Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaren

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
72
521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üç saat misafiri oldum. Sitede kalıyor güvenlik olmadan telefonla sesli tarifle daireye çıktım. İlk izlenim: fotoğraflarda gördüğünüz fiziğin yanında güzel de bir yüzü var. Ağustos sıcağı terli terli sadece bir tokalaşma ve su içtikten sonra hemen duşa geçtim. Müessesemiz klimalı gayet serin. Duştan çıkınca direkt yatak odası orada da vantilatörümüz çalışıyor. Bluetooth speakerımız kısık sesle Spotify'dan çalıyor. Ben sadece boxerlı, kendisi elbiselerini çıkarmadan yatağa devrilip öpüşmeye geçtik. Dilli milli tatlı tatlı öpüştük. Eve döndüğümde ayna karşısında fark ettim dudağımda kırmızı şeyler vardı ruj izi mi yoksa? :) Birliktelik esnasında üzerimde yatmasını sarılmayı severim. Üstümde kıvranırken, sürtünürken, misyonerdeyken vs. bacaklarıyla kitlemeye çalışması vs. hoş hareketler. Oralı gayet yumuşak gıdıklayıcı cime kadar götürür ama üçüncü seferde oral peşinden handjobla finish yaptık (cim teklif etmedim) Bana konum olarak uzak kalıyor, fırsat bulduğumda tekrar görüşmek isterim gayet başarılı. (y) Referans için @BAHAR hanıma teşekkürler.
edit edit

Son düzenleme:
Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
99
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üç saat misafiri oldum. Sitede kalıyor güvenlik olmadan telefonla sesli tarifle daireye çıktım. İlk izlenim: fotoğraflarda gördüğünüz fiziğin yanında güzel de bir yüzü var. Ağustos sıcağı terli terli sadece bir tokalaşma ve su içtikten sonra hemen duşa geçtim. Müessesemiz klimalı gayet serin. Duştan çıkınca direkt yatak odası orada da vantilatörümüz çalışıyor. Bluetooth speakerımız kısık sesle Spotify'dan çalıyor. Ben sadece boxerlı, kendisi elbiselerini çıkarmadan yatağa devrilip öpüşmeye geçtik. Referans veren @BAHAR hanımdan mı öğrendi ne yaptı öpüşmeyi sevdiğimi 3 saat boyunca dilli milli tatlı tatlı öpüştük. Eve döndüğümde ayna karşısında fark ettim dudağımda kırmızı şeyler vardı ruj izi galiba :) Referans için @BAHAR hanıma teşekkürler bu arada. Bir taşta birden fazla kuş vurmak için birliktelik esnasında üzerimde yatmasını sarılmayı severim. Üstümde kıvranırken, sürtünürken, misyonerdeyken vs. bacaklarıyla kitlemeye çalışması vs. hoş hareketler. Oralı gayet yumuşak gıdıklayıcı cime kadar götürür ama üçüncü seferde oral peşinden handjobla finish yaptık (cim teklif etmedim) Bana konum olarak uzak kalıyor ama fırsat bulduğumda tekrar görüşmem isterim kesinlikle gayet başarılı. (y)
Teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üç saat misafiri oldum. Sitede kalıyor güvenlik olmadan telefonla sesli tarifle daireye çıktım. İlk izlenim: fotoğraflarda gördüğünüz fiziğin yanında güzel de bir yüzü var. Ağustos sıcağı terli terli sadece bir tokalaşma ve su içtikten sonra hemen duşa geçtim. Müessesemiz klimalı gayet serin. Duştan çıkınca direkt yatak odası orada da vantilatörümüz çalışıyor. Bluetooth speakerımız kısık sesle Spotify'dan çalıyor. Ben sadece boxerlı, kendisi elbiselerini çıkarmadan yatağa devrilip öpüşmeye geçtik. Referans veren @BAHAR hanımdan mı öğrendi ne yaptı öpüşmeyi sevdiğimi 3 saat boyunca dilli milli tatlı tatlı öpüştük. Eve döndüğümde ayna karşısında fark ettim dudağımda kırmızı şeyler vardı ruj izi galiba :) Referans için @BAHAR hanıma teşekkürler bu arada. Bir taşta birden fazla kuş vurmak için birliktelik esnasında üzerimde yatmasını sarılmayı severim. Üstümde kıvranırken, sürtünürken, misyonerdeyken vs. bacaklarıyla kitlemeye çalışması vs. hoş hareketler. Oralı gayet yumuşak gıdıklayıcı cime kadar götürür ama üçüncü seferde oral peşinden handjobla finish yaptık (cim teklif etmedim) Bana konum olarak uzak kalıyor, fırsat bulduğumda tekrar görüşmek isterim gayet başarılı. (y)
paylaşim için teşekkürler

324ewdsfdsf

Üç saat misafiri oldum. Sitede kalıyor güvenlik olmadan telefonla sesli tarifle daireye çıktım. İlk izlenim: fotoğraflarda gördüğünüz fiziğin yanında güzel de bir yüzü var. Ağustos sıcağı terli terli sadece bir tokalaşma ve su içtikten sonra hemen duşa geçtim. Müessesemiz klimalı gayet serin. Duştan çıkınca direkt yatak odası orada da vantilatörümüz çalışıyor. Bluetooth speakerımız kısık sesle Spotify'dan çalıyor. Ben sadece boxerlı, kendisi elbiselerini çıkarmadan yatağa devrilip öpüşmeye geçtik. Referans veren @BAHAR hanımdan mı öğrendi ne yaptı öpüşmeyi sevdiğimi 3 saat boyunca dilli milli tatlı tatlı öpüştük. Eve döndüğümde ayna karşısında fark ettim dudağımda kırmızı şeyler vardı ruj izi galiba :) Referans için @BAHAR hanıma teşekkürler bu arada. Bir taşta birden fazla kuş vurmak için birliktelik esnasında üzerimde yatmasını sarılmayı severim. Üstümde kıvranırken, sürtünürken, misyonerdeyken vs. bacaklarıyla kitlemeye çalışması vs. hoş hareketler. Oralı gayet yumuşak gıdıklayıcı cime kadar götürür ama üçüncü seferde oral peşinden handjobla finish yaptık (cim teklif etmedim) Bana konum olarak uzak kalıyor, fırsat bulduğumda tekrar görüşmek isterim gayet başarılı. (y)
Ben teşekkür ederim hayatım senin iki kere görüştüm çok keyif verici birisin sana her zaman referans olurum❤️

Üye silindi 81111

Mesafelere bakmadan misafirim olduğun için teşekkür ederim . Bilgilendirici ve emek verilmiş bi referans . Onun içinde teşekkür ederim .
Bahar görüştüğünüze dahi onay verdi. Başka bilgilendirme olmadı.referans onayı içinde bahara tşk ederim.
Tekrar görüşmek üzere

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,743
1,425
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler olsun 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar