Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasmin ile guzel saatler

• Konbuyu başlatan Erdi1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27

Erdi1

Normal Üye
17 Ağu 2019
24
73
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba geçtiğimiz haftalarda Yasmin ile 3 saatlik bir görüşmem oldu,evinin ulaşımı rahat giriş çıkışında sorun yoktu.
Çok güzel bir kıyafetle karşıladı,ikramı çok iyiydi evi de ayrıca çok temiz ve düzenliydi.
Kendisine gelince Yasmin gerçekten cok tatlı bir insan onun yanında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz,on sevişmeyi kanepede yapıyor,sevişmesi çok istekli ve ateşli mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir insan.
Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere.

M10

3 May 2022
59
113
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba geçtiğimiz haftalarda Yasmin ile 3 saatlik bir görüşmem oldu,evinin ulaşımı rahat giriş çıkışında sorun yoktu.
Çok güzel bir kıyafetle karşıladı,ikramı çok iyiydi evi de ayrıca çok temiz ve düzenliydi.
Kendisine gelince Yasmin gerçekten cok tatlı bir insan onun yanında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz,on sevişmeyi kanepede yapıyor,sevişmesi çok istekli ve ateşli mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir insan.
🔥🔥🔥

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
74
377
Canım benim güzel referans için teşekkürler 🥰 seni tanımak ğuzeldi her zaman beklerim 🥰😘🙃

15 Ocak 2023
180
104
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
101
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar