Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Game of thrones dizisi: HOUSE OF THE DRAGON

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
114
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar, an itibariyle 3 yıl aradan sonra westeros evrenine geri dönüyoruz.Daenerys Targaryen'in doğumundan 172 yıl öncesinde geçen olayları konu edecek olan yeni game of thrones spin off'u house of the dragon yayında.Benim şahsen pek beklentim yoktu heleki game of thrones'in finalini çok kötü bir şekilde bitirdikleri için ama yinede sırf ejderhalar için seyredilebilir çünkü ejderhaların dansı da denilen olaylar ve iç savaş anlatılacak sanırım.Fakat bir stark hayranı olarak gözlerim yine kuzeyi ve starkları arayacak kesinlike ve sur u tabikide(WİNTER İS COMİNG) (y) Peki siz ne düşünüyorsunuz, izlemiş olan yada izleyecek olan var mı aranızda..Yorumları alabiliriz.

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Game of Thrones hayranı olarak diziden sonra düştüğüm boşluğu anlatmam mümkün değil. House of the Dragon dizisinden beklentim yüksek. Biraz sonra ilk bölümünü heyecanla izleyeceğim. Hatta bu heyecanı çok sevdiğim bi pembişle görüşmeye gittiğim zamanki gibi desem abartmış olur muyum bilmem?

Evo87_fv

Normal Üye
16 Ağu 2022
1
0
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Soluksuz izleyeceğimiz güzel bir diziye benziyor. İlk bölümü henüz izlemedim ama fragmanı bile çok heyecan verici.

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
114
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben bugün izledim ilk bölümü, açıkçası beklentimi karşılamadı yada final sezonu hariç game of thrones efsanesi ve oradaki karakterler o kadar iyiydiki gözlerim onları aradı hep..Birşeyin ikincisi hiçbir zaman ilkinin yerini tutmuyor işte, belki house of the dragon ilerleyen bölümlerde güzelleşir ama bence Robert Baratheon'ın isyanını çekselerdi daha iyi olurdu deli kral Aerys'in düşüşü fln Ned Stark'ın gençliği görmek daha heyecanlı olurdu bence..

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
159
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk bölüm izledim ve gayet başarılıydı bence. Umarım ilerledikçe gerek karakterler gerekse hikaye olarak Game Of Thrones gibi heyecan verici olur. Bir not daha, finali gibi olmasın tabi...

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
114
191
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk bölüm izledim ve gayet başarılıydı bence. Umarım ilerledikçe gerek karakterler gerekse hikaye olarak Game Of Thrones gibi heyecan verici olur. Bir not daha, finali gibi olmasın tabi...
game of thrones'un yerini hiçbirşey tutmaz bence ama ilerledikçe daha güzel olur umarım..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar