Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasmin Hanım ile Görüşmem Hakkında

tekinsizadam Çevrimdışı

tekinsizadam

Normal Üye
14 Ağu 2017
15
56
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese merhabalar

Yasmin Hanım ile dün akşam kısa bir whatsapp görüşmesinin ardından uygunluk olduğunu söyledi ve hemen görüşmeyi ayarladık. Evine ulaşımı kolay ayrıca çok şık, temiz ve düzenli. Ben gelmeden önce ikramlıkları çoktan hazırlamıştı. Kendisi de çok şık bir kırmızı elbise ile karşıladı beni kapıda. Öncelikle kendisi çok hoş sohbet, esprili, enerjik ve sevecen birisi. Yanında asla sıkılmazsınız. Dans etmeden duramıyor. Benim gibi çok enerjik olmayan birisini bile tavırları, hareketleriyle ve danslarıyla canlandırdı. Ben bu durumdan çok hoşnut kaldım. Fiziki olarak ta kendisi 1.70 boylarında ve fit. Yatak performansı da bu tarz bayanlardan hoşlanan kişiler için muhteşem. Daha fazla detaya girmeye gerek yok gidin ve görün, pişman olmazsınız. Ben çok memnun kaldım. Beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa sürede tekrardan görüşebiliriz :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,494
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Yasmin Hanım ile dün akşam kısa bir whatsapp görüşmesinin ardından uygunluk olduğunu söyledi ve hemen görüşmeyi ayarladık. Evine ulaşımı kolay ayrıca çok şık, temiz ve düzenli. Ben gelmeden önce ikramlıkları çoktan hazırlamıştı. Kendisi de çok şık bir kırmızı elbise ile karşıladı beni kapıda. Öncelikle kendisi çok hoş sohbet, esprili, enerjik ve sevecen birisi. Yanında asla sıkılmazsınız. Dans etmeden duramıyor. Benim gibi çok enerjik olmayan birisini bile tavırları, hareketleriyle ve danslarıyla canlandırdı. Ben bu durumdan çok hoşnut kaldım. Fiziki olarak ta kendisi 1.70 boylarında ve fit. Yatak performansı da bu tarz bayanlardan hoşlanan kişiler için muhteşem. Daha fazla detaya girmeye gerek yok gidin ve görün, pişman olmazsınız. Ben çok memnun kaldım. Beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa sürede tekrardan görüşebiliriz :)
paylaşim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
74
377

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar