Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet Londra flarmoni orkestrasini dinlemeye geldim ve yeni AKM açıldıEkli dosyayı görüntüle 72555Ekli dosyayı görüntüle 72556Ekli dosyayı görüntüle 72558Ekli dosyayı görüntüle 72559
Forumun tek kültur elçisi olarak bir katkım olsun dedim anlayana tabiÇok hoş bı anbians
İyi eğlenceler![]()
Kıskandım amaTeşekkür ederim Ekli dosyayı görüntüle 72560
Kültür kadınların tadı başka olur.Forumun tek kültur elçisi olarak bir katkım olsun dedim anlayana tabi![]()
Eee ayarla gidelimKıskandım ama![]()
Kültür kadınların tadı başka olur.
Bu konuyu yatağa pardon masaya yatiralim bence
[/QUOTE valla sıra bana gelmedi demek ki![]()
Mutlu eğlenmeler iyi pazarlar
Evet bende beğendim akustik gerçekten iyiydi .. orkestra şefi çok iyi ve sirindi.Sizi görmedim ama harika bir konserdi. Yeni AKM mükemmel olmuş. Akustik fevkalâde iyiydi. Açılışta Haydar Haydar ilginç oldu klasik müzik çalgıları ile.
İddalıEvet Londra flarmoni orkestrasini dinlemeye geldim ve yeni AKM açıldıEkli dosyayı görüntüle 72555Ekli dosyayı görüntüle 72556Ekli dosyayı görüntüle 72558Ekli dosyayı görüntüle 72559
Çalışıp emek vermek nasip olmuştu, o kadar çok detay ve emek varki orda memlekete hayırlı olsunEvet Londra flarmoni orkestrasini dinlemeye geldim ve yeni AKM açıldıEkli dosyayı görüntüle 72555Ekli dosyayı görüntüle 72556Ekli dosyayı görüntüle 72558Ekli dosyayı görüntüle 72559
Gerçekten güzel olmuş konser biletleri çok çabuk tükeniyor sürekli takip etmek lazımGittim baktım nasıl olmuş diye
Olmuş mu? Olmuş
Konsere bilet kalmamış ama yoksa bende orda olacaktım
Haftaiçi de gidemem zaten
Bir ara daha detaylı gezmek için tekrar gideceğim
Şaheser mekan olmuşEvet Londra flarmoni orkestrasini dinlemeye geldim ve yeni AKM açıldıEkli dosyayı görüntüle 72555Ekli dosyayı görüntüle 72556Ekli dosyayı görüntüle 72558Ekli dosyayı görüntüle 72559
Yıkacaklar diye değil yerine otel veya başka bir şey açılacak diye tantana kopmustu. İyi ki de kopmuş yoksa kültür merkezi olmazdı !yıkacaklar diye amma tantana kopmuştu al işte bak ne güzel olmuş.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!