Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine bir izmir seyahati ve Buse Kayla ve Eda dal duo gecesi.

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
89
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Buse35KayLa ile gecelik görüşmelerimi daha önce siz değerli forumdaşlarım ile paylaşmıştım. Malum farklı şehir olunca ben kısa görüşme yapamıyorum.
Zaten @Buse35KayLa ile kısa görüşmek anlamsız. Tadı yarıda kalır.

Son zamanlarda sevgili @Buse35KayLa @Eda Dal ile duo görüşmelerine başladık demesi, sevgili @Buse35KayLa nın izmire geldiğinde seni yiyip bitirelim demesi ile
(ufak tefek olsam neyse🤣) ilk izmir seyahatimde sevgili @Eda Dal 'ın da katılacağı duo görüşmesi yapma kararı aldım.
Randevumu oluşturdum ve zamanın gelmesini beklemeye başladım. Ve geçtiğimiz günlerde de bu dileğimi gerçekleştirdim.

@Buse35KayLa ya hayranlığım tartışılmaz. Mutlaka kız arkadaşı da onun gibidir diye düşünüyordum ve yanılmamışım.
Ben ilk tanışmalarda karşımdaki ile diyalog kurup kuramayacağıma çok önem veren biriyim. Diyalog olmazsa film bitiyor.
Üstelik çokta yorgundum. Sabah erken izmire gittim ve gün boyu yoğun toplantılarım vardı. Beynim s2lmişti.
fiziken de kendimi yorgun hissediyordum. Ancak randevumu iptal edemezdim. Gün boyu bir yandan da gece olup yanlarına
gitmeyi istiyordum.
Gece olup yanlarına gittiğimde karşımda iki afeti devran vardı ve güzellikleri karşısında düşüp bayılacaktım.
@Eda Dal da aynı @Buse35KayLa gibi çok cana yakın, sohbeti, samimiyeti vs. hepsi çok iyi. @Buse35KayLa ile yakaladığım frekansı @Eda Dal da yakaladım ki buda
zaten mükemmel geçen bir gecenin başlangıcı oldu.
Güzel ikramlar ve @Buse35KayLa ve @Eda Dal adındaki iki güzel kadının ortasında başlayan sohbet ve muhabbetimiz boş sevişmeli ve aksiyonlu olarak gece boyunca devam etti.
Yatak konusuna gelince : Müthiş uyumlular ve sizi de içine katıyorlar. Neler yaşayacağınız sizin hayallerinize kalmış.
@Buse35KayLa ya gitmeden önce etim sizin kemiğim sizin. Naparsanız yapın bana demiştim. onlar fazlasını yaptılar :)
Öldüm dedikçe dirildim. 😁

Beklediğimin çok ötesinde bir duo görüşmesi idi. İlk fırsatta tekrarını yapmak üzere sevgili @Buse35KayLa ve @Eda Dal .
Herşeyden önce mükemmel insanlarsınız. İnsanlığınızla, yaklaşımınızla, samimiyetinizle, hissettirdikleriniz ile özelsiniz.
Sizinle geçen her an benim için çok özeldi. İyiki sizi tanıdım. iyiki varsınız.

Son düzenleme:
chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,615
2,853
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Buse35KayLa ile gecelik görüşmelerimi daha önce siz değerli forumdaşlarım ile paylaşmıştım. Malum farklı şehir olunca ben kısa görüşme yapamıyorum.
Zaten @Buse35KayLa ile kısa görüşmek anlamsız. Tadı yarıda kalır.

Son zamanlarda sevgili @Buse35KayLa @Eda Dal ile duo görüşmelerine başladık demesi, sevgili @Buse35KayLa nın izmire geliğinde seni yiyip bitirelim demesi ile
(ufak tefek olsam neyse🤣) ilk izmir seyahatimde sevgili @Eda Dal 'ın da katılacağı duo görüşmesi yapma kararı aldım.
Randevumu oluşturdum ve zamanın gelmesini beklemeye başladım. Ve geçtiğimiz günlerde de bu dileğimi gerçekleştirdim.

@Buse35KayLa ya hayranlığım tartışılmaz. Mutlaka kız arkadaşı da onun gibidir diye düşünüyordum ve yanılmamışım.
Ben ilk tanışmalarda karşımdaki ile diyalog kurup kuramayacağıma çok önem veren biriyim. Diyalog olmazsa film bitiyor.
Üstelik çokta yorgundum. Sabah erken izmire gittim ve gün boyu yoğun toplantılarım vardı. Beynim s2lmişti.
fiziken de kendimi yorgun hissediyordum. Ancak randevumu iptal edemezdim. Gün boyu bir yandan da gece olup yanlarına
gitmeyi istiyordum.
Gece olup yanlarına gittiğimde karşımda iki afeti devran vardı ve güzellikleri karşısında düşüp bayılacaktım.
@Eda Dal da aynı @Buse35KayLa gibi çok cana yakın, sohbeti, samimiyeti vs. hepsi çok iyi. @Buse35KayLa ile yakaladığım frekansı @Eda Dal da yakaladım ki buda
zaten mükemmel geçen bir gecenin başlangıcı oldu.
Güzel ikramlar ve @Buse35KayLa ve @Eda Dal adındaki iki güzel kadının ortasında başlayan sohbet ve muhabbetimiz boş sevişmeli ve aksiyonlu olarak
gece boyunca devam etti.
Yatak konusuna gelince : Müthiş uyumlular ve sizi de içine katıyorlar. Neler yaşayacağınız sizin hayallerinize kalmış.
@Buse35KayLa ya gitmeden önce etim sizin kemiğim sizin. Naparsanız yapın bana demiştim. onlar fazlasını yaptılar :)
Öldüm dedikçe dirildim. 😁

Beklediğimin çok ötesinde bir duo görüşmesi idi. İlk fırsatta tekrarını yapmak üzere sevgili @Buse35KayLa ve @Eda Dal .
Herşeyden önce mükemmel insanlarsınız. İnsanlığınızla, yaklaşımınızla, samimiyetinizle, hissettirdikleriniz ile özelsiniz.
Sizinle geçen her an benim için çok özeldi. İyiki sizi tanıdım. iyiki varsınız.
Beybim teşekkürler güzel referans yazın için seviliyorsun özlenmişsin baya ❤️❤️💋

ihtiyar10

Normal Üye
31 Ocak 2023
29
16
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu harika buluşma ve paylaşım için teşekkürler 👏

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
89
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gürkan69

Normal Üye
6 Tem 2023
10
4
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans ve paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar