- 3 Eyl 2013
- 392
- 179
- Cinsiyetiniz nedir?
Foruma 12 senedir üyeyim. Burada bir çok hanımefendi ile tanıştım. Bir kısmı aramızdan ayrıldılar. Meltemde tanımış olduğum kıymetli hanımefendilerden biriydi. Aramızdan ayrılmıştı. Kendisine dediğim gibi "her ayrılan ayrılırken benden bir parça götürüyor" diye. Meltemin ayrılışıda beni üzmüştü. Yıllar sonra aramıza geleceğini duyduğumda sevinçle hüznü bir yaşadım. Geçtiğimiz haftalarda yıllar önce yaptığımız çılgınlığı yaşadık. Fakat dedim ya yılların özlemi vardı bana yetmedi. Doyamadım Melteme
geçenlerde mesaj attım ve yeni evinde ziyaret edeceğimi söyledim. Tamam dedi. Hediyemi ayarladım ve gittim. Evi çok kolay Taksim Meydanından 3 4 dakika en fazla. Tarif ettiği şekilde gittim açtı kapıyı hiç söylemediğim halde s evdiğim kıyafetlerle karşılamıştı. Buyur etti oturduk konuştuk sohbet ettik geçmişin acısını çıkarırcasına sonra bir anda Meltemi dudaklarımda gördüm. Ve sonra bedenimde tenimde ruhumda. Karşı koyamadım koymakta istemedim. Bulutların üstündeydim. Neler yaşandı neler oldu onları söylemiyorum. İkimizin arasında sır olarak kalacak. Fakat bir hdqha gider miyim EVETT hem de okkalı bir EVVVVVEEEETTTTTT.. Ben yıllar sonra arkadaşımı gördüğüm için mutlu oldum. Benimle yaşadıkları içinde umarım kendiside mutlu olmuştur. Tekrardan görüşmek dileğiyle.
Duvarların koltukların yayağın dili iyi yok yoksa neler anlatırlardı ikimiz için

Harika geçen saatler.. 2 gün oldu ben hala etkisindeyim ve hala doyamadım..

Duvarların koltukların yayağın dili iyi yok yoksa neler anlatırlardı ikimiz için

Harika geçen saatler.. 2 gün oldu ben hala etkisindeyim ve hala doyamadım..