- 15 Tem 2015
- 283
- 532
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba FZ Ailesi.
Cumartesi günü evde boş boş otururken günümü boş geçirmek istemedim. Kendimi forumun ana sayfalarına attım ve yaren den anlık görüşme için yazdım ve anında dönüş yaptı 2 saatlık randevuyu kaptım. Bu arada ilk defa bir akşam görüşmesi aldım genel de hep öğlen saatlerini tercih ederim. Bilmediğim bir semt olduğu için biraz erken gittim.
Randevu saati geldiğin de gerekli bilgileri alınca, dairesine yöneldim. Beni çok güzel bir kıyafetle ve sıcak karşıladı. Gelir gelmez banyoya yöneldim. İkram çeşidi çoktu. Öpüşmesi çok çok iyi dilini çok güzel kullanıyor. Oralı çok güzel sulu sulu. Doggy pozisyonun da ona yaptığım oralda sesler hala kulağım da...
O sımsıkı vücuda dayanmak mümkün değil.. Doggy de manzara muhteşem.. Göğüsler zaten ev sevdiğim boy da.. Güzel bir 2 seans geçirdik.. Kendisine buradan teşekkür ediyorum bana yaşattıkları için.. @Yaren Acar
Cumartesi günü evde boş boş otururken günümü boş geçirmek istemedim. Kendimi forumun ana sayfalarına attım ve yaren den anlık görüşme için yazdım ve anında dönüş yaptı 2 saatlık randevuyu kaptım. Bu arada ilk defa bir akşam görüşmesi aldım genel de hep öğlen saatlerini tercih ederim. Bilmediğim bir semt olduğu için biraz erken gittim.