Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasmin ile

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
102
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasmin ile dün öğleden sonra 3.kez buluştum. Beni her zaman ki gibi güleryüzlü, sıcakkanlı ve ilgiyle karşıladı. Buluşma öncesi kıyafet ile ilgili bazı isteklerim olmuştu birebir uyguladı. Onu ayna karşısında izlemek, mis kokulu tenini öpüp koklamak bana inanılmaz keyif ve haz veriyor. Yanından yine mutlu ayrıldım. Her gelişimde bana yaşattığı o özel ve güzel anlar için Yasmin’e teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere tatlı kadın, seviliyorsun 🔥❤️😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,494
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasmin ile dün öğleden sonra 3.kez buluştum. Beni her zaman ki gibi güleryüzlü, sıcakkanlı ve ilgiyle karşıladı. Buluşma öncesi kıyafet ile ilgili bazı isteklerim olmuştu birebir uyguladı. Onu ayna karşısında izlemek, mis kokulu tenini öpüp koklamak bana inanılmaz keyif ve haz veriyor. Yanından yine mutlu ayrıldım. Her gelişimde bana yaşattığı o özel ve güzel anlar için Yasmin’e teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere tatlı kadın, seviliyorsun 🔥❤️😘
paylaşim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,546
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkür ederiz

İlkay Kara Çevrimdışı
27 Tem 2021
99
129
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasmin tabikimde olan bir prenses bakalım bizim gorusmemiz nasıl geçecek:)

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
74
377
Iyiki senı tanıdım 🥰 her seferinde koşuyoruz eğleniyoruz vakti anlamıyoruz naslda geçtiğini tekrar teşekkür ederim güzel referans için tekrar görüşmek dileğiyle 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar