Bronx420
Normal Üye
- 12 Tem 2021
- 5
- 52
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ancak yazma fırsatı bulabilsem de Nil hanımla bundan birkaç hafta önce karlı bir İstanbul akşamında tanıştık ve iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisini Etiler'deki evinde ziyaret ettim. Evi ulaşım ve park sorunu olmayan merkezi bir konumda, zevkli döşenmiş bir daire. Sehpa olarak kendi bulup tadil ettiği doğal ağaç kütüklerini kullanıyor dersem dairesine ne kadar özen gösterdiğini anlarsınız sanırım
Ben gittiğimde ertesi gün gelecek aynacıları bekliyordu. Aynayı taktıracağı yeri söylemeyeyim, taktırdıysa sürpriz olsun 
Dinlediğim en ilgi çekici hikayelerden bazılarına sahip olan Nil'i çıplak gördüğünüzde de kaşlarınızın havaya kalkıp gözlerinizin kocaman açılacağına sizi temin edebilirim. Kendisi yatakta son derece istekli ve pozisyon zenginliği had safhada. Bu kadar uzun boylu olmasına rağmen nasıl bu kadar esnek olabildiği benim için hala bir sır.
Seans aralarında yatakta geyik muhabbeti, kedilerini sevmek ve Sümerler hakkındaki teorilerini dinlemem gibi aktivitelerimiz de oldu. Samimi olarak söylüyorum, sohbetinden gerçekten büyük keyif aldım.
Dinlediğim en ilgi çekici hikayelerden bazılarına sahip olan Nil'i çıplak gördüğünüzde de kaşlarınızın havaya kalkıp gözlerinizin kocaman açılacağına sizi temin edebilirim. Kendisi yatakta son derece istekli ve pozisyon zenginliği had safhada. Bu kadar uzun boylu olmasına rağmen nasıl bu kadar esnek olabildiği benim için hala bir sır.
Seans aralarında yatakta geyik muhabbeti, kedilerini sevmek ve Sümerler hakkındaki teorilerini dinlemem gibi aktivitelerimiz de oldu. Samimi olarak söylüyorum, sohbetinden gerçekten büyük keyif aldım.