Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden Cansu Kaya

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar dun Cansu Hanımla iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum aslında daha önce kararlaştırmıştık fakat Covid 19 sebebi 2 saat kaça ertelemek zorunda kalmam benim için büyük hayal kırıklığı olmuştu. Kendisi çok güzel bir sofra hazırlamıştı her zaman olduğu gibi bir ara sana bir süprizim var dedi bende merak ettim doğal olarak içeriye geldiğinde bütün muhteşem güzelliği ve çekiciliği ile karşımda duruyordu daha doğrusu tabakta duruyordu tiramisu doğal olarak yaş elliye varınca artık dikkatimiz yemek olayına kayıyor. Kendisi ile sohbet etmek beni mutlu ediyor onun yanında rahat ve huzurlu oluyorum devamlı çalan benim cep telefonun onun yanındayken çalmaması da oldukça güzel oldu özel anlarda da kendisinin yanında çok mutlu oldum her şey için teşekkürler güzel kalpli kadın hep mutlu olmanı dilerim sevgilerimle

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Uzunca bir aradan sonra tekrar seni görmek iyi geldi, ve okadar üzüntünün arasında benim dertlerimi dinleyip bir nebzede olsa içimi rahatlatmış oldun. Bazen birileriyle konuşmak bizede iyi geliyor 🥰 guzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için de çok teşekkür ederim. Iyiki seni tanımışım kalbi guzel insan 😘😘

14 Eyl 2019
162
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel düşüncelerin için teşekkürler Cansu, olayların senin istediğin şekilde gelişmesini ümit ederim bundan sonra daha sık görüşmek için zaman yaratmaya çalışacağım iyi niyetin ve anlayışın içinde teşekkürler sevgilerimle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar