Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme YaRen Acar = Aşk Kadını

SerCan30 Çevrimdışı
15 Ocak 2022
21
55
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nereden başlayacağımı tam bilemedim ama şöyle anlatayım. Bir kaç gün önce @Yaren Acar hanımla 3 saat görüşme fırsatım oldu. Güzellik kısmına diyebileceğimiz hiçbir şey yok, tam bir afet, bu kadar güzel olabileceğini beklemiyordum açıkçası. Fizik olarak tam bir sportif (sevenlere duyurulur) kollarınız arasında bir 🔥 tutuyorsunuz resmen. Sınırlı zaman ve seans olayını sevmediğim için görüşmelerimi genellikle 3 saat ve üzeri yapıyorum bu sebeple konuşacak bir şeyler olması benim için önemli oluyor. @Yaren Acar hanımla her konuda konuşabiliyorsunuz bilgisi, genel kültürü her şeyiyle donanımlı 😘. Performans kısmında sizi biraz yorabilir çünkü bildiğiniz 🔥. Zevk alarak muhteşem bir 3saat geçirdim çok teşekkür ediyorum kendisine ve en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘

Üye silindi 81111

Nereden başlayacağımı tam bilemedim ama şöyle anlatayım. Bir kaç gün önce @Yaren Acar hanımla 3 saat görüşme fırsatım oldu. Güzellik kısmına diyebileceğimiz hiçbir şey yok, tam bir afet, bu kadar güzel olabileceğini beklemiyordum açıkçası. Fizik olarak tam bir sportif (sevenlere duyurulur) kollarınız arasında bir 🔥 tutuyorsunuz resmen. Sınırlı zaman ve seans olayını sevmediğim için görüşmelerimi genellikle 3 saat ve üzeri yapıyorum bu sebeple konuşacak bir şeyler olması benim için önemli oluyor. @Yaren Acar hanımla her konuda konuşabiliyorsunuz bilgisi, genel kültürü her şeyiyle donanımlı 😘. Performans kısmında sizi biraz yorabilir çünkü bildiğiniz 🔥. Zevk alarak muhteşem bir 3saat geçirdim çok teşekkür ediyorum kendisine ve en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘
Yine sevgili @SerCan30 dan çok güzel bir referans gelmiş . Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Tekrar görüşmek üzere baby😍😍😍😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keyifli ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler. Genelde 3 saat ve üzeri görüşme yapmak çok faydalıdır.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar