya yazışmalarda abartı isteklerde bulunmadım. Belirlenen çizgileri aşmadım. Frekans uyuşmadı sanırım ondan dolayı yazmıyor. Sağlık olsun.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Dndr Çevrimdışı

Dndr

Normal Üye
26 Haz 2019
28
24
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar