Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaz Meltemi...

forsaken

Normal Üye
13 Haz 2023
1
12
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sitedeki ilk görüşmem Meltem'le oldu, insanların yazdığı kadarı var gerçekten bence fazlası da var. Kendisine has bir aurası var Meltem'in, kapıyı açtığı andan itibaren ben buradayım diyor. Fizik zaten inanılmaz onun haricinde nazikliği, samimi davranışları ile gerçekten kız arkadaşınızlaymış gibi hissediyorsunuz. Özel anlardan çok bahsetmekten hoşlanmıyorum sadece şunu belirteyim. Kadın ruhundan anlayan kimsenin memnun olmadan ayrılacağını sanmıyorum.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@MELTEM candır,heyecandır,bağımlılık yapar.
Paylaşım için teşekkürler

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,056
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2.kez gitmek için sabırsızlanıyorum fizik ten oral harikaydı

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036
Bu sitedeki ilk görüşmem Meltem'le oldu, insanların yazdığı kadarı var gerçekten bence fazlası da var. Kendisine has bir aurası var Meltem'in, kapıyı açtığı andan itibaren ben buradayım diyor. Fizik zaten inanılmaz onun haricinde nazikliği, samimi davranışları ile gerçekten kız arkadaşınızlaymış gibi hissediyorsunuz. Özel anlardan çok bahsetmekten hoşlanmıyorum sadece şunu belirteyim. Kadın ruhundan anlayan kimsenin memnun olmadan ayrılacağını
Merhaba sizi tanıyamadım üzgünüm size cvp yazabilmem için rica etsem kendinizi hatırlatan bi msj atarmısımız 🙏 @forsaken

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar