Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeni bir Tweety macerası

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 8 ay önce Tweety ve Sylvester görüşmesi hakkında uzun uzun yazmıştım.
Aradan geçen zaman içinde tekrar görüşmek için fırsat kollarken, düşeş atmayı becerdim.

İlk şeş, İstanbul'a yapılacak iş seyahati, ikinci şeş geç vakitte yapabileceğim görüşme için Tweety'nin uygun olması.

İşi erkenden bitirip bir an evvel Tweety'nin yanına varabilmek için saatleri ve dakikaları takip ettim...Kül kedisi, hizmetçiye dönüşmeden kapısına vardım.

Kapıdan içeri girer girmez, daha üstümdekileri bile çıkarmama fırsat vermeden boynuma atlayıp, avını etkisiz hale getirmişti bile. Zar zor ayakkabıları falan çıkarıp soluklanıp oturduk. Sağolsun her zamanki gibi güzel, şık ikramlarını hazırlamış. Ama ben kahveye odaklanmış şekilde hiç bir şeye dokumadım.

Özlemişim Aylin'in enerjisini, bıcırıklığını, sohbetini...
Memleketi kurtardık, kapitalizmi yerdik, neyi alıp veremediğimizi sorguladık, endüstri 4.0 ın aslında ne kadar gereksiz bir şey olduğuna karar verdik...
Anlayın artık Aylin'in ne kadar geniş bir sohbet yelpazesi olduğunu.

Bir ara benim meşhur kahveyi hazırlamak için ayağa kalktığında, arkasından sokulup hafifce taciz etmeye kalktım.
Ne haddime... Arkasını dönmesiyle saldırması bir oldu kaplanın. Bu kız ne yiyip içiyor merak ettim... O nasıl bir enerji o nasıl bir şehvet... Yavaşlatmak ve kontrol etmek mümkün değil, kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor benimle. Güya kötü kalpli kedi-Sylvester- benim, o da minnak şirin Tweety.

Koridordan arka odaya geçemeden salonda ilk raundda beni yere serdi.
Duş ile başlayıp tekrar sohbet ile devam eden devre arasından sonra başlayan ateşi koridordan geçirip yatak odasına geçirmeyi başardım.

Haşin, ıslak ve inanılmaz bir oral resitali sonrası cow girl ile taçlandırılan bir final. Gecenin sonunda başlayan müzik muhabbetini bir kaç nostaljik şarkıyla devam ettirdik. Zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyor insan.

Baktım ancak otele gidip yatacak kadar enerjim kaldığında, müsade istedim, öpüştük, koklaştık ve kedi evden ayrıldı. Bu seferde Tweey'i ham yapamamıştı ama yüzünde bir tebessüm vardı... Aradığımız da bu tebessüm değil mi zaten.

Bu sefer Aylin'in kahvesini içtiğime göre vadesi 2040'da dolan bir hatırı var.

chaplin Çevrimdışı
20 Kas 2017
60
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ben de merak içindeyim.ne yiyip içiyor bu kadın?

çiğ et ile besleniyordur kesin.. ayrıca çıplak elle mermer tokatlayarak hazırlanıyordur görüşmelere kesin

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aradan geçen zaman içinde tekrar görüşmek için fırsat kollarken, düşeş atmayı becerdim.

İlk şeş, İstanbul'a yapılacak iş seyahati, ikinci şeş geç vakitte yapabileceğim görüşme için Tweety'nin uygun olması.

İşi erkenden bitirip bir an evvel Tweety'nin yanına varabilmek için saatleri ve dakikaları takip ettim...Kül kedisi, hizmetçiye dönüşmeden kapısına vardım.

Kapıdan içeri girer girmez, daha üstümdekileri bile çıkarmama fırsat vermeden boynuma atlayıp, avını etkisiz hale getirmişti bile. Zar zor ayakkabıları falan çıkarıp soluklanıp oturduk. Sağolsun her zamanki gibi güzel, şık ikramlarını hazırlamış. Ama ben kahveye odaklanmış şekilde hiç bir şeye dokumadım.

Memleketi kurtardık, kapitalizmi yerdik, neyi alıp veremediğimizi sorguladık, endüstri 4.0 ın aslında ne kadar gereksiz bir şey olduğuna karar verdik...

Bir ara benim meşhur kahveyi hazırlamak için ayağa kalktığında, arkasından sokulup hafifce taciz etmeye kalktım.
Ne haddime... Arkasını dönmesiyle saldırması bir oldu kaplanın. Bu kız ne yiyip içiyor merak ettim... O nasıl bir enerji o nasıl bir şehvet... Yavaşlatmak ve kontrol etmek mümkün değil, kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor benimle. Güya kötü kalpli kedi-Sylvester- benim, o da minnak şirin Tweety.

Duş ile başlayıp tekrar sohbet ile devam eden devre arasından sonra başlayan ateşi koridordan geçirip yatak odasına geçirmeyi başardım.

Haşin, ıslak ve inanılmaz bir oral resitali sonrası cow girl ile taçlandırılan bir final. Gecenin sonunda başlayan müzik muhabbetini bir kaç nostaljik şarkıyla devam ettirdik. Zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyor insan.

Baktım ancak otele gidip yatacak kadar enerjim kaldığında, müsade istedim, öpüştük, koklaştık ve kedi evden ayrıldı. Bu seferde Tweey'i ham yapamamıştı ama yüzünde bir tebessüm vardı... Aradığımız da bu tebessüm değil mi zaten.

Aylin hımmm...Yazdım😉

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Heyyyo Sylvester... 😎🤩🙈 Kaçmam gerekiyor, malum sabah telaşesi ama gelip yazacağım.😘😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
ben de merak içindeyim.ne yiyip içiyor bu kadın?

çiğ et ile besleniyordur kesin.. ayrıca çıplak elle mermer tokatlayarak hazırlanıyordur görüşmelere kesin

Esprini sevsinler sevgili @chaplin.😘😘 Bu yorumu okuyan beni godzilla sanabilir ama çiğ et, mermer filan... 😁😁 Son zamanlarda pide canavarı oldum, acaba ondan mı ki?😂😂😂 Yine de senin yorumun aklıma çok meşhur bir sahne getirdi.😁 Misafirlerimi ağırlamadan önce öyle hunharca besleniyorum.😁😁😁

Son düzenleme:
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Hala bir yazı planım var... @Feb258862 beni kesesin var mı? Valla foruma nadiren gelince artık pek yorumlayamıyorum...☺☺☺

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Bu gecikme için beni kesebilirsin @Feb258862 (NAM-I DİĞER SYLVESTER'CIĞIM 😘 ), satırımı sana sunuyorum...😀

Ben de senin enerjini özlemişim vallahi, o aralar sevdiğim birilerini görmek bana ilaç gibi geliyordu, senin gelişinde ilaç oldu ruhuma... İyi ki gelmiştin. (O gün sarılırken de demiştim ya.)

Bu ortamda, duruşunu, tarzını, nezaketini hiç bozmayan düz insanların olması biz pembişler için bir şans, sen de o şanslılığı bize sunanlardansın, teşekkürler ve iyi ki varsın.

"Bir ara benim meşhur kahveyi hazırlamak için ayağa kalktığında, arkasından sokulup hafifce taciz etmeye kalktım. " demişsin ya çok güldüm de, sana o bardaklarla kahve içiremesem gözüm açık gidecekti valla, o anın mutluluğuyla seni tahrik ettiysem, kusura bakma. (YOK YOK BAK YA, OHH CANIMA DEĞSİN HATTA. :) )

Bu arada, memleketi kurtarışımıza bir şey diyemiyorum da şu kapitalizm ile ilgili durumu biraz daha mı ele alsaydik ne? :) (AAAH AH KAPİTALİZM! SENİ YENMEK İMKANSIZ DİYE BİR AHLANASIM GELDİ DUR. :) )

"Haşin, ıslak ve inanılmaz bir oral resitali sonrası cow girl ile taçlandırılan bir final. Gecenin sonunda başlayan müzik muhabbetini bir kaç nostaljik şarkıyla devam ettirdik. Zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyor insan. " İŞTE BU BENİM IÇİN BAŞARIDIR ( muhabbetin dibine vurularak sürecin taçlanması )

Ayrıca, hediyelerden vs konuşmak hoşuma asla gitmez ama günün anlam ve önemine uygun ve beni kahkahalara bürüyen harika hediyen için teşekkür etmesem, ayıp olurdu. Çok nazik, nüktedan ve hoş bir hediyeydi. ( Zeka ve espri esintisi olan şeyleri çok seviyorum. 🤗🤗)

Sevgiyle seni kucaklarken, şu programın adını yine unuttuğumu da belirtmek istiyorum, beni bir dürtsene. :)

TEKRAR VE TEKRAR DENK GELEBİLMEK DİLEĞİYLE. ENERJİN DAİM OLSUN.😘😘😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

SEVGİLER SYLEVSTER 😘

İMZA : TEDİCİĞİ GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYAN TWEETY.🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar