- 2 Nis 2021
- 37
- 131
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
2 hafta sonra dayanamayıp Minilissa ile yeniden görüştüm. Kafa yapısı uyunca insan kendini kaptırıyor. İşten güçten alıkoyuyor insanın zihnini 
Görüşmeden bir önceki gece absürt komedi tadındaki rüyalarıma bile girdi
Fiziği, gözleri, dudakları, zerafeti ve güzelliğiyle birleşen gülümsemesi insanı alkol almadan sarhoş edebilir. En önemlisi hoş sohbet edebileceğiniz, entelektüel birikimiyle keyifli saatler geçiriyorsunuz. Gülümsemek ona çok yakışıyor. Hep gülsün o :çiçek:
Biz yine biraz alkolü hızlı tüketmiş olabiliriz
halbuki bu sefer 1-2 taneyle yetineceğim dememe rağmen insan dayanamıyor. Sohbetin ve güzelliğin akışıyla akıp gidiyor işte. Zaten biraz alkolle buluşan dudak bir de onunkiyle birleşince iyice kendinden geçiyor. Uzun öpüşmeyi seven biri için nasıl desem bal kovanı gibi
insan bırakamıyor.
Vücuduna dokunmak, hissetmek harika. Sizinle ilgilenmesi, oralı çok keyifliydi. Kendinizden geçebilir, gözleriniz kayabilir. İnsan yanına gelmeden pozisyonlar düşünüyor ama o an ki akışla her şey kendiliğinden gelişiyor iyi ki de öyle oluyor. Yine de içimde kalan pozisyon kalmadı değil.
Üstümdeyken belinden sarılarak harika bir boşalma gerçekleşti. Tüm vücudum titredi desem yalan olmaz sanırım
Hala etkisindeyim. 3 saat yeter diyordum ama sanırım ona 1 günümü ayırmam lazım.
Gülümsemen daim olsun çiçek kokan kadın.
Görüşmeden bir önceki gece absürt komedi tadındaki rüyalarıma bile girdi
Fiziği, gözleri, dudakları, zerafeti ve güzelliğiyle birleşen gülümsemesi insanı alkol almadan sarhoş edebilir. En önemlisi hoş sohbet edebileceğiniz, entelektüel birikimiyle keyifli saatler geçiriyorsunuz. Gülümsemek ona çok yakışıyor. Hep gülsün o :çiçek:

Biz yine biraz alkolü hızlı tüketmiş olabiliriz
Vücuduna dokunmak, hissetmek harika. Sizinle ilgilenmesi, oralı çok keyifliydi. Kendinizden geçebilir, gözleriniz kayabilir. İnsan yanına gelmeden pozisyonlar düşünüyor ama o an ki akışla her şey kendiliğinden gelişiyor iyi ki de öyle oluyor. Yine de içimde kalan pozisyon kalmadı değil.
Üstümdeyken belinden sarılarak harika bir boşalma gerçekleşti. Tüm vücudum titredi desem yalan olmaz sanırım
Gülümsemen daim olsun çiçek kokan kadın.