Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasmin gel demiş, Lila’da var demiş, Nikola ne yapmış dersiniz 😅🥰😇

Nikola Çevrimdışı
11 Ocak 2019
284
301
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Dostlar 😇

Yasmin’in yeri özeldir bende 💕, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her görüşme güzeldi, eğlenceliydi ve çok doyurucuydu 🥰🥰🥰
Bu dünyalar tatlısı lezzetli kadına hepsi için çok teşekkür ederim 😘🥰🙏

Aramıza geri dönüşünü kutlamadan olmazdı haliyle, tabiki sade bir program yapamadık 🤣🥰😇, bir güzellik dahil edilmiş bizim kutlamaya 🥳🥳🥳, sevgili Lila’nın resimleri düştü telefonuma, sen seksi kadınlara dayanamazsın yazıyor altında, seni hınzır 😘😘😘

Bu arada Lila ile yazışmışlığımız var ama denk gelememişiz 3 senedir 🥲 , sporcu güzelliğin, yapılı son resimlerini görünce az bi tırsmışlığımda var ama atmışım yine son bir mesaj 😅, Yasmin haklı dayanamıyorum seksi kadınlara 🥰🥰🥰, bunun için gelmişim ben bu dünyaya 😻😻😻

Görüşmenin seçilen içkisi Tekila, ahahaha belli olacaklar aslında 😅🤣😇

Yasmin’i 💕 çok anlatmayacağım, onun tadını bilen bilir, bende doyamam 🥰🥰🥰, bu biline, ama 💕Lila💕 sen ne tatlı bir kadınsın 😘, sen ne vahşi bir kedisin sen 😻, o sıkı sporcu vucudu bu kadar mı yakışır bir kadına 🥰🥰🥰 mini mini bir efsanesin sen 😘😘😘

Şimdi 3 tane oral virtüozünü bir eve koymuşlar, bide onları tekilaya batırmışlar 😜🤪🤩🥳🥴, buda görüşmenin spoileri olsun, kalp ve damar rahatsızlığı olanlar için hiçde güvenli bir ortam değildi ama lütfen bi daha yapalım, bir daha, bir daha yapalım, ahahaha 😅:ROFLMAO:😇

Seviyorum sizi kızlar, iyiki varsınız ❤️❤️❤️

...

Son düzenleme:
shotgunshinesteam Çevrimdışı
4 May 2022
59
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Millet duo yu zor hayal ediyor, siz strıike yapmışsınız, referans için teşekkürler sağlınıza olsun 🔥🔥🔥

Lila Çevrimdışı
29 Eyl 2020
1,170
6,212
Merhaba Dostlar 😇

Yasmin’in yeri özeldir bende 💕, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her görüşme güzeldi, eğlenceliydi ve çok doyurucuydu 🥰🥰🥰

Aramıza geri dönüşünü kutlamadan olmazdı haliyle, tabiki sade bir program yapamadık 🤣🥰😇, bir güzellik dahil edilmiş bizim kutlamaya 🥳🥳🥳, sevgili Lila’nın resimleri düştü telefonuma, sen seksi kadınlara dayanamazsın yazıyor altında, seni hınzır 😘😘😘

Bu arada Lila ile yazışmışlığımız var ama denk gelememişiz 3 senedir 🥲 , sporcu güzelliğin, yapılı son resimlerini görünce az bi tırsmışlığımda var ama atmışım yine son bir mesaj 😅, Yasmin haklı dayanamıyorum seksi kadınlara 🥰🥰🥰, bunun için gelmişim ben bu dünyaya 😻😻😻

Yasmin’i 💕 çok anlatmayacağım, onun tadını bilen bilir, bende doyamam 🥰🥰🥰, bu biline, ama 💕Lila💕 sen ne tatlı bir kadınsın 😘, sen ne vahşi bir kedisin sen 😻, o sıkı sporcu vucudu bu kadar mı yakışır bir kadına 🥰🥰🥰 mini mini bir efsanesin sen 😘😘😘

Şimdi 3 tane oral virtüozünü bir eve koymuşlar, bide onları tekilaya batırmışlar 😜🤪🤩🥳🥴, buda görüşmenin spoileri olsun, kalp ve damar rahatsızlığı olanlar için hiçde güvenli bir ortam değildi ama lütfen bi daha yapalım, bir daha, bir daha yapalım, ahahaha 😅:ROFLMAO:😇

...
Cnm güzel referansın için teşekkür ederiz 🫶🏻🥰

18 Eki 2021
191
205
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şans ve güzellik. Three takılmak. Performans için tebrikler. Kolay değil 3 güzel bayan karşısında yeterli süre dik durabilmek.

Eyt'li Çevrimdışı
3 Tem 2024
155
398
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
3 oral virtüözü derken 3. kişi kendisi galiba,
Ben 3. bir kadın ismi göremiyorum,
Yada varsa da paylasmamak istememiş olabilir ismini,
Paylaşım için teşekkürler...

Nikola Çevrimdışı
11 Ocak 2019
284
301
Cinsiyetiniz nedir?
3 oral virtüözü derken 3. kişi kendisi galiba,
Ben 3. bir kadın ismi göremiyorum,
Yada varsa da paylasmamak istememiş olabilir ismini,
Paylaşım için teşekkürler...
Helal Eyt'li düzeltme için teşekkürler, bende trio fikrine inanmaya başlamıştım 😇

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
74
377
Merhaba Dostlar 😇

...
Canim benim seni tekrar görmek çok mutlu etti beni 🥰 bu kaçinçi goruşmemiz oldu hepsi bir birinden guzeldi 🙃 çok teşekkür ederim bu guzel referans icin 🥰🥰 her zaman beklerim 🥰😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar