- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Üç saat misafiri oldum. Sitede kalıyor güvenlik olmadan telefonla sesli tarifle daireye çıktım. İlk izlenim: fotoğraflarda gördüğünüz fiziğin yanında güzel de bir yüzü var. Ağustos sıcağı terli terli sadece bir tokalaşma ve su içtikten sonra hemen duşa geçtim. Müessesemiz klimalı gayet serin. Duştan çıkınca direkt yatak odası orada da vantilatörümüz çalışıyor. Bluetooth speakerımız kısık sesle Spotify'dan çalıyor. Ben sadece boxerlı, kendisi elbiselerini çıkarmadan yatağa devrilip öpüşmeye geçtik. Dilli milli tatlı tatlı öpüştük. Eve döndüğümde ayna karşısında fark ettim dudağımda kırmızı şeyler vardı ruj izi mi yoksa?
Birliktelik esnasında üzerimde yatmasını sarılmayı severim. Üstümde kıvranırken, sürtünürken, misyonerdeyken vs. bacaklarıyla kitlemeye çalışması vs. hoş hareketler. Oralı gayet yumuşak gıdıklayıcı cime kadar götürür ama üçüncü seferde oral peşinden handjobla finish yaptık (cim teklif etmedim) Bana konum olarak uzak kalıyor, fırsat bulduğumda tekrar görüşmek isterim gayet başarılı.
Referans için @BAHAR hanıma teşekkürler.
edit edit
edit edit
Son düzenleme: